- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Ha nézek egy replayt, két fps értéket ír ki. Valaki meg tudná mondani melyik az enyém és melyik az eredeti?
-
Chris0321
veterán
Megnéztem kétszer a videót, simán látszik kék a csatában. Először nekiment egy másik tanknak majd megint koccant és rá akart lőni az egyik csapattársára mivel kiírta a chat-en a safe shoot. Ezek után kezdett rá lőni a csapattársa, lehet én nem lőttem volna bele de az biztos figyeltem volna ha kell ki tudjam iktatni mielőtt megint csapattársat sebez.
Simi37: Igen, akárki büntetés nélkül sebezhet. Mivel ezt a büntetésmódot csak olyan játékosok kapják akik csapattársat sebeznek így ők is érezhetik milyen az ágyú másik oldalán állni. Én mentem 20,682 csatát és egyszer kékültem be, akkor is egy olyan lövés miatt ami mellé ment és eltalálta az egyik csapattársamat a bázisunkon ami azonnali kéküléssel jár. Én is kerültem már össze idióta csapattársakkal, sebeztek már belém és blokkoltak is már nem is egyszer mégis igyekszem megállni, hogy csapattársba lőjek. Egy kezemen meg tudnám számolni hányszor fordult elő szándékosan, sajnos az én türelmem is véges de jó egy éve átgondoltam a játékhoz való hozzáállásom és azóta nem idegesítem magam feleslegesen rajta sem a csapattársaim viselkedésén. Max. reportolom őket nem érik meg azt, hogy pazaroljam rájuk a lövedéket.
-
Chris0321
veterán
válasz
Pete55555 #23319 üzenetére
Tisztában vagyok vele, viszont elég rosszul jön ki a dolog ha túl komoly feltételeket szabnak és nem lesz esélyük. Negatív kampány gondolom a wg-nek sem jönne jól. Adni nekik esélyt egy 5-ös kis TD megszerzésére nem hinném, hogy komoly problémát okozna nekik de láthatnák, hogy rájuk is gondolnak ha már behozták az egyéni küldetéseket.
-
Chris0321
veterán
válasz
grizlisandor #23224 üzenetére
Nekem van rajta vizes lőszerrekesz, bár elég rég nem használtam mert az IS7-is ki van fejlesztve már de egyszer sem robbantam fel. Sérülni nem egyszer sérült, de arra tartogattam a javítót.
-
Chris0321
veterán
válasz
grizlisandor #23219 üzenetére
Gondolom ammorack sérülés ami ezzel a tankkal könnyen előfordul. Vizes lőszerrekeszt kell használni és/vagy biztonságos elhelyezést.
-
Chris0321
veterán
válasz
fsb1000 #22916 üzenetére
Kösz a segítséget. Az a helyzet kicsit bizalmatlan vagyok a használt vga vételéhez, mert ki tudja milyen állapotban akarják eladni. Volt már teljesen új videokártyám ami elromlott, persze ott volt garancia visszavittem az üzletbe és cserélték. Egyébként 450 w-os tápom van, plusz egy 750 Gbos és egy 1 TB-os merevlemezem mellette.
jNk: Eddig még soha nem nyúltam a processzor teljesítményéhez mert nem értek ennyire hozzá és nem akartam tönkretenni.
-
Chris0321
veterán
Szevasztok.
Kiderült, hogy tönkre fog menni a videókártyám és egy ati r5230-ast ajánlottak helyette. Az on topicban azt írták elég gyenge a játékhoz és azt szeretném megtudni 20 k forintig van-e olyan kártya amit érdemes lenne megvenni. Nekem mindíg GeForce kártyáim voltak, nem ismerem az atikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest