- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz jr1994 #32721 üzenetére
Abban a Tier10-es csatában az alábbi tankok mentek el mellettem, mintha állnék: 2db Batchat, Leopard1, Lorr.
Amúgy Steppes volt a map, ahol sok felé nem tudtam menni csak a med útvonalon. Egy WT elé kinéztem a végén, de egy 800-as puszival köszönte meg és láncolt. Persze van ilyen csata, de ma az összes ilyen instant volt egy izgalmas 10 perces csata se volt. 77%-os WR és 1800-as wn8 nem rossz, de élvezni nem lehetett a csatákat.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Diarmand
senior tag
válasz jr1994 #32721 üzenetére
Az lehet, de h1mpi olyan, mintha a tank hibájának akarta volna beállítani, a nulla sebzést. Lásd, hogy gyors/nem gyors tank a T54 mod 1. Pedig közepes tank és ennek megfelelően gyors, minden tierben egyformán az.
Hhmpi én meg nem személyeskedek rejtetten (LOL), ezt bárki más írhatta volna rajtad kívül, maximum tévképzeteid vannak, hogy rád szálltam... ha nem hiszed nézd vissza a hozzászólásaim, hogy biztos neked tartogatom e ezeket. Mert nem bizaEzt meg nem igazán értem: 77%-os WR és 1800-as wn8 nem rossz, de élvezni nem lehetett a csatákat.
Ha rossz a WN8 és/vagy statisztika akkor az a baj (másoknál is nem csak nálad). Még ha fele ennyi WN8-ad lenne, akkor nem lett volna sebzésed se, de így volt annyi amennyi kellett. Nem elég, hogy javul a stat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PLC programozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Asszociációs játék. :)
- Adobe Illustrator kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest