Hirdetés

Aktív témák

• D.Orion

veterán

válasz AlexWolf #12587 üzenetére

Te hallod. :U Pont nem nekem kell elmagyaráznod a direkt link + link összefűzést. :U Tudom, hogy hogyan kell linkelni, hiszen számtalanszor kértem már arra a topik lakóit, hogy a kibaszott nagy képek helyett csináljanak egy kis képet majd abba rakjanak egy linket amivel, hogy ha rákattolunk a képre, akkor a nagy kép lesz elérhető. Ezt még anno én javasoltam a topikban, vagy 80 ezerszer. Nem kell elmagyarázni, hogy hogyan kell. ;) Anno még ez úgy működött az újítás előtt, hogy kellett készíteni egy kis méretű képet és abba linkelni a nagy méretűt.

Az újítás óta arról van szó, hogy a RI/OS egyik újításának köszönhetően a túlméretes képeket automatikusan lekicsinyíti és ha megnyitod új fülön a képet, akkor a nagy kép lesz elérhető. Na most forras2 azt mondja, hogy nála ha rákattol bal gombbal a képre elérhető a nagy. Nálam ugyanezen böngészőben nem elérhető ez a funkció, mert ha a kép fölé viszem az egeret, akkor nem változik át és így kattintani se lehet bal gombbal a képre, csak:
    a: jobb gomb > kép megjelenítése
    b: kép fölé víve az egeret, katt a görgőn és akkor megnyílik a nagy kép.

Aktív témák