- Elindult a One UI 8 frissítés
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
remington2
senior tag
Én nem akarok beleszólni a nagy hitcsatába, de azok szerint, akik azt mondják, fizikailag lehetetlenség a szopóág-szkript, mert "mennyi mindent kell számolni, stb" azok tudják, hogy a wot szerverek real-time számolják a csúcsidőben 80-100 ezer player összes cuccát, többek között a láthatóságot is? Szvsz egyáltalán nem lehetetlen.
Én inkább vélem úgy, hogy van, mint hogy nincs. Néha szabályosan nem enged nyerni, akárki akármit csinál, ha kiszállok a tankból, és beugrok egy Ironman páncélba, se nyerünk. // Talán Hulkkal, de az se biztos . . .
Utána következő napon, ha - durva túlzással élve - csata közben kikapcsolom a gépet, kihúzom az egeret, vagy bekötött szemmel játszok, egér és billentyűzet nélkül, akkor is, bárhová lövök, fix a csatánkénti nagy sebzés, 2 kill, dőzsölés, hajajaj.
Még hogy véletlen . . . na persze
// Aztán végül csak beleszóltam. //
Ami a 8-as verziót illeti, kipróbáltam tegnap, nagyon tetszik. Jobb az ágyúk hangja, és nagyon király, hogy egy tanknak súlya van, a t50-es se megy többé, mint egy bolond macska a felhúzós egér után, érezni a súlyát. Jó a kezelőfelület, a részletes csata utáni infók, egyedül a tech tree van kicsit túlbonyolítva, de az is vállalható. Ami bánt, hogy még mindig túlságosan merevnek tűnik a legtöbb tank felfüggesztése: nagyon durva, könnyű-tankokkal végzett extrém manőverek kivételével ugyanúgy dobozként viselkedik, mint eddig. Pl. nem lehet a játékban még most se hernyótalp-effektet csinálni, ez engem nagyon bosszant. De hát ez van.
Aktív témák
- Elindult a One UI 8 frissítés
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Everest / AIDA64 topik
- Befejezi az AMDVLK meghajtó fejlesztését az AMD
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F7
- További aktív témák...
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest