- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Srácok! Szinte el se hiszem! Végre
Victory!
Battle: Swamp
Vehicle: E 50
Experience received: 1 413 (nem-prém)
Credits received: 62 677
Battle achievements: High Caliber, Confederate, Tank Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
22/27/29, 6436 dmg, 11 dmgd, 3 kill, 4 spot, 1986 assist, 10 hit, 6 pen, 1555 blockedTotál reménytelennek nézett ki. Első percben felspotoltak mielőtt még lőttem volna, kaptam 3-5 lövést, 2x detrackoltak, vesztettem fél hp-mat -- mindezt az első percben. Fele hülyéje elment északra meghalni. Már 5:9-nél álltunk. Majd 7:12, pedig 4.7k dmg-et osztottam ki... de mégis sikerült kihozni. Hülyék voltak, összehangolatlanul támadtak, pedig egy 2/3 hp ST1, 2/3 hp T30 és full hp IS8-uk is volt még.
De azért értitek, 6.5k dmg kellett hozzá.. Ja és sima AP és HE volt csak, pedig külön betáraztam APCR-ből is, gondolva, hogy egyszer csak azzal megyek, hátha kijön belőle egy ace-re való dmg.Na jól van, végre legények E 50 Ausf. M-ben
Mi is van ezzel a madárcsicsergéssel, hogy változik az E 50-ág?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Djuree
félisten
Mit szenvedsz az ace miatt? Nem mondod h mar rég az 50M is megvan, de meg mindig az 50 el mész? Mazochista vagy? meg ha adna vmit az ace ért, de nem ad semmit.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Clodovicus
csendes tag
A Centurion Mk. I-vel is hasonló a helyzet, az előbb 4222 sebzésre és 1105 spotra is csak 2. osztályt adott
Úgy látszik mindenki a brit medium ágon nyomul az FV4202-ért, itt valszeg azért ment fel az Ace eléréséhez szükséges szint...Győzelem!
Csata: Karelia
Jármű: Centurion Mk. I
Szerzett tapasztalat: 4 005 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 65 868
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Szárnysegéd, Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"[ Szerkesztve ]
Légy jó Mindhalalig!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy óra, két rendszer
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- JavaScript topic
- Minecraft
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest