-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Lassan pszichológushoz kell forduljak a total wr miatt ami 51.56% -et elérve megálljt parancsol mert azonnal fubakker csaták sora következik.
Mindezt ~6k csata óta. -
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
válasz
Luperator #50105 üzenetére
Ez már egy al téma, szerintem.
Úgy gondolom persze kizárólag magamból kiindulva hogy egyes tanktípusokkal nehézkes a játék avagy újabb ismereteket igényelnek.
Pl. én nem szeretek td-el játszani még inkább light-al míg arty-al meg sem próbálok játszani.
Heavy-kel kezdtem anno pl.: KV-1 (mert az volt az általános ajánlás) kezdtem unni hogy nem vagyok elég sikeres velük ekkor jöttek a medek abból is a keményebb vonal de végül papír medekkel jobban megy a játék persze csak élményre mert statisztikát nézve kb mindennel ugyanazt a statot hozom.Pálya ismeret az adott jármű típushoz, stb stb ez mind idő mire kitanulja a játékos.
Aztán ott a "patch-ről patch"-re változó op tankok témakör szóval összetett a történet amiért csak nagy ritkán megyek olyan típussal amit nem szeretek.
Persze más kérdés ha kampány küldetések vagy kiszemelt tank elérése a cél.
Ha végképp nem megy akkor javasolt az adott típusról replayt, videókat nézni. -
zodo
nagyúr
válasz
Luperator #50102 üzenetére
Közel 12k csatám van és korábban 3-4 tankkal vagy akár többel is próbálkoztam hogy meg legyen a napi x aztán átálltam a napi max. 2 -re.
Szerintem is jobb egyet esetleg kettőt húzni mert minden tanknak más az erőssége-gyengesége és mire kiismered addigra már ki is húztad a következő szintet.
Pl nálam a Comet nagy mumus volt, szidtam kicsit de vége felé rájöttem hol rontottam el az előző csatákat avagy milyen játék stílust igényel hogy jobb csatákat sikerüljön összerakni.Mivel rogyásig állnak a személyes tartalékok így 2 órás meneteket szoktam egy tankkal menni.
Ha nem adja akkor esetleg rá próbálok valamelyik eltérő tier vagy típusú tankra.Az biztos hogy többször volt olyan napom mikor 3-4 tankkal szinte egymást követően mentem magamhoz mérten jó és győztes csatákat.
Ezek után elkapott a hév és váltottam "kedvenc" de ritkán használt tankra amivel korábban jól ment az biztos hogy akkor 5-6-7 csata alatt sem sikerült csillagozni. -
zodo
nagyúr
válasz
Djuree #50045 üzenetére
Currys oldalán mely Angol de szerencsére van régebbről egy Magyar srác aki csak online ismerősöm de épp Londonban dolgozik és az ő segítségével került hozzám.
Amúgy csak google kereső találatait nézegettem, neves gyűjtő oldalakon de még a gyártó oldalán is drágábban találtam, szóval szerencsém volt hogy épp akcióztak vagy vég kiárusítottak.Sajnos már nincs az oldalon de 45 helyett volt 23 font.
-
zodo
nagyúr
válasz
e-newsee #49901 üzenetére
Megérkezett a SteelSeries Siberia 200 headset.
4 napja használom 1-2 órát napi szinten szóval még nincs teljes képem róla.Könnyű ahogy vártam, szép kidolgozás és jó anyagminőség.
Kábele kissé merev a gumis hatású borítás végett
Kényelmes még szemüveg használata mellett is.
Nem tudom hogy direkt vagy sem de a fül párna alja nem teljesen ül rá az államra mert nem hajlik kellőképp a szár rögzítési pontja végett.
Jól szól amolyan steril érzés mint egy semleges stúdió füles de elsőre mély szegénynek tűnt ami később kiderül hogy nincs így csak inkább a magas és közép amire leginkább gyúrtak, gondolom a lövöldözős fps játékok hanghatásai végett.
Viszont ez a típus az elődjéhez képest mély és mikrofon ráncfelvarrást kapott ezért tényleg megállja a helyét még a dnb zenék hallgatása közben is.
Aki a super bass kategóriát keresi az keressen tovább, ez nem az viszont cserébe nagyon széles sztereó színpadot kapunk.
Mikrofont csak ts teszt beállításán keresztül próbáltam, meggyőző.Szerencsére sikerült elcsípnem 23 angol fontért + némi posta díjért ami kb. fél ár bármelyik kínálathoz képest így tuti jó vétel volt.
-
zodo
nagyúr
válasz
Kiki18 #49968 üzenetére
Nem igen van már bónusz kód.
Ha nagyon friss reg akkor érdemes egy invite kóddal újat kezdeni.
Első jelszó változtatás elvileg még mindig él +300 aranyElsőként javaslom bekapcsolni a személyes küldetéseket ill. végig menni a Kiképző küldetésen.
Előbbi simán becsúszhat , másodikban pedig olyan feltételek vannak amiket úgy is meglépne a játékos csak előtte át kell gondolni melyik ágat szeretné elsőként húzni.
Plusz vannak olyan lépések amikre garázshelyet vagy ingyen (talán 1000) free xp váltást és van hogy 100% legénységet ad na meg prémium napot is. -
zodo
nagyúr
Köszi mindenkink a válaszokat!
Nem vettem sértésnek és értem mit mondtok.Magyar nyelvtan tanár úrnak is!
-
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #49931 üzenetére
Semmi gond.
Mint mondtam nem vagyok pro pláne nem td-vel. Induláskor úgy ítéltem meg hogy majd esetleg a városban segít kezem és nem megyek a medek elé bal oldalra.
Hogy mikor lőttem össze a sebzést, dönts el magad.
Letöltő link (elmúlt két nap Skoda körei közt 1 db JPanther II replay)Biztosan lehetett volna másképp is de majd megmondod vagy más aki meglesi.
Ha már szóba jött a "mikor sebeztél" akkor szerintem ebben nem értünk egyet hogy a csata eleje lenne a legfontosabb.
Nyilván sokat segít de van hogy kivárással/jó időzítéssel sordöntő pillanatokat is lehet okozni.Ha magamból indulók ki akkor semmikép nem kockáztatok ha csak el nem ragad a pillanat hogy az ellen elé száguldjak mert ők is okozhatnak meglepetést.
Nyilván egy pro számít az összes lehetőségre de én tuti nem tartok azon a szinten.Általában szeretném meglőni a sokat emlegetett tank hp-t ha csapat is szeretné akkor még többet de nem hősködök feleslegesen csak néha.
Skoda amit most húzok/tanulók (ok, 158 csata de első táras) egy jó példa.
Anno mikor még csak tervbe volt a fejlesztése Jano kolléga mondta "tárassal csak óvatosan" később más valaki "ne legyél elől"
Szóval úgy gondolom hogy nem minden tankkal/tank típussal lehet kivitelezni a korai sebzést.
de még tanulók -
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #49927 üzenetére
Az nekem se jön be ha váltogatóm a tanktípusokat mert valamelyik tuti bevisz az erdőbe és rögtön 3-4-5-6 vereség ami az esetlegesen össze küzdött jó/jobb napi statot haza is vágja.
Tegnap Skodával toltam, ma is amivel megugrottam az eddig wr holt pontjaimat így gyorsan ki is szálltam.
1661 avg dmg után ma 2229-el zártam és összességében az elmúlt időszakot tekintve "szavam nem lehet" kategória.
-
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #49927 üzenetére
Én kezdtem
Ráírók valakire akkor általában lesz reakció, most ez jött.
Amúgy alig megyek td-vel, nem is ismerem a jó helyeket ezért jó esetben beállók a legjobbnak vélt első helyre max közelebb lopózok ha tudok de ez a csata már az elején bűzlött.
VK heavy elment balra a td-k medek elé.
Illetékes elvtárs kint állt a semmiben aztán hamar meg is hallt így jött ki az egy elengedett lövése míg én aki
szintén védekezni kényszerült azért az utolsó leheletig próbálkoztam ami top 2 sebző egy minden oldalról bukott meccsen a kis lövegsüllyedésű gépemmel. -
zodo
nagyúr
Szerintem mindenki ráírt már valakire ha elszakadt a cérna, én is szoktam akár miután megnéztem a profilját sőt ha lila annál inkább persze csak a szokásos. noob, retard és egyéb jelzőkkel kiegészítve pl gg, fantastic, delete game
mai .... nem csak ő tehetett róla hogy buktunk csak ő rá esett választásom.
Szerintem ennyi kell a lelki békéhez ha már elfogyott a napi 10 feljelent lehetőség.
Amúgy érdekes hogy RU szerveren időszakosan küldenek az info panelre egy üzenetet hogy köszönik a feljelentéseket bla bla vagy épp közlik hogy ettől eddig chat ban kaptál.
Pár száz csatám van odaát de már kaptam pár óra írás pihenőt míg itt Eu-n még soha. -
zodo
nagyúr
200-as elvileg hangban javított ugyan nem tudom pontosan ez mit jelent mert mindenhol csak a basszust emlegetik valamint a mikrofon minőségén csiszoltak mert az volt igen gyatra az elődben.
Több tesztet és videót néztem róla ill. az e-sport-ban is több csapat ezen gyártó termékeit használja és ezért is érdekes az állításod amellett persze hogy hiszek neked és köszi hogy megosztottad.
Tény hogy valóban nem hifi fejes így nem is várható a super sound (mondjuk én sem kizárólag wot-ra vettem) de majd kiderül és csak remélem hogy a pár ezer forintos jelenlegitől egy kicsivel jobban szól.
Remélem hamar ideér és majd beszámolhatok róla. -
zodo
nagyúr
Köszönöm az ajánlást és leírást!
Nem is "gémert" kerestem persze ha annak hívják amit veszek mint számomra ideális jelölt akkor mégis.Időközben meg lett a nyertes: SteelSeries Siberia 200 (yt videó) de még nincs nálam.
-
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #49882 üzenetére
Most nem is a hangzás vs milyen fülünk van (enyém is bot) mert akkor a Could II is csak egy jó hangkártyával lehetne a belépőszint.
Nálam úgy egészében kell hogy ideális legyen a pénz keret határon belül.
Kinézetre pl ne legyen nagyon fröccs öntött műanyag és csillogó felületű festése.
Extra rgb led stb nem kell
Jelenleg kerek a fülkagylót körülvevő párnázott típust keresek.
Min. 1.2 - 1.5m kábele legyen
Mikrofont ritkán használom így legyen levehető vagy jól elrejthető
Pánt ne egy fix műanyag keret legyen párnázva hanem a fejmérethez igazodó bőr
5-7.1 sem kell
Gyári specifikációi ne legyenek túl gyatrák
Mindezt hosszabb távra tervezveFentiek alapján kb amit eddig találtam sajnos a megadott keret közé esik.
Viszont azóta is nézelődtem így már feljebb került a léc 17-18k a SteelSeries Siberia 200 ami tudja azt amit szeretnék. -
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #49877 üzenetére
Köszi de ez is sok és nem is annyira tetszetős.
Ezt néztem még ami tetszene de szerintem még nézelődők. -
zodo
nagyúr
Köszi mindenkinek de sajnos a could széria nem az én pénztárcám.
rlazol
Hidd el még ennyit is sajnálók rá és értelek mert a jelenlegi fejhallgatómat igaz pár naposan de használtan 3k-t vettem ami boltban 6-8k de "jó volt" viszont a fülpárnáiról mállik a bőr így van mire fogni a cserét.
Tény amit mások mondanak van ami jó valakinek de míg nem próbáltál másikat addig nem tudod miről maradtál le.
Pl anno 9k-t vettem skullcandy fülhallgatót és oda voltam meg vissza aztán furdalt a kíváncsiság és vettem egy ugyanolyan árban lévő ajánlott típust ami akkor a SoundMAGIC E10 volt.
Skullcandy-t azonnal vágtam a fiók mélyére mert keresztbe hosszába veri az E10.Nagyon olcsó sajnos olyan is ezért ha nem is a felső kategóriás Could akkor egy mérsékelt árút keresek így jön ki kb a 10-15k.
-
zodo
nagyúr
Headset-et kellene vennem a közeljövőben.
Nincs itt valaki aki Steelseries Siberia 100-at használ?Tudom hogy HyperX Cloud II de sajnos arra nem futja.
Itt már kérdeztem de még nem kaptam semmilyen választ.
Bárkinek van valami ötlete/ajánlása szívesen veszem! -
zodo
nagyúr
2 órával később.... helyreállt a világbékém.
Amikkel délután csak estem kelltem most zöld, kék, lila körök összesen 1 vesztes T-62A csata volt de nagy átlag top 5 sebzőben végeztem.
Fekete leves, miután visszaszereztem az 50.85-t a következő T67 csata csapat teljesítmény ami lehúzás szagú vagy csak kezdem magamban gyártani az elméleteket.
Az enyém se jó de +2T és kb nulla spot mellett még így is szép eredmény ha azt nézem milyen tankok vannak alattam a listában.
Ez mikor hiába jó a tank vagy szeret játszani vele a játékos de ha a csapat fele nem szeretne nyerni akkor szinte hiába, persze az én szintemen és ezt nem értette meg senki az obj.140 vergődésem kapcsán sem.
Igyekszek mindig a legjobbamat kihozni magamból és legalább a sokat emlegetett tank hp-t meglőni de néha beleszaladok amit elismerek csak jó lenne többször segítene át a csapat a szorult helyzeten hogy ne menjen el a kedvem mert olyan órási baklövéseket talán már nem követek el.Mindegy is, mert a következőt már lehoztuk és nőt ismét a wn8 értékelésem +1 -el.
-
zodo
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #49857 üzenetére
Régebben több száz vagy talán ezer csatát is mentem kchryss-el de jó ideje abba maradt.
Lehet hogy részben neki volt köszönhető a javulás.galervin93
Persze nincs baj az elmúlt időszak 53% ami néha még több is ( pl 6 nappal ezelőtt) de aztán mintha valami visszahúzna és semmi nem jön össze.
Itt szoktam még nézni a satisztikámat mert van grafikonos értékelés.
Igaz ez az oldal egyszer összeomlott de teljesítmény és sebzés ha kicsit is de nő.
Gondolnám így többet is teszek mint anno mikor elértem az 51-et de nem.és Emu
persze tudom már megkaptam hogy ennyi wn8-al mit akarok de akkoriban még kevesebb volt.
Na mindegy, köszönöm.
Néha jó egy kis gőz teregetés. -
zodo
nagyúr
Csesszemegazelkurtrendszerétawégé.
Kurvára dühít hogy anno 01.03-án 6-700 csatát követően a 7526. -ra meg lett a total wr 51%.
Aztán pillanatok alatt leesett a kezdő állapotra 50.50-re.
Eltelt több mint 3k csata és még mindig 50.8 környéke míg hetek óta 50.80 és max. 50.86 közt ingázok.
Amint tudásom felett sikerül 3 jó kört menni hogy végre +1 század növekedést érjek el máris olyan bot csapatokat kapok hogy kezdő koromban nem mentem olyan kört amit produkálnak vagy olyan pálya vs tank kombináció ahol jó ha egyet sebzek top tierként esetleg olyan ellenfelet ahol esély sincs még védekezni sem.Tegnap már várható volt mert +400 avg wn8 és minden más érték pluszban a totalhoz képest.
Előtte utána tudtam játszani de obj.140 és t-10 kifogott rajtam, ja nem, a rendszer nem engedte.de miért ?
mások hogy lesznek 54-58 stb wr-el?
egyedül ugye csak nem hozza le szinte minden csatájában?Ma pedig ... kritikán aluli
Elmennekajóédesbe mert hogy ha lenne 50% kompenzáció akkor hol van az a legalább egy nap elmúlt 2 évből amikor min.6 csatát zsinórba nyerek über állat teljesítmény mellett?
Ja értem, részletekben kapom. -
zodo
nagyúr
válasz
Tomi0703 #49806 üzenetére
Akkor nem csak én képzelődőm hogy lomhább lett.
Nekem a max jármű kezdete óta tűnt fel, mintha ha talaj-ellenállásával babráltak volna vagy LE/T értékeivel.
Se nem gyorsul se nem gyors.
Nem igen td-zek de múltkor a halálom után néztem valamelyik svédet, 40 km/h tolatott.
Másik hogy csatánként 1 garantált de még inkább 2 modul és legénységi tag sérülést szenved, főként töltőt.X-es könnyű tankok a 9.18-as patchel érkeztek.
-
zodo
nagyúr
válasz
#77646080 #49804 üzenetére
Köszi.
Nyilván nem nagy dolog és nem is volt szép csata mert heavyk gyorsan elvesztették a hangárokat így védekezésben próbáltam segíteni.
WZ-t is csak harmadik találatra sikerült sebezni és egyben ölni.
E3 persze belém vágott némi aranyat de csak oldalra fordult.
FV pedig nagyon bátran jött a maradék 1 hp-val de reflexből ráhúztam, lesz mi lesz mert mégis csak jobb ha ő megy előbb a garázsba. -
zodo
nagyúr
Néha, nagyon beteg gép ez a T67 hátha még gyorsabb toronyforgása lenne
RU szerveren csak úgy kíváncsiságból elkezdtem egy profilt, szerzett invite kóddal.
300 gold + 7 nap prém + M22 50% legénységgel.
Szokásos kiképző küldetés mellett kampány küldetések teljesítése az USA TD ágon haladva a T67-ig.
Közben lehetőségekhez képest (ingyenes fiók) a Szovjet medium ágon indultam ahol még csak a T-34-et épphogy megvettem, legénység meg a kredites átképzésnek köszönhetően 81% alap képzettségnél tart.
246 csatám van és T67 legényei is csak 90% első skill de szakasz nélkül, kitüntetéssel meg lett a Stug IV TD-14.
Nyilván a 15. -nek a 3k sebzés már esélytelen mert 1716 a legjobb sebzésem vele. -
zodo
nagyúr
válasz
notika77 #49785 üzenetére
Nyilván tudom hogy sok mellé ment és nem mindig gyenge pontra ment a lövés de örültem hogy 3200-at pattintottam.
Kis helyezkedéssel ami azt jelenti hogy közelebb kellett volna menjek talán már az első két percben meghalok.
Kérdés részben költői volt mert mit csináltak aki még 2k-t sem lőttek össze. -
zodo
nagyúr
Nem hittem volna csak a csata végén lepődtem meg a vég-elszámoláson.
Sok mellé, pattanó lövés mellett csodálom hogy ilyen sokáig tartottuk az oldalt.
Ilyen csatában mit tehettem volna másképpen? Replay -
zodo
nagyúr
válasz
munnergep #49748 üzenetére
Nézz videókat, visszajátszásokat.
Nekem nincs meg sőt táras tankom sincs de ellenfélként úgy vettem észre hogy falkában járnak, jó látótávját kihasználva második sorból osztja az áldást vagy kivár és jó ütemben a már kivérzett tankkal végez.
Menet közbeni találatokon pedig úgy gondolom skill, felszerelés és/vagy auto célzó (ezt sem használom) segíthet némi gyakorlással.
Több forrásból olvastam már hogy a tárból azért van hogy 1 vagy 2 lövés mellé megy, lehet csak jó rng-t kapott aki szitává lőtt menet közben. -
zodo
nagyúr
Na csak nem bírtam magammal és gondoltam a 7 órás kutyasétáltatás előtt tolok pár rangsoroltat ha már tegnap sikerült 2* -ig eljutnom.
Rang elveszítve 8 xp hiányzik a top 3-hoz.
Sráf elveszítve 19 xp hiányzik a top 3-hoz.
Vesztes csata éppen top 3 na de milyen körrel már megint. Kb. személyes kampány küldetés 15. feladatát is megütné a teljesítmény.Nyilván én is hibáztam de végére egy narancs E100 -al egy lőszer nélküli artyval maradtam míg az ellenél a láthatatlan hegymászó Svéd Strv 103B td figyelt.
E100-unk kisétált elé pedig előtte már tuti kapott tőle, Type heavy még majdnem full hp-n és artyról semmi infó.
TD engem is kicsinált Cliff B2 térkép szélén lévő hegy tetejéről miután kiszedtem az IS-7-et.de majd most visszavágok a maradék másfél órában.
-
zodo
nagyúr
válasz
Papooo #49734 üzenetére
1150/1750/1750 papíron az átlag sebzése, alapesetben 29 mp alatti újratöltésidővel.
Ok sebezzen nagyot "mert td" na de ne egy X-es med hp-ját.
Elméleti max. 2187 hp sebzést is tud ha rng is vele van.
Lehet hogy bosszantó a 400-as sebzés, nem vitás de egy ilyen pofon azért erősen túl van tolva szerintem csak ennyi problémám.
Ez ugyan egyéni, na meg általában vigyázok is a csillagharcosokkal de néha bátornak kell lenni ami most nem jött be. -
zodo
nagyúr
Ma is a 10k küldit terveztem éhgyomorra de a Mutz nem akarta még 4. re se az igazat, toltam egy szép Rudy-s kört aztán újra rápróbáltam hátha mostanra már engedi a rendszer.
Szerintem egy egész szép kör kerekedett belőle, kb látni a képességeit (persze ha rng isten is akarja) na meg az enyémet.
Végén kicsit féltem de győzött a rutin.Replay a képre kattintva!
-
zodo
nagyúr
Ne vicceljünk mááá!
Nem vagyok pro, sőt de hogy valaki egy nyomorult sebzést ne tudjon bevinni tier x-be már durva, valamint hogy ilyenekből legyen 5 is csapatomba az wattaffak.Első szakaszban próbaképp elmentem 2*-ig, második szakaszban feljutottam 3*
harmadik szakaszban még 2 * -ig sem tudtam eljutni de szerintem a negyediket is hanyagolom ezek után. -
zodo
nagyúr
Tele a net ezekkel a "Secred postions" videókkal.
+1 nem hiszem hogy meghatja őket de legalább tudná az ember hogy a report célba ér. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #49667 üzenetére
Szép.
Nálam az a gond hogy ez olyan mint a fehér holló. 4-5 nagyon max 8 egymást követő győztes csatámra voltam büszke de átlagos (értsd magamhoz képest avg wn8 1100-1200) vagy alatti statisztikával.
Nálatok pedig szinte napi, heti ismétlődéssel jönnek a jó eredmények de lehet csak én gondolom így. -
zodo
nagyúr
Tegnap igen szép napot tudhattam magam mögött.
egyből be is ugrott a Hujber Feris mém
Bocs, jön a meleg vagy nem tudom
-
zodo
nagyúr
Bocs de még értetlenkedek...
Van pl hogy majdnem befoglaljuk a bázist mikor valaki feltűnik, lő és talál ekkor nagyon sokat akár 70%-ra visszaáll az óra.
Ha jól értem akkor pont az első foglalót találta el?
Hogy adódik össze a foglalási pont ha többen is foglalnak és mennyi egy visszalövés értéke vagy hol van ez leírva? -
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #49658 üzenetére
Nem tudtam hogy az is számít hogy mióta foglalnak.
Sajnos örültem hogy egyáltalán visszaértem, vagy hogy eltalálom a ruszki löveggel.
Nem is skoda volt csak megzavart a zászló
Szóval T-34 láncolás 0:05 -kor erre +7 mp = 12mp hátralévő idő.
Megint 0:05-nél de már találat szerintem ki is gyújtottam erre +2 mp = 7mp hátra.
Esély se volt hogy újra töltsek, na jó még egy pont belefért az ARL 44-re de el sem találtam.
Heavy oldalról visszaérkező O-I Exp nem tudom mit csinált eközben.(#49659) kchryss
Köszi a tudományos tájékoztatást!
-
zodo
nagyúr
Bázis foglalás és védésnél nem több időt szokott adni pluszban az órához.
Sacred Valley – StandardBeálltak foglalni 1 aztán 2 és végül 3-an.
Éppen visszaértem, láncoltam a skodát aztán telibe is sikerült találnom de csak 2-2 mp került az órához.
Ennyi?
Több rémlik -
zodo
nagyúr
Elmennek már az xvm készítők valahova. Miért kell variálni.
Friss már hajnal 3-kor fent volt.
res_mods\configs\xvm mappában csak a saját könyvtár és xvm.xc
Saját mappámból töröltem a Clock.xc-t, átmásoltam az Alap könyvtárból a widgets és widgetsTemplates.xc-ket.Hangárban nincs óra és dátum.
Csatában az alsó számlálósor nem számol
Csatában nincs kapott találati lista (damage log)Ötlet?
-
zodo
nagyúr
válasz
jr1994 #49411 üzenetére
Ebben, lehet valami igazság.
kb két éve játszok de ez idő alatt még sosem volt ekkora eltérés (mindig másnap jött) az új patch, különböző régiókba érkezése közt.
Mostani két hét kb olyan mintha NA szerveren tesztelnék élesbe aztán kiderül megkapják-e a többiek.
RU szerveren tesztelték a Prém tank csere lehetőséget. Azóta mi történt? Nem is hallottunk róla. -
-
zodo
nagyúr
Valaki tapasztalt olyat hogy felszerelés vásárláskor az üzenet központi panelen azt írja hogy megvásárolva 1 db xy , elköltve 0 kredit?
-
-
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #49269 üzenetére
Nem rinyálnék ha tudnék/tudnánk tesztelni.
Ugyan nem oly rég vagyok itt még kevesebb teszt szerver látogatásom van de előző patch-ek körül nem volt ilyen mértékű bonyodalom. Akár első, második vagy épp harmadik teszt fázisban a nap bármely szakaszában fel tudtam menni és jót játszani eltekintve a csak a top tier csak a goldspamtől.Ezt a profitorientáltságot sokadjára olvasom tőled de nem igazán értem mert úgy gondolom ezért a címért tenni is kell(enne), kiszolgálni pl az alapvető igényeket. Na itt bukik a történet.
Igen tudom, erre is van válasz hisz ez egy ingyenes béta játék.
-
zodo
nagyúr
válasz
jimmy74 #49262 üzenetére
Ha korábban telepítetted akkor felesleges mert automatikusan frissíti magát a kliens.
Ha még nem akkor innen letöltheted a klienst de hogy letölthető-e a 9.18 csomag majd meglátod.Amúgy a hivatalos oldalon megjelenő, következő patch teszt cikkekben mindig benne van a kliens letöltési lehetőség. pl.: Update 9.18: Common Test Legalul a test client fülön
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #49254 üzenetére
Nem is értem hogy gondolják a global teszt szervert.
Mivel nálunk az EU 1-2 szombat csúcsidőben ~ 160k játékos van online.
Nem beszélve a RU ~ 260k (random stream adat) és további NA, Asia játékosairól.Ezek után lassan "VIP tagságot" kell váltani ha fel akarsz kerülni vagy mi?
Na meg ebből a fent lévő töredék játékos állományból miféle visszajelzések születnek. -
zodo
nagyúr
Segítsetek már!
Tényleg az lett a nagy arty nerf hogy a szokásos sebzés mellé még kábít is bónuszként?
Gratulálok!
pláne ha táras monkey talál meg akkor aztán nyomkodhatód a mentő csomagokat mert úgy is épp ráérsz.Hol kell aláírni hogy vegyék ki a francba ezt az osztályt, semmi szükség nincs rájuk. ?
-
zodo
nagyúr
válasz
Midway #49179 üzenetére
mert az MM balansz és a hozzátartozó járművek súlyozása nem így lett kitalálva. Matchmaker
-
zodo
nagyúr
Na de komolyan máá ...
Ezzel a tetves bázis körnél, földet lövő bottal harmadjára kerülők egy csapatba szeptember óta.Tudnék angolul, venném a fáradságot akár egy videó report erejéig hogy megemlítsem a jó édes a...át.
Aztán lehet hogy eltolok nekik egy ilyet:Dear WG!
What is this?
Please delete the player account!
Thank you for the cooperation!Talán még esélyünk is lett volna ha ....
Lehet csak én érzem így de valahogy mindig úgy alakul hogy az ellen artyjai jócskán jobbak a mieinknél.
Ellenfél: 3 arty = 8 kill az 5 perc 21 mp-es csatában.Szerk:
Mielőtt azt hinné valaki, ez most nem arty fu.
Higway lentről indulva, bátor voltam és hittem hogy el mehetünk a városon keresztül.
E4 nem kempel szintén a bázis körnél akkor talán sima ügy.
Szóval én, kivételesen nem arty-tól haltam. -
zodo
nagyúr
Mikor várható a "kompenzálás" a nemrégiben "elbukott" több mint 40 csatámat illetően?
Az hogy van 4 jobb köröm másnap azonnal szopóroller az nem pálya.
Ilyen gyöngyszemekkel van teli minden csatám. Löwe afk stb. -
zodo
nagyúr
válasz
csapee #48653 üzenetére
és SoulReaver, jr1994
Igaz akár ki is mehettem volna de szinte soha nem mentem le még a beach-re, legtöbben elmentek a 9-0 sorra míg T-54-el próbáltuk riogatni a bázisnál lévő grillét akit képtelenség eltalálni.
Ekkor legurult a bc és T-54 is csak egyet tudott bevágni aztán eliszkolt mert akkor már csak egy lövéses volt.
Nem látszik az egér korzur de első találatomkor a hátsó középkék részen találtam el ami 0 sebzést eredményezett.
tanks.gg képNem, nem nyertünk.
Végére a light és td-ink maradtak az arty-al aki utolsóként maradt és feljött k 8-ba ahol előtte magát a Grillére aztán meghalt ő is.Amúgy nem sírásnak szántam csak valahol ez nem fer hogy egy baki (erős kérdőjel) és vége.
Talán az elmúlt napok negatív játékélménye is hozzájárult mert max annak örülhettem hogy eközben, főként a Mutz-al 1 millát összekapartam 1 játékidő alatt ami nálam már nagy szó. -
zodo
nagyúr
Mikor végképp elmegy a kedved a nehéz tankoktól.
Láttam hogy érkezik, amint kibújt a domb mögül kapott egyet de hogy hova lett az a lövedék a jó ég tudja mert csak csattan de 0 sérülés. Aztán csak javítani volt időm persze kát volt mert a második is sebzett/láncolt és végre egyszer telibe tudtam verni az oldalát. Hurrá!
Na ezt kéne egyensúlyozni, nem a sandbox meg tök tudja mit. -
zodo
nagyúr
Hogy ne csak sírjak ha one shot arty és mi egyéb ér....
rendszer is kompenzál avagy mégis tudok ilyen köröket produkálni?avagy tartóm a személyre szabott szopóroller fogalmát és létét mert hogy a manóba tudnék három nap botság után ilyen statot összehozni.
Nyilván nem nagy szám de átlagomhoz nézve, remek.
-
zodo
nagyúr
Kezd helyreállni a rend...
Éjfél előtt ment köreimet még nem listázta csak az alap statisztikai adataimat mutatta de imént ment 6 csatám már benne van a részletes elemzésekben. -
zodo
nagyúr
Artyk kikészítenek ...... tegnap foglalók erre kiszed a hátam mögül.
Milyen álcájuk van már hogy a Patton 462 m látótávjával nem látom?
Mesélje már el valaki ezt a látótáv mizériát mert nem igen értem.Imént feldugtam a fejem, jelez a lámpa mert spotoltam vagy 4-5 ellent.
Feldugtam megint, lőttem egyett erre one shot.
Nem mellé, nem negyed-fél hp sebzés nem mert telibe.Máskülönben minimum top 5 sebzőbe vannak min. 2-3 killel és erre jön majd (remélem nem) az új szuper tesztes kábító kínja amiről pár napja bejelentették hogy sajnos meg kellett emelni (nem kicsit) ennek időtartamát mert ....
durván fordítva kb, szegény be tudjon tölteni vagy el tudjon menekülni.Tényleg minden makigyereknek artyt akarnak adni mert különben annyi agya sincs hogy merre induljon az adott térképen?
Vicc ez az osztály, kezdve azzal hogy max akkor találjon el ha td nézetben rám lát. -
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #48168 üzenetére
Köszi szépen!
Eredeti hsz-ben volt kép hogy mennyire lógtam ki a roncs mögül amire azt hittem hogy egész jó fedezéket nyújt majd mivel "kicsit másképp" gondolnám a repesz vs robbanási sugár sebzési elméletét ha annak csak jó esetben az ezred része éri a tankom.
-
zodo
nagyúr
válasz
galervin93 #48121 üzenetére
Tudom hogy nagy troll, kaptam már nagyokat de nem erre szerettem volna rákérdezni.
és (#48130) csapee
Ha nem is láttam ahogy még a Löwe-t se persze hogy hagytam neki időt.
Nem, nincs meg nekem és nem is ekézni akartam hanem csak egy választ hogy ennek a gépnek elegendő ha már csak egy kevés is kilóg ahhoz hogy sebezzen.Részben a torony széle és a kupola volt kint, persze repesz bárhova szóródhat de alapból 0.60/100m a löveg szórása ill. min. 240 méterre álltunk egymástól.
Remélem így már kicsit érthetőbb.
-
zodo
nagyúr
Ezzel a k.....g T49 light-al bárhogy is állsz sebeznek?
H6 sarokháznál bujkált kép aztán fedezékben (szerintem) és megint sebez és viszi a legénység további tagjait.
Értem én hogy HE na de hogyan máááá, lassan elég lesz ha felderít már akkor is sebez.
-
zodo
nagyúr
és kchryss
battleLabelsTemplates.xc ben lehet ezt azt művelni pl a betűk színét és méretét változtatni.
104. sor "textFormat": { "color": "0xffffff", "size": 14},
viszont a bekapott sebzés piros színét nem találtam.
Ez pedig a damageLog.xc 70. sorától
"c:dmg-kind": {
"shot": "{{c:hit-effects}}", // shot -re mutat.142. sorban pedig a piros színt átírtam #FFFFFF fehérre.
"c:hit-effects": {
"armor_pierced": "#FF4D3C", // penetrated (damage)Ilyen lett végül, kicsit szimpatikusabb és olvashatóbbnak találom valamint nem kell külön modot feltenni de köszönöm a segítséget.
-
zodo
nagyúr
Gyári számláló nekem is megfelelt volna és mellé használtam a linkelt GambitER pl: korábbi konfig
Nem tudom miként kellett volna frissíteni az xvm-et (7093) de eltűnt a gyári számláló ezért ill. gondolom már jó pár xc tartalma változott ezért elölről kezdtem a fabrikálást.
Gyári számlálók nekem újdonság hogy lekerült a bal alsó sarokba amit jobb lett volna arrébb tenni de ha nem lehet akkor az se gond.
Külön damaglognak nem látom értelmét ha már az xvm része és csak ennek a betűméreteit, stb szeretném testre szabni mint ahogy a korábbi damaglog listáján látni.(#48008) jano_77
Java részt igen, nálam pl a fejlesztési ágakra nem lépett át csak homokozott.
-
zodo
nagyúr
válasz
infectedmann #48001 üzenetére
Ez így, sajna nem jó.
Két tiltás nem tudom mit tiltana de nem láttam változást valamit a log eltolása csak azt eredményezi hogy láthatóvá válik a gyári sebzés számláló trió így abból kettő lesz.
-
zodo
nagyúr
válasz
infectedmann #48001 üzenetére
Köszi megnézem!
(#48002) emre
Bocs nem 7100 hanem 7093 azaz nem a nightly de ettől függetlenül kb enyém is így nézne ki csak kikapcsoltam a sallangot mint hitlog, avg damage, total hp, stb.
+ ezt az ikonpackot és napi statot raktam fel.
-
zodo
nagyúr
Xvm guruk!
Legfrissebb (7100) default konfighoz kellene némi segítség.
Piros keretes négyest lehet mozgatni ha igen melyik .xc ben és melyik sorokban?
Sárga keretes xvm damagelog -ot hol és hogyan tudnám a zöld keretes, korábbi Gambiter féle stílusúra varázsolni mint pl mozgatni, betűtípust vagy épp annak méret változtatni? -
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #47950 üzenetére
Biztos hogy az lehet mert nálam 190.000+ játékos mellett sincs lag.
-
zodo
nagyúr
Akinek nincs 6. érzék hang az új xvm módosítások óta vagy csak gömböc kutyáé az írja át a sounds.xc fájlban lévő 34, 35, 36. sorokat mert alapesetben tiltva vannak.
pl.:
Játékban a Beállítások menü / Hangerő / Hatodik érzés aktiválási hang-nál sem hallani egyik variánsnál sem.
Valamint a saját tetszőleges hatodik érzék hang is elérhetővé válik.Erről:
"lightbulb": "",
"lightbulb_02": "",
"sixthSense": "",Erre:
"lightbulb": "lightbulb",
"lightbulb_02": "lightbulb_02",
"sixthSense": "sixthSense",aztán persze mentés és örül.
-
zodo
nagyúr
Kicsik kicsiben gondolkoznak már mint én avagy T28 Heavy kampány TD-8 küldi.
Completed.Anno a Stug IV-ről olvastam mint egyik legalkalmasabb jármű ehhez a küldihez de nekem az még 0 kilométeres.
16 csatám van a T67 -el és tényleg szuper kis masina pedig még csak ~ 66% első soros a legénység!
Köszönöm a korábbi ajánlást! -
zodo
nagyúr
Hoppácska!
RU szerveren már lehet normál tankért prémium tankot "üzletelni" persze a meghatározott feltételek mellett. -
zodo
nagyúr
válasz
KisApám #47774 üzenetére
Nem vettem a szívemre mert ha top playerek, wn8 féltők, stb megtehetik akkor én pláne megtehetném.
Jól látni ki kempelt, hát a lightok.Amúgy igen erre az idézetre gondoltam csak eddig nekem se tűnt fel (ez a mocskosság) és a kép is lemaradt abból a hozzászólásból de jól látni külső nézetből hogy szétrepül a szikla holott belső nézetből ismét a Tiger II hasa alján a kereszt.
Szerk:
2. Naydin medálom
Szegény patton még nem fullos és kb végig bázis védtem aztán az egyedül maradt clicker csak kikapott a térkép másik oldaláról. -
zodo
nagyúr
Ön nyert, erre gondoltam.
Mindenki engem akart.(#47764) kchryss és (#47766) KisApám
Ki kérem magamnak, sosem kempingezek.
Lehet hogy másképp kellett volna közelednem de a napokban igen rossz passzban vagyok.
Viszont ha már itt vagyok és az On-ban szóba került akkor megnéznétek a Tiger II-re leadott második lövésem kb 6:57 környékén?
Szintén egy láthatatlan falat lőttem volna.Sniper nézetből sima ügynek tűnik mert az első találat is kb innen ment be de a második, külső nézetből már szikla bontó amit akkor nem látni csak hogy lőttem de nincs eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest