Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A gift shopban kapható új kínai tankok később is lesznek vagy csak most kapni őket?
Megjegyzem, nekem tetszik az új statisztika panel.
Hogy lehet mások "Personal Rating" értékét megnézni?
Az hogy most 4140-en állok, semmit nem mond nekem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Don Vittorio #21142 üzenetére
Már én is jártam így régebben. Nekem rendben lekezelte a dolgot.
Hm... jön a 8.8... megint újabb tankok... megint messzebb kerülök a szakértő medáltól. Minden patch hoz 10-12 új tankot, állandóan 30-50 között mozog a "még ilyet nem lőttél ki" mutató. Nem adnak túl sok esélyt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hehe... jött 3000 arany.
Valószínűleg a szülinapi TD versenyben elért jó PzJg I eredményért (1509 XP).
-
törölt tag
A legtöbb TD nem is arra való, hogy közelharcban rohangálj vele...
TD jellemző tulajdonságai:
- erős frontpáncél
- nagy tűzerejű, de lassan töltő ágyú
- korlátozott mozgásTipikusan arra vannak kitalálva, hogy viszonylag távolról harcoljon vele az ember.
Gondolom tüzérségi ágyúval sem a frontvonalban foglalsz helyet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jano_77 #20243 üzenetére
Hehe... imádom ezeket a "pro" társakat. Te megdöglesz, hogy utána a sérült ellenfeleket levadászhassa. Segíteni nem jön oda, nehogy fogyjon a hp-ja. A végén meg pislog, hogy őt is több tank támadja egyszerre. Győzelem esetén döngeti a mellét, hogy övé a legtöbb kill, ha meg elhullik, akkor sipákol, hogy milyen noob a csapat, mert nem maradt senki aki védené a seggét.
Ja, igen. A "szopóág"-ra van teóriám. Mostanában csaták után nézegetem, hogy milyen játékosokat pakolt az MM egyik illetve másik csapatba, illetve jegyezni szoktam, hogy csaták előtt mennyi ideig várakoztat. A vesztes csaták aránya annál rosszabb, minél többet várakoztat csata előtt az MM. Ilyenkor az ellenfél csapata teli 10k+ csatás ászokkal, míg a saját csapatban pár száz vagy ezer csatás játékosok vannak. Az XVM szerint általában 46-54% közti a nyerési esély, de a valójában ez közel sincs így. Egyszerűen a tapasztaltabb játékosok lerohanják a gyengébbeket és percek alatt eldől a csata.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz virkir #19549 üzenetére
Nem jano_77 netszolgáltatójánál van a gond és nem is az enyémnél.
A WOT support oldalán van egy nagyon rövid útmutató a PingPlotter letöltéséhez, kipróbálásához. [link] Ha gyakori a probléma, akkor érdemes lefuttatni egy nyomkövetést és lehet mellékelni a supportnak küldött tickethez.
Egyébként több játék fórumában is megjegyezték, hogy egy telia.net szolgáltató valahol a szerverek közelében elég gyengén muzsikál. Nerm ritka, hogy a csomagok 50-80%-a elveszik náluk! Sajna ez online játékoknál érezhető lagot okoz. Filmeknél, stream jellegű szolgáltatásoknál a pufferelés miatt ez nem feltétlenül érezhető.
szerk.: Annyi kiegészítés a fenti linkhez, hogy a Wiki oldalon elérhető a WOT szerverek IP címei. [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsolthee #19433 üzenetére
Orlik medál! Szép cucc! Legalább 2 tierrel magasabb tankból kell min. 3-at kilőni, könnyű harckocsival. Az ELC egyébként kiváló erre a feladatra, szétrugdosni a nagyok hátsóját ( ilyenkor ezerrel nyomogatja a helpet, hogy valaki vakarjon már le róla ).
Ma esti mérleg egészen jó... 20 csatából egy vesztes, 83 kill, 2 tankász
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jano_77 #19368 üzenetére
A wotreplays.com-on megnézed a kérdéses tank esetén, hogy melyik legkisebb XP-és replay címében szerepel az "ACE" szó. Persze ennél az jobb lenne, ha valaki összegyűjtené, ugyanis a tank ászhoz szükséges pontérték alig változik ( kivéve ha csavarnak valamit a techtree-n, buffolnak, nerfelnek, stb. ).
-
törölt tag
válasz Kean_Sorbo #19348 üzenetére
Te hogy a fenébe célzol be 500m feletti távolságon bármilyen célpontot?
Nálam egyszerűen ki sem rajzolja a képernyőre, hiába spotolják a csapattársak. -
törölt tag
Ezt csak azért is felrakom... nem csak azért mert ez a 100. tank ászom, hanem Kolobanov medál miatt is. Eddig azt hittem, hogy csak a gyávák szerencséjével lehet összehozni, ha utolsó emberként foglalod a zászlót, nyersz legalább 5 ellenfél ellen, miközben az elhulló bajtársak resetelik őket. De nem! Elég ha utolsó emberként elteszel láb alól legalább öt ellent ( 10:14 vagy még rosszabb helyzetből fordítasz ). Ráadásul épp hogy meglett! 7 kill, 1176 sebzés, 1125 tp-re még nem adta meg! Itt már muszáj volt.
Tetrarch / Tank ász / XP: 1208
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yarsley #18410 üzenetére
A tier5-ös T-25-nél fényévekkel jobb a Schmalturm ( pedig a T-25 is jó cucc! ), de a másik tier6-os német járgány ( Dicker Max ) talán még jobb! Könnyű velük jó menetet menni! Sajna, innen nem érem el a tankonkénti statisztikát, de jól hozták a crediteket és az XP-ét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mefistofeles #16531 üzenetére
Egyéb ötlet?
1 -> 1.szakasz
2 -> 2.szakasz
3 -> 3.szakasz -
törölt tag
válasz mefistofeles #16529 üzenetére
Szakaszokban játszó játékosokat különbözteti meg.
Egy szakasz max. 3 fős lehet. -
törölt tag
Mitől van az, hogy másodpercekig nem reagál a billentyűzetre (jobbra-balra-előre-hátra) a játék és mivel lehet ezt megelőzni? Piszok jó mikor a Chaffee átrobog a pályán aztán beleáll a sziklafalba, ráadásul ma minden menetben több alkalommal is 2-5 másodpercre elszáll az irányítás.
-
törölt tag
válasz csapee #12537 üzenetére
Nem állítottam, hogy a scout-ok közt nincs agyhalott. De azért a csata kimenetelét illetően nem mindegy, hogy egy csapatban az aktuális agyhalottak a scout-ok vagy heavy-k közt lapulnak.
Másfelől az nem igazán dicsekednivaló, hogy egy csapattársat lepuffantasz, mert nem úgy játszik ahogy te elvárod tőle. Bár gondolom van itt egy pár tag aki ezt jó pontnak veszi...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz virkir #12531 üzenetére
Azért raktam be, mert máshol nem találni, hogy egy-egy tankkal mennyi XP-ét kell összeszedni a tankászhoz. Ha mester urak nem is tudják elképzelni, de vannak akiket nem az érdekel, hogy 5k csatával minél feljebb próbálkozzon. Van aki szeretné mindegyik tankot kipróbálni, kifejleszteni, mindegyikkel összeszedni a tankászt, stb.
Ráadásul magasabb tierekben több az agyhalott mint az alsóbb szinteken. Lehidalok, mikor a top heavy-k leállnak hátul kempelni, azt várják, hogy kicsik menjenek előre. Kiabálják, hogy "scout"-"scout". Aztán meg mikor a kicsik elhullottak, akkor nooboznak és mutogatják, hogy hány felspotolt célpontot leszedtek. Ja úgy, könnyű, hogy a seggük nincs veszélyben. Ha meg eddigre nem dőlt el a meccs, akkor a legyilkolt scoutok nézegethetik, hogy dől el mindenféle ész nélküli lövöldözéssel a csata...
-
törölt tag
válasz marked one94 #12525 üzenetére
Miből gondoljátok, hogy az a célom, hogy hajlongjatok előttem?
szerk.: Ráadásul az Indian Pz. T8-as... mire eljutok odáig az egy év.
De inkább nem rakok fel több tankászos képet, ha ennyire szúrja a szemeteket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Nem sikerült eladni a járművet. Elérted a mai jármű eladási limitet."
Gondolom, akkor vegyél új garázst, most óccóé... -
törölt tag
8.6 előtt lehetett látni, hogy honnan jött a lövés, most csak jön az áldás. Ha mázlid van akkor egyből kampec. Remélem gyorsan visszaállítják a tracereket, mert így a bumm-kampec elég bosszantó, még csak azt sem tudod, hogy melyik irányből lőttek szét vagy a melletted lévőt. Néha jó lenne tudni, hogy merre keressen az ember fedezéket.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Angel1981 #12443 üzenetére
Ha jól rémlik, akkor a múlt héten a féláras premium tankokkal szivattak meg. 50%-os akciót hírdettek, de csak 30%-ot adtak. Mit vársz az oroszoktól?
szerk.: Megjegyzem, akkor reklamáltam a supportnál és később jóváírák. De most írjak levelet minden egyes csatáról, képzésről, átképzésről?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Angel1981 #12441 üzenetére
Kiszámoltam, csak kétszerez. Viszont a mini küldetés működik! Ha az első 3 pontszerzőben vagy, akkor dől a credit.
p06: Melyik szerveren vagy? Mert én az EU1 és EU2-őt próbáltam. Mindkettőn ugyanaz a helyzet. A másik dolog, hogy XP azért szorzódik a napi első duplával és a Mentor is +10%. Szóval dupla szorzóval is bőven szintet léphettél... Én épp arra számoltam, hogy napi első dupla (x2), meghírdetett szorzó (x3) és a mentor képesség (+10%), na meg a premium (x1,5)... szóval sok tankon fejleszteném a legénységet (cirka x9,9 az első győztes csata )... ja + gyorsított képzés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A garázs már fél áron van, de a 100%-os átképzés és a skill reset maradt 200 gold.
-
törölt tag
válasz Pete55555 #12289 üzenetére
Valaki emlegette a Luchs-ot, elővettem, mert azzal még nem volt meg az ászom. Sajna csak a csata vége felé vettem észre, hogy prem. lőszert puffogtatok. Az utolsó 6-tal nem tudta feltölteni a tárat.
Luchs / Ace Tanker / XP: 899
A hozzászólást azért neked címeztem, mert ha visszalapozol, akkor láthatod, hogy mindig az alap XP-ét adtam meg a tankászoknál.
-
törölt tag
Mennyi XP kell a Churchill I tankászhoz?
998 XP, 6 kill, 1587 dmg, 485 spot, T5 csatában kevés... -
törölt tag
Ezzel a zászlófoglalással tutira babráltak. Pár tank volt már csak az ütközetben ( alattam egy PzIC illetve az ellenfélnél egy AMX38 és egy S35 739(f) akik leküzdötték a mieinket a zászlónknál ). Odarobogtam a ellenfél zászlójához, elkezdődött a foglalás, majd pár másodperc után dobta, mintha kiléptem volna a körből... utána vártam 5 PERCIG! (tényleg!) a kör közepén és nem kezdődött el a foglalás! Gondolom az ellenfél is rájött, így visszajöttek a zászlóhoz ( kb. 2 perc maradt ). Ekkor kilőttem az AMX-et, az S35 pedig elbújt fedezékbe, stb... döntetlen lett.
Eddig nem tapasztaltam ilyet. Milyen szabályt hoztak, miért nem működött a foglalás? Ha működött volna, akkor a foglalással megnyertem volna a csatát ( mikor elkezdtem az említett két tank még bírkózott a többiekkel ).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Speedlink88 #11888 üzenetére
Nem! Szétlőttek pár T29-est és kiderült, hogy jóval könnyebb átlőni, mint a játékban.
Viccet félretéve. A nerfelés rontást jelent. Miért rontanának, ha így is túl vékony? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz Eagle16 #11813 üzenetére
Valóban encounter csatáknál találkoztam ezzel, de szerintem eddig jóval rövidebb ideig kellett foglalni. Mondjuk ma még nem kellett foglalással eldönteni egyik csatát sem. Azonban nagy unatkozás lesz, ha csak egy-két tank marad a végére és az ellenfél meghúzza magát...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Volt valami változtatás a zászlófoglalás idejét illetően is? Úgy rémlik, hogy régebben csak 1 perc 30 másodpercig kellett foglalni a zászlót mindenféle csatában. Most meg néha 4:30 kell egy tanknak. De az is lehet, hogy a kijelző mod bolondult meg...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
LOL, a tech supportos srácok lemondtak SerB női rokonságáról, visszafizették az 1900 aranyat...
-
törölt tag
Szóval az 50%-osra hírdetett premium tankok ügyében amit 70%-on adtak, inkább testi kapcsolatba lépnek SerB női felmenőjével mintsem korrigálják a dolgot. Gondolom 1900 goldból kijön a tarifa...
-
törölt tag
Azt hiszem a cseh játékosok többségéről kijelenthető, hogy ők a saját csapattársaikkal is szemben különösen agresszívek. Majdnem minden nap találkozom azzal, hogy belém lőnek valamiféle vélt sérelem miatt ( pl. tolatok hátrafelé az ellenséges tűz elől, de illetékes elvtárs épp a seggemben kutakodik; vagy pl. 2 másodperccel az indulás után ütközik az ELC-je az AT-2-mel, természetesen mert én rohanok; stb. ). Nem szoktam visszalőni, mert sok kreditet vonnak le érte, na meg az ellent kéne írtani, de azért pocsék érzés, hogy a debil hozzáállásuk miatt a csaták 1-2%-ában nem tudok normálisan a játékra figyelni.
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #11340 üzenetére
Az véletlenül nem ramming? Mert az csak annyit jelent, hogy úgy szerzel sebzést, hogy ütközöl az ellenfél tankjával. ( Egyesek saját csapattárssal is megteszik. ) A dolog lényege, hogy ütközéskor mindkét tank sérül(het). Minél nagyobb a tankod tömege, te annál kevésbé sérülsz, az ellenfél meg annál jobban. Van rá skill és felszerelés is ami rásegít a dologra. Egyes tankok kifejezetten jól használhatók efféle pontszerzésre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz holodp #10579 üzenetére
Szvsz az artistáknak eddig sem kellett bokrokban bújkálniuk, ha mégis, akkor ott már valamit rég elrontott a csapat. Az artistákat legfeljebb annyiban érintette a változás, hogy kevesebb killt tudnak elkönyvelni. Viszont a scoutok megszívták. Csökkentették a bokrok camo értékét! Cserébe a nehéztankok mehetnek előre darálni, nem kell annyi taktika, mint idáig. Végülis, ez kell a népnek.
-
törölt tag
Valamit nagyon megkutyultak a játékban... egyszerűen nem lehet elbújni a bokrokban. Tutira, mintha röntgenszeműek lennének az ellenfelek. Szvsz. úgy tűnik, hogy mindenki igyekszik is minél kevesebbet előre menni. Szuper... mindenki bázisvédőt játszik.
-
törölt tag
válasz Cucuska2 #8467 üzenetére
Mi számít értelmesnek? Ma este mentem kb. 10 kört a Löwével, 1500-2400 közti dmg-vel. Ha jól rémlik, egyszer nyertem, pedig mindegyik alkalommal csapaton belül az első 3-ban voltam. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy honnantól számít értelmesnek a játék? Szeretnék eljutni arra a pontra...
-
törölt tag
válasz Tomi0703 #8452 üzenetére
Két dologra célozhatsz. Az egyik, hogy nem játszottam eleget így még képzetlen a legénység. A másik, hogy bénának tartasz. De mivel nem akarsz paraszt lenni, így valószínűleg az elsőre gondoltál... T6-osnál azért nem járok feljebb, mert az összes ágat viszem egyszerre és ennyi csatából eddig ennyire futotta.
-
törölt tag
Na ez milyen... Karelia, bázisvédés... sok-sok T8 heavy, pár arty... naná, hogy 2 KV-1 kivételével az összes heavy a Hummelem mögé illetve "nem is tudom létezik-e olyan eldugott sarok" helyre bújnak el... 8 ellenséges heavy jön szembe... szerintetek bármelyik csapattárs is megmozdult? Kinyírtak minket, mint a sicc... Már csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy 60-70%-ban az ellenfél nyer... oda nem sorsol a gép ilyen bénákat? Számok szerint, mintha mindig én húznám le a csapatot. Miért nem sorsol legalább 50%-ban is hozzám pár "tökös csávót" az RNG? He? Igor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Mobil flották
- LG LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest