Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kean_Sorbo

    őstag

    válasz Cseri0058 #19323 üzenetére

    Szia!

    Talán segít a döntésben.

    Jagdpanther - Gyors, könnyen kezelhető TD. A városi harc a páncél miatt veszélyes, de állandó mozgással és kis odafigyeléssel szépen lehet vele sebezni ott is.
    A nagyobbik 88-as kell rá. Az pontlövő, gyors, olcsó a lőszer. Ráadásul meglehet vele játszani a takarásból kijövő tankok láncolását, sebzését felváltva. Nagyon kellemetlen az ellenek amikor egy ilyenbe belefut.
    A 10,5-ös sokat pattan, drága a lőszer.

    Ferdinand - Igazi távlövő. 500 méter feletti távolságokról is kilövöd a kupolát. Gyorsan tölt és céloz, kapás lövések 80%-a betalál. Viszonylag mozgékony, városi harctól sem kell vele megijedni. Frontpáncél elég erős, de az oldalát nem érdemes mutogatni. 9-es tier-ig alap lőszerrel is általában átlő bármit.

    Jagdtiger - Ezzel nehéz rosszul játszani. Hihetetlen pontos az ágyúja, szinte mindig mindent átüt. Mivel 500 méter felett is célkeresztre megy a lövedék, egy jó zoom-mal igen szépeket lehet kiosztani. Gyorsabban tölt mint a Ferdinand, és a kapáslövések szinte mindig (kb. 90%) betalálnak. A frontpáncél iszonyat erős, ezért városban egy mozdonyként lehet közlekedni. Megállni azért ezzel sem szabad. Most állítólag 30-ról kb. 40-re akarják állítani a végsebességét, akkor meg az nagyon ütős lesz.

    Tehát messziről támogatni, vagy bemenni a sűrűbe is tökéletes mindhárom.

    Az AT-s öngyilkosokat, pedig imádom. Sokszor túl nagy a mellényük. Tegnap többször is belefutottam ilyen bátor tankozóba. Lövik a csapattársak, pattognak. Ekkor úgy felbátorodnak, hogy elindulnak ők majd lerendeznek mindenkit. Akkor kapnak egy 750-es puszit az ISU-tól, és mire észbe kap a garázsban találja magát.

    Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Új hozzászólás Aktív témák