Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

válasz simauser #242825 üzenetére

megnéztem, mert nem emlékeztem a számokra, egy szekcióban 4 token vehető ki ingyen, ha végig tolod, mind az 50 szakaszt (pontosabban a 45. adja az utolsó tokent) és egy BP szezonnak van 3 szekciója, tehát 3x4, 12 tokened lesz a végén. Az pont elég is lesz az AE phase-re meg 1 lila felszerelésre. Ha csak az AE phase kell, az 9 token, akkor 2 teljes szekció + 20 szakaszt kell menned, 120 szakaszt. Pontosabban megállhatsz 45. szakasznál, az adja az utolsó tokent és elkezded a következő szekciót, de az utolsó 5 szakasz elég jó jutalmat ad, nem érdemes így trükközni, meg sokat nem is nyersz vele.

A cc-k csináltak ilyen "guide"-ot útmutatót, hogyan érdemes grindelni a BP pontokat. A tier6 tankokat gyorsan ki lehet maxolni, minden tank ad plusz pontot ha elérték a max szintet.

A napi küldetéseknek meg külön irodalma van, hogy érdemes csinálni. Pl spotolj3 ellenséget, kis tier prém tank (legalább valami kis xp menjen a legénységre is), nekem pl locust, előre rohanok, lövök, amíg van hp-m és ennyi, megvan a küldetés. sebezz 7 ellenséget vagy sebezz 7 kritikust azok arty küldetések, mert a lánctalp is sebzésnek számít. pl brit 8-as arty kis ágyúval, 2, maximum 3 csatából megvan. Legyél top xp - a legjobb churchill III full arannyal, szintén zenész, 2 max 3 csata vele, de jó lehet még a B2 is, full arannyal. Ez némi kreditbe kerül a full aranyozás miatt, de ha nem vagy kiemelkedő játékos, akkor top xp-t elérni azért nem olyan pofonegyszerű. Vannak küldetések, amik meg vagy sikerülnek vagy nem, 4 frag, top sebző - amelyik tankjaiddal jól megy a frag gyűjtés vagy amelyikkel jól tudsz sebezni. de ez lutri és lehet, hogy túl sokat kéne játszani. Ezek nálam gyakran bent maradnak, ez van sajnos.
    3-5 győzelem: ha nem adja a játék a győzelmet a normál játék mellett, akkor én azt csinálom, hogy kis tierben előre rohanok, lövök amíg bírok és utána gyorsan másik tankkal ugyanezt megcsinálom. Van rá esély, hogy a csapat lehozza utána. Mert ezek a küldetések nem túlzás egyébként normál játéknál órákig is eltarthatnak, vannak olyan hosszú vesztes szériák.
    Most ezek jutottak eszembe, amit szoktam csinálni, de a cc-k jobban összefoglalják ezt.

ja igen, ha nagyon nem adja egy küldetés, akkor meg 4 óránként újat kérhetsz helyette

Érdemes megnézni egyszer az útmutatókat a kedvenc cc-től, mert a napi küldetésekkel meg lehet szenvedni.

Új hozzászólás Aktív témák