- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

D.Orion veterán válasz  AlexWolf

üzenetére AlexWolf

üzenetéreTe hallod.  Pont nem nekem kell elmagyaráznod a direkt link + link összefűzést. Pont nem nekem kell elmagyaráznod a direkt link + link összefűzést. Tudom, hogy hogyan kell linkelni, hiszen számtalanszor kértem már arra a topik lakóit, hogy a kibaszott nagy képek helyett csináljanak egy kis képet majd abba rakjanak egy linket amivel, hogy ha rákattolunk a képre, akkor a nagy kép lesz elérhető. Ezt még anno én javasoltam a topikban, vagy 80 ezerszer. Nem kell elmagyarázni, hogy hogyan kell. Tudom, hogy hogyan kell linkelni, hiszen számtalanszor kértem már arra a topik lakóit, hogy a kibaszott nagy képek helyett csináljanak egy kis képet majd abba rakjanak egy linket amivel, hogy ha rákattolunk a képre, akkor a nagy kép lesz elérhető. Ezt még anno én javasoltam a topikban, vagy 80 ezerszer. Nem kell elmagyarázni, hogy hogyan kell. Anno még ez úgy működött az újítás előtt, hogy kellett készíteni egy kis méretű képet és abba linkelni a nagy méretűt. Anno még ez úgy működött az újítás előtt, hogy kellett készíteni egy kis méretű képet és abba linkelni a nagy méretűt.Az újítás óta arról van szó, hogy a RI/OS egyik újításának köszönhetően a túlméretes képeket automatikusan lekicsinyíti és ha megnyitod új fülön a képet, akkor a nagy kép lesz elérhető. Na most forras2 azt mondja, hogy nála ha rákattol bal gombbal a képre elérhető a nagy. Nálam ugyanezen böngészőben nem elérhető ez a funkció, mert ha a kép fölé viszem az egeret, akkor nem változik át és így kattintani se lehet bal gombbal a képre, csak: 
 a: jobb gomb > kép megjelenítése
 b: kép fölé víve az egeret, katt a görgőn és akkor megnyílik a nagy kép.
Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pont nem nekem kell elmagyaráznod a direkt link + link összefűzést.
 Pont nem nekem kell elmagyaráznod a direkt link + link összefűzést.  Anno még ez úgy működött az újítás előtt, hogy kellett készíteni egy kis méretű képet és abba linkelni a nagy méretűt.
 Anno még ez úgy működött az újítás előtt, hogy kellett készíteni egy kis méretű képet és abba linkelni a nagy méretűt.