- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53296 üzenetére
Amikor elkezdtem a játékot ( 2017 ) nem nyúlt bele ilyen durván a játékmenetbe .... az utóbbi 1-2 év katasztrófa .
Az a helyzet , hogy van STEAM fiókom és azon vannak jó játékok , de azokhoz már semmi kedvem . Ott a Resident sorozat remake verziói ( RE 1,2,3 ), de ha egy órát játszottam a három játékkal akkor sokat mondok . Az eredeti változattal meg orrvérzésig .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53294 üzenetére
Taktikát ne nagyon keress a játékban .... nem mondom , hogy nyomokban nem lehet felfedezni benne , de csak halványan van jelen a játékban . Kevés a játékos ahhoz , hogy úgy fejlődhessél , mint pár évvel ezelőtt . Amikor kezdtem fél év alatt eljutottam addig , hogy két tankomra felraktam a 3. jelet . Akkor még több szabad kezet hagyott a játék . Manapság totális a kontroll . Névlegesen csaták vannak , de a valóságban mészárlás folyik . Én úgy látom , hogy cca. 20 csatára jut 1 , esetenként 2 kiegyenlített játékmenet . A többi ... de ezt nem is kell mondanom . Az , hogy jól mozogsz , helyezkedsz az rettentő kevés ebben a játékban ... ha a lövéseid felét elcsalja a játék máris csak középszerű játékos vagy .. természetesen az értékelések szerint . A mindent is eltaláló , mindent is átütő játékosok szórásképével összehasonlítva a sajátodat felmerül a kérdés ... vajon ugyan azzal a játékkal játszanak ?
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53292 üzenetére
Na ... a tankos játékban ez a veszély nem fenyeget .... mármint a szívinfarktus . Ja .... dehogynem , csak itt nem a hirtelen effektektől , hanem az idegbajtól .
Én nem tudom - dehogynem - , hogy miért bombáznak a 40%-os kuponjukkal ... megszokták , hogy dől a lé , de ez változni látszik . A fő topikból is kikoptak a "nagy" nevek , a megmondó emberek ... lassan leesett a tantusz náluk is . Akinél meg nem , ott nem is fog leesni . Van ez így ....
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53288 üzenetére
Sajnálhatod , hogy kimaradt az életedből a Dead Space 1,2,3 ... Éjszaka , sötét szobában fejhallgatóban érdemes játszani . Azok a lidérces hangok és a sötét szegletekből előbukkanó amorf teremtmények ... még Csák Norisz is összerezzenne .....
Nem a gyenge idegzetű játékosoknak készült .
-
-
ughhh
senior tag
válasz
#21346560 #53276 üzenetére
wot topikban kb 10 en vannak aktívan
posztok nagyrészt arról szolnak, hogy törlöm a játékot, másnap mégse törlöm nagy király vagyok printscreen eredmény
nevetséges, bolond megszállottak
aki véleményezte a játékot azt kitiltották örökre, asszonygya a zadmin hogy hangulatkeltő -
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53272 üzenetére
Közelről sem problémaként kezeltem .... csak ebben a ki....ott játékban sokszor 29 játékos ellen kell hadat viselned . Nem részletezem miért , hiszen Te is ismered a tartályos játékot . Nekem annyiból volt érdekes , hogy egy sebzésorientált játékban nem éreztem késztetést arra , hogy , a védekezést vagy támadást feladó "ellenfélbe" lőjek . A játék már önmagában is egy unfair program a köbön .... a játékosnak nem kell minden esetben annak lennie .
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53250 üzenetére
Igen , el lehet babrálni a beállításokkal . Én mostanában fejlesztgetek , ágakat húzok ki . A mostani az új amcsi nehéz ág . Számomra érdekes , hogy ahogy jött , úgy el is tűnt a csatákból ... alig látni belőle a csatatéren . Mondjuk elég középszerű ... ehhez még hozzájön az egyéni - páncélátütési , pontossági , - tényező ... szóval szar .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53239 üzenetére
Amit leírtam elcsépelt közhely . Nem én találtam ki , de vallom .
Más ...
A párom néhanapján a vállam felett belenéz a játékomba ..... éppen egy olyan csata volt , hogy a lövéseim 90%-a mellé ment , de az ellen minden lövése betalált . A csata végén morogtam egy keveset ... Aszongya erre... úgyis jön a szülinapod , ha akarod veszek Neked egy pontos ágyút . Hja ... ha ez így menne , már magamtól is vettem volna .
Égbe kiáltanám .... a játék legpontosabb ágyúja ( Grille 15 ) egy rakás szar a gyakorlatban . Ennyit a megadott paraméterekről !!!!
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53237 üzenetére
Az irreális áron eladott termék gazdája nem különb annál , mint aki a villamoson kizsebeli a gyanútlan utast . Ott is lehetne azt mondani , hogy miért nem vigyázott az értékeire , magára vessen ha lenyúlják a pénzét . Az indíték mindkét esetben ugyanaz . A nyilvánvaló "ügyeskedést" nem támogatni kell(ene) , hanem üldözni . Egy normális világban ez lenne az alap ... de ez egy nem normális világ .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53235 üzenetére
Ez agyarország ... vagy ha úgy tetszik operettország . Valahol érthető amit a prohardver tesz , de nyilvánvalóan , a vevő kárára elkövetett csalásoknak gátat kellene szabni . Minden bizonnyal kitalálható egy olyan rendszer , hogy a túlárazott , kimondottan rossz vételnek számító termékeket nem lehetne hirdetni . Hozzáértő emberek olyan faxán beárazzák bizonyos topikokban a számítástechnikai cikkeket , hogy csak na . Én naponta átnézetném velük a kínálatot . Amit irreális értéken kínálnak , ott javaslatot tennék egy reális eladási árra . Ha ez hidegen hagyja a nyerészkedőt , akkor röpülj páva .....
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53233 üzenetére
Egy túlárazott , leharcolt , a maga idejében valóban jó lapost láthatunk a képeken . Az "Eladó sorba került nagyon megbecsült és szeretett laposom." mondat igencsak beszédes ... na nem abban az értelemben amit az eladó gondol , hogy beveszi a leendő vásárló . Te és az a másik fickó - aki még hozzászólt - inkább dicséretet érdemeltek ... Felhívtátok a gyanútlan , hozzá nem értő emberek figyelmét , hogy van ennél sokkal jobb vétel is ..... átbaszás szagú az egész hirdetés . Érdekes lenne ha a prohardver a ténykedéseteket bannal jutalmazná . Felmerülne a csalásban való részvétel és bűnrészesség gyanúja . Jó .. ez így durva , de van benne valami .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53224 üzenetére
Nem kell szerénykednie ... ez a játék - és úgy általában minden játék - a fiatalok asztala . Úgy értem hogy reflex , helyzetfelismerés és a többi . Az Ő korában ez egy nagyon szép értékelés ... a korosztály szerinti ( Női ) értékelésnél minden bizonnyal a dobogós helyek egyikén lenne a helye . A fatert kenterbe veri ?
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53218 üzenetére
Eddig még egyszer sem kínálta "leértékelve" az "aranyat" ... legalábbis nekem nem . Most jutott az eszembe ... sokan a Dudának mennek , ha bezár a bazár ...
Jócskán vannak akiknek a napi rutin része a tankozás . Nem beszélve arról , hogy itt lehetett valaki , de egyébként meg .....
-
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53210 üzenetére
Nem ... a téma vastagon OFF . Mert mint tudjuk , a végé nem alkalmaz rejtett és ismeretlen algoritmusokat . Nem alkalmaz rejtett tank nerfet , és ezt írásba is adta . Tiszta és méltányos üzletpolitikát folytat .
A három Mátrix filmből ... azaz a négyből az első nagyon tetszett . A többi rész is kiemelkedik az átlagból , de ennyi .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53205 üzenetére
Tanuld meg ( nekem nem sikerült ) , hogy itt sem létezik a demokrácia . Épp ma olvastam egy "egyenlőbb" fórumozó hozzászólását egy másik topikban . Hosszan és szemléletesen ecsetelte hogyan tépné ki a belét annak a fórumozónak , aki nem az ő álláspontját képviseli . Belenéztem abba a kommentbe is amire oly vérszomjasan reagált ..... a "bűne" az volt , hogy le merte írni a gondolatait , ami eltér a hivatalos állásponttól ( TV , rádió , újság , világháló ) . A vérszomjas "kolléga" leírhatta hogyan végezne a fórumtársával.Mindezt mindenféle szankció nélkül. Neked minősíteni sem szabad az arra érdemeseket.
Nem ide tartozik , de vezérfonalnak megteszi . “Ha meg akarod tudni, hogy ki uralkodik fölötted, elég kideríteni, hogy kit nem szabad bírálnod.”
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53200 üzenetére
Nem tudtad használni a páncélt .... jönne odaát a válasz ( azokostopik ) , megtűzdelve némi személyeskedéssel . Pedig valóban ... a személyre szabott kvótát nem lépheted túl . Neked csak lőnöd kell , a játék gondoskodik a páncélátütésről és az értékelhető találatról . Nem hiába van a játékban változó átütési érték és a szóráskép .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53198 üzenetére
Dobj fel egy témát .....
Csupán azért raktam be tankos témát mert , egyrészt tankos off topik ... másrészt , mert az aljas algoritmus itt is megmutatkozik . Én - tudom-tudom , nem tudok játszani - 10 lövésből ha kétszer eltalálom a kupolát akkor sokat mondok . Na nem azért mert a célkereszt a láncra irányul .... nem . Szépen , tisztán a célkereszt közepén csücsül a winkelspiegel , de a lövés a legtöbb esetben nem talál . Nem úgy az ellenfél esetében . Tisztára úgy viselkedik a "legális" tankos program , mint az aimbot .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53187 üzenetére
Lejöttél ... erről , de azért ugyan annyit játszol a kibertérben .
Én úgy gondolom , hogy akkor gyógyult valaki , ha nem játszik online játékokkal . Megtenném én is , hogy hagyom a picsába a tankos játékot , de eddig még nem találtam alternatívát . Jó lenne , ha megjelenne a piacon egy ütőképes ellenfél .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53185 üzenetére
Ha nem lenne manipuláció a játékban , akkor nem húzta volna ilyen sokáig . Tudod , hogy többre vagy képes annál , mint amit a játék megenged neked és nem hagyod annyiban ..... de hiába . Széllel szemben vizelsz . A szerver és az algoritmus ott szopat le ahol csak akar . És mégis játszol --- már aki . Habár manipulálva vagy , de észre sem veszed ... vagy nem akarod észrevenni .
-
Gyuri27
félisten
válasz
#21346560 #53075 üzenetére
Gondolhatod 20%-os wr-el tegnap nehéz volt nem megütni valakit.
Azért sokkal jobb a játék manapság. T9-el pl sose voltam top tank.
T10-el meg ált full t10. Nagyon ott se kellett top tanknak lenni.
Aztán a jó széria közepén maus full nyittott pálya és 3 arty.
Léptem is ki.
Serb szopassa saját magát. -
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53044 üzenetére
Te nárcisztikus vagy , ők exhibicionisták .... a kettő között óriási a különbség .
Én még mindig rácsodálkozok , hogy az "ászoknak" pontosabb a löveg bármelyik papírforma szerint pontatlanabb tankon , mint az én 0,25 -ös pontosságú grille 15 páncélvadászomon . Persze a valóságban ..... papíron , az más , de azzal kitörölhető a valag ... nem a valóságot tükrözi . Jácc ingyééé ... vörd of tanksz .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53042 üzenetére
Kezdőknek ajánlott... akkor , amikor azt sem tudják , hogy merre az előre . Talán ragad rájuk valami .... valami taktikaféle . Bár ez kétséges . A másik ... hogy vannak köztük jó arcok . És az is lehet , hogy a tankos játék csak aláfestés... és azért nézik , mert érdekes egyéniség .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #53034 üzenetére
Néha benézek "gyufaember" és a "szakács" közvetítéseibe .... Nem mondom , de klasszisokkal jobban tolják mint én . Viszont olyan pazar szórásképet és leosztást kapnak úgy általában , amiről én csak álmodhatok . Na jó.... Ők is panaszkodnak , hogy az RNG , de kérdem én ... ugyan az , ha 15-20 csatánként 4-5 körben kevésbé jó szóráskép és leosztás van mint az , ha 15-20 csatára azt sem találod el ami az orrod előtt van és mindezt megspékelik dilettáns csapattársakkal ? Nyilván nem .... Ha egyszer sok pénzem lesz , megvásárolom valamelyiküket pár napra .... leültetem a gépem elé , hogy cáfolja a fentebb leírtakat . Vicc vége.....
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52982 üzenetére
1, A rendszerváltás előtti uniós országoknak nem érdeke a hazai , nyugati mértékekhez mért versenyképes jövedelem . Logikus arról az oldalról nézve ...
2, Főképp németek voltak ... elenyésző hányada valóban magyar területen élő , magát magyarnak valló kitudja honnan származó ...
3, lehetséges , hogy az ufók léteznek ... én pedig hiszem , hogy a föld lapos .... -
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52980 üzenetére
Kérlek ... a versenyképes munkaerő elszipkázása . Nem szervesen kapcsolódva az előző mondathoz , de.... szívesen látnám - a kölcsönösségi alapelvek mentén - , hogy tősgyökeres labancok járnak át hozzánk mezőgazdasági idénymunkára . Sokat fizettek a nyugati országok a muszkáknak , hogy megkaparintsák a keleti blokkot .... kellett a piac és a munkaerő . Soha nem volt terv a felcsatlakoztatás , de csalinak megtette .
Még lehetne sorolni és részletezni , de ez nem az a fórum ... itt a lapos a föld , és az ufók igenis léteznek témákat boncolgatjuk ...
-
-
ughhh
senior tag
válasz
#21346560 #52970 üzenetére
Tönkre is tették a fizetős csalók: POKE 16017,44 - sérthetetlenség
Megy itt a sírás, hogy elvette a tankos szórakozást a WG mert engedi a modokat
Kérem szépen el kell engedni a játékot, nevetséges függő figurák tudnak napi szinten órákat beletenni, olyan mint a heroin, ki van ez találva
Különben kalap fos az egész, reflexek sem kellenek hozzá csak egy jó aimbot stb hogy fasza legyen az értékelés.
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52966 üzenetére
Nem mai darab ... mármint az alapjáték .
Nekem az első nagy élményem 1995 környékén a Cannon Fodder volt AMIGA 1200 - as vason ... majd a Medal of Honor PS1 -
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52960 üzenetére
A képlet egyszerű ... minél tovább tart , hogy elérd a célt , annál tovább vagy a játékban . Ez játékosfüggő is , de a motiváció a végé részéről eléggé egyértelmű . Kényes egyensúly a pofon és a simogatás arányát eltalálni .... azaz a kudarc és a siker élményét éppen olyan arányban keverni , hogy marasztaló legyen a játék a legtöbb játékos számára . Páran már felvetették , hogy agykurkászókat is alkalmaz(hat) a végé . Ez logikus lenne .
Én lassan 4 hete nem gurultam egy csatát sem .... most nem hiányzik . De elég lenne az elsőt elindítani és onnan egyik csata követné a másikat .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52958 üzenetére
Természetesen ... elhiszem . Ebben az a szomorú , hogy aki frissen kezdi a játékot - ha még akad olyan - , az nem csak szintén kezdő játékossal találkozik . Ergo .. csökkentett játékélmény és sikerélmény . Az meg végképp elszomorító , hogy a belépő szinten is ez megy .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52955 üzenetére
Hogy mik vannak ....
Ezen retkek ellen vajmi kevés eséllyel veheted fel a harcot ..... papíron szar célzási idővel rendelkező tankokkal adnak le kapáslövéseket , ami rendre be is talál . Sorolhatnám még a furcsa eseteket , de ezzel Ti is tisztában vagytok , tapasztaltátok . Jó régen volt , hogy bannolták a retkek elenyésző százalékát , de szerintem már nem is várható több tisztogatás . Ugyanis annyira megcsappant az aktív játékosok száma , hogy inkább hagyják az egészet . Az egyik fórumon írta valaki , hogy őt is bannolták , pedig a játék fejlesztőitől megvehető Aimbot programot használta , amit természetesen pénzért árultak a neten . Mit is várnánk .... a pénz mozgatja a világot . A játék is haszonszerzés célzattal lett megalkotva . Az eladható játékélmény sokadlagos szempont . Sajnos a legtöbben homokba dugják a fejüket és nem hajlandóak tudomásul venni a játék mocskos stiklijeit . Tudják jól , hogy a játék egyfajta függőséget okoz ... ezt használják ki . Férgek .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest