- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz Jokerdapro #173901 üzenetére
Jó tank a Churchill III és nagyon jó az xp szorzója, így alkalmas ilyen xp versenyekre és persze legénység húzásra is kiváló.
Érdemes megnézni a másik kategória győztes körét is, az valami nagyon beteg eredmény lett: Morphelo Emlékverseny: Morphelo Hőse - Győztes kör
Caernarvon-nal 7300 sebzés.
Bodzy videójában 7:55 után elég hülyén mozog a célkereszt. Szokás szerint össze-vissza váltogatott a videóban a free kamera és az eredeti nézet között. Akkor éppen free kamerára váltott azért maradt fix a kamera nézet, míg az ágyú célkeresztje ment az eredeti útján. Szerintem jobb lenne az egészet az eredeti nézetben felvenni, mert ez a sok váltás rontja a videó élvezeti értékét, legalábbis nálam.
-
kchryss
veterán
Most megy a Clan Super Cup döntője: [élőben] vagy ha valaki [később nézné vissza]
Lecserélték a tegnapi olasz csajt egy spanyolra:
Őt sem a játéktudás miatt alkalmazzák.
[Echiddna]Bónusz kód egy orosz feliratért: LOVEWORLDOFTANKS
-
frame>24
addikt
Ojjekt 252U szopatás ftw...
HEAT1
HEAT2
Ezt meg csak úgy legyintésnekÉrtem én, hogy az első 2-nél nincs normalizációs szög, de azért b+... ezek lila ricochet szögek 350+ eff. páncéllal.
Boldog vagyok, hogy megvettem! Végül is messziről pattint (nyilván AP-ket), csak 0,42 acc... meghogy brawler, nem?[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
peterson79
őstag
válasz frame>24 #173906 üzenetére
Annyit gondolkodtam már, hogy megnézem Én is az ilyen dolgokat, de aztán mindig lemondok róla. Mi a pöcsömnek töltsem ezzel is az időt..bement-bement, kész, visszaadni már nem tudják azt a meccset...tuti, hogy következőleg a -25% (vagy mondjuk csak -13,28%) miatt már nem adná be neked illetve az ellenfélnek...ez a WG és az RNG istenei miatt volt-van-lesz
-
peterson79
őstag
Aki megvette LT-432-őt. Disznó módra nyomjátok? Tegnap volt egy afférom egy kollégával aki Prohorovkán 0-ás, 1-es sávra akart előrezavarni, merthogy ez a tank nem látszik, lehet vele merészkedni. Abban a szituban éppenséggel nem volt annyira igaza, mert az ellenfél M41-e folyton megvilágított, de amikor az kinyúvadt, akkor már tudtam menni, igaz így is kaptam pofont, de az még belefért.
Utána kicsit agresszívabb voltam már vele és egész érdekes dolgokat leművelt, a végén még az 50k XP-t is sikerült rajta behúzni, azzal már egész jó lett a legénység is.
Pattintással is rendben van, de rohadtul érzékeny a tankja és a lőszere. Mondjuk, ha majd ki lesz rajta minden maxolva, akkor biztos más lesz, de az elején még nem akartam annyira vadul nyomni... -
jano_77
nagyúr
válasz peterson79 #173911 üzenetére
Nekem egyelőre nagy csalódás ez a tank.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jimmy74
őstag
pont ezt akartam kérdezni megéri ez a tank tényleg olyan jó?
gondolkozok megvételén...
mondtok róla valamit?WoT:jimmbo
-
Ispy
veterán
válasz ImpersonatoR #173856 üzenetére
2013-ban kezdtem, de az első fiókommal semmire sem költöttem, abba is hagytam a játékot 1,5 évre, aztán csináltam egy új accot, vettem vagy 5-6 prém tankot, just for fun jeligére, én szeretem ezt a játékot, mással nem is játszok, az a heti pár óra meg kevés ahhoz, hogy felidegesítsen, egyébként is yolonoob vagyok.
Igaz azóta az IS6-ot lepasszoltam, mert közben meglett az IS3, egy két ágon kihúzom tízesig, aztán csak csapatom néha-néha, levezetésnek, de a pénzt nem sajnálom rá, szerencsére nem a konyhapénzből játszogatok.
ecigis kütyükre az első 2 hónapban elvertem egy kilót, szóval vannak más hobbik is, amik viszik a pénzt.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
peterson79
őstag
válasz jano_77 #173912 üzenetére
ahogy mondani szokás, megfelelő kezekben OP a tank
Komolyra fordítva, pont ezért kérdem, hogy most csak nekem ilyen kétséges vagy tényleg gyengébb a vártnál?
Amúgy annyira nem temetném, mert minden olyan körben amikor sikerült elég ideig élnem elég jól hozza a pontokat, szóval annyira nem szar, csak hát tudni kell mikor meddig lehet vele merészkedni. Pattintottam már elég érdekes lövéseket, szóval ilyen szempontból OP, de nekem nincs rajta tűzoltókészülék (illetve most már van, mert elfogyott a zsíroskenyér vagy mi), így a vártnál többet gyulladtam.
Amúgy az jellemző, hogy ha találnak, akkor valamilyen modul elszáll, esetleg még legénység is, de ha jól tudom ez bármelyik light-nál megállja a helyét...
Maga a játék vele nekem nagyon tetszik, mert szeretem, hogy gyors, mint egy nyúl és azért fordul is rendesen. Az ágyú az kevés, de hát nem az a fő profil, hogy sebezz, mindig is többre tartottam light-nál a spot-ból adódó sebzést.
-
jano_77
nagyúr
válasz peterson79 #173915 üzenetére
Na ja, ha lőnék, amit spottolsz! De manapság erre bazírozni sajnos hatalmas önámítás.
Vagyis spottolni nincs értelme a nyomi csapatok miatt, sebezni meg nem lehet vele - illetve nekem eddig nem nagyon sikerült - mert az a 160-170 sebzés az lófüge."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
inferno88
őstag
A VK45.03-mal elértem a 94.57%-t, két tank ászt csináltam egymás után 4-5k+ kombináltokkal. Erre a következő meccsekre olyan láma szutyok pályákat és csapattagokat kaptam, hogy az siralmas. Pedig már azt hittem, hogy behúzom a .43%-ot gyorsan, de visszaestem 93% fölé. Lehet, hogy kéne szereznem egy artista csapattársat, aki lövi a spotjaim.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
zodo
nagyúr
Nem nagy szám de az is lehet hogy mák ....
RU szerveren húzom a Szovjet med ágat és hétvégén hála a "szerezz 15k alap xp" küldetésnek behúztam 35k xp így egész hamar (76 csata) átléptem a T-34-85-ről a T-43-ra.
Előbbivel már meg volt a Stug IV MT-15 de csak szimplán.
T-43 szinte alap, nagy rádió és motor van rajta míg minden más alap.
Bolti lánc, töltésgyorsító és venti na meg első soros 80%-os legénység.6. csatám vele és a nem annyira tetszetős Lengyel térkép. yt videó
Akik nem kíváncsiak a teljes csatára, jó pár pattanó és mellé lövés után gondoltam egy merészet: T28 Concept kupola és közvetlen utána 45TP-re nem akartam goldot lőni ezért visszaváltottam hogy ledöntsem előle a falat és rálássak.
Telibe miközben a Challenger td -nek csak egy pillanat kellett hogy ne szaladjon bele a lövésembe.
Végén az Strv-el is mákom volt mert épp oldalra fordult, különben tuti kiszedik előlem mint kellő második td-t a küldihez. -
Rick3D
senior tag
Régi replayeket pl 9.15 csak a letöltögetős módszerrel megy ? Nincs véletlen valami gyorsabb ? Azóta nem írtak valamit ami tartalmaz visszamenőleg mindent , mondjuk listából kiválasztva ?
Ez tuti működik csak győzzem kivárni mire lejönnek 200kb /s[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #173916 üzenetére
Csak 3 csatát mentem az lt432-vel, de eddig nem mondhatom, hogy rossz lenne az az ágyú. 2400 átlagsebzés, volt egy full 8-as egy 9-es és egy 10-es csata, mindegyikben 2000 felett lőttem.
Teljesen rendben van ez a 180-as alfa, ha ennél több lenne akkor mocsok op lenne ez a tank.
Abban viszont egyetértünk, hogy nehéz dolga van manapság az embernek ha spotolni akar a csapatnak. Konkrétan én mind a 3 körömet úgy kezdtem, hogy akkor irány spotolni, de valami olyan félelmetesen rosszul helyezkedtek a tankjaink, főleg a td-ink mindháromban, hogy nem érte meg spotolni nekik ezért át kellett állnom med játékmódra és flankeltem.
A csúcs az volt amikor ez(katt) a láthatóan retardált skorpió pittyegett nekem egész csata alatt hogy hova menjek. Csata után ránéztem, mert látszott rajta, hogy fogalma sincs mit kéne tennie és borzasztóan helyezkedett. Most kezdte a játékot, nincs még tier4-es tankja sem kifejlesztve, de azért már skorpióval megy és írja mit kéne csinálnom.
Eleve nagyon sok a pár ezer csatás újonc, de mióta vannak ezek a bér tankok is azóta tele van a csata ilyen full kezdő játékosokkal 8-as tankokban ülve.
Jó ha vannak újoncok és mindenki volt kezdő, szóval nem bántom őket, de sokszor elég ránéznem a minimapra fél perc után és látom, hogy semmi értelme felderíteni és ha nyerni akarok akkor nem nekik hanem magamnak kell spotolnom és nekem kell sebeznem is.3 csata alapján persze nem vonok le messzemenő következtetéseket. Az átlag sebzésem minden bizonnyal 1000-1300 közé áll majd be és az asszisztom is legalább 1000 kéne hogy legyen. Minden esetre eddig 3 csata alapján nekem nagyon bejön ez a tank és másoktól is többnyire jókat hallok róla.
(#173921) @Rick3D:
Régi replay-ek lejátszására nincs és nem is lesz más módszer. A játéknak azzal a verziójával kell lejátszani a replay-t amivel készült. Annyi minden változik egy kisebb verzióváltós patch-nél is, hogy lehetetlen máshogy megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kchryss #173922 üzenetére
Nekem most hetvegen kb 70 csatabol 65 volt h +2 tieres csataba rakott..
Amugy nekem is volt h meg ram is irt 2 csavo h bot noob meg reported u cheater modder stb aztan 3000 csata alatt voltak 45% winrattel. Nekem nincs moddolva semmi de kb annyi csataval nem is tudtam h lehetne. Ezek meg mar eljutottak a nubozasig is lol[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Gyuri27
félisten
Ismét chat banán.
Azért érdekes a wg (és más cégek hozzáállása).
Tisztázzuk valakiket szidni nem szép dolog.
Viszont a nyomorultak nap mit nap eltolják az ember napját. Lehoznak az életről stb-stb.
A napjaim általában (mikor játszom) azok kb úgy kezdődnek, hogy az első 15-20 csatában 25-33% wr.
Ezek a leminges csapatok. A bázis kempelősek. A nehézzel felderitősek stb-stb.
Szóval a wg (és egyéb cégek) nem gondolkoztak el azon, hogy jobb mm esetén nem igen lenne chat ban, teamdmg, tk meg ilyenek?
Mert ezen nagy része visszavezethető a mondandóm elején emlitett dolgokra.Egy koléga kapot egyszer egy nem hivatalos pp-t. Miszerint a szidkozódás a cheten károsabb mint az afk, idióta, botok. Gondolom itt is ez a helyzet. Mondjuk azóta a hots a béka segge alatt sincs (előtte se volt fényes).
Mert a játékos többsége megunja, hogy egy nyomorult miatt úszik a game.
Ők most tartanak ott, hogy ha egy bot, afk (egyéb cimen nyomi, pl 0 tf, 0 objekt) miatt bukik a csapat akkor nem lesz - pont.Annó én ezért szorgalmaztam a ligákat vagy hasonlót.
Az elmúlt 30 napban nem tudtam 50% főlé menni. Az 50.xx wr-em lassan 50 alá esik.
Aztán új nap új 30% körüli wr és folyamatos tilt.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Gyuri27 #173924 üzenetére
Ha a top 5 jatekos a vesztes csapatbol full xp-t es kredtitet kapna lazan kiszurnenek vele egy nagy adag merget. De nem teszik tudatosan. Ez eleg szomoru valahol.
Mintha meg sem probalnak a jatekmenetet fejleszteni csak a havi szinten 2-3 uj premtankra koncentralnak. A durva marketing helyett fokuszalhatnak fele energiat a jatek jobba tetelere aztan a jatek eladna magat. Ha barki megkerdezi ajanlom-e neki a jatekot hat az hot sicher h lebeszelem rola. Max ellensegemnek mondanam h gyere jatszani milyen jo.. aztan johetnek az arany dzsojsztik dijaikkal.. a valosag kicsit mas[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Gyuri27
félisten
válasz BÁ Nutrition #173925 üzenetére
Persze vicc hogy a győztes csapatból az utolsó 5 majdnem annyi xp-t kreditet kap mint a vesztes első fele.
Amd - Radeon - Ryzen
-
zodo
nagyúr
válasz Gyuri27 #173924 üzenetére
Enged el a wr-t, nekem is mindig ezt mondták az xvm után.
Válasz pár tankot amivel aránylag tudsz érvényesülni és élvezetes csatákat tudsz tolni még ha bukta is lesz a vége, kár agy ér görcsöt kapni a lámák miatt hiszen nekünk is van olyan negatív rng hogy csak meghalni megyünk a csatában. -
Stigma.HC
senior tag
Lehet jobban figyelik mostanában a chatet? Ma kaptam egy emailt.
Dear Player,
This is an automated e-mail to inform you that a temporary chat suspension will be applied to your account.
Ésatöbbiésatöbbi...."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Stigma.HC #173928 üzenetére
Ha nem beszélsz chaten akkor is kapod csak jol kell jatszani es reportolnak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz galervin93 #173930 üzenetére
Jatszal artyval.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
Stigma.HC
senior tag
válasz wwenigma #173929 üzenetére
A vicc az, hogy mostanában nagyon nem is foglalkoztam a chattel. Bezzeg régen de szépek beszélgettem az emberekkel Csak az utóbbi időben rákaptam az O-Ho és T49 trollágyús játékra megint.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz galervin93 #173932 üzenetére
ird vissza h only aimbot sorry
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz peterson79 #173936 üzenetére
Hogy ha az enemyhez kerül, akkor rengeteg free damázs!
-
peterson79
őstag
válasz jano_77 #173938 üzenetére
Ez is igaz.
Tegnap csak 1 órát voltam hajlandó játszani, aztán inkább kiléptem, mert a billentyű bánta volna. semmit nem adott az RNG, hogy tekerné fel magát a villanypóznára. Azt még megérteném, hogy kicsit adja vagy kicsit nem adja, de hogy zsinórban pattanok olyanokról amikről nem kellene engem meg szétszednek kétperc alatt, mert a csapat sehol, na az nem kell a hátamra púpnak...
7000 spotolás (kombinált persze) sem lesz meg sosem, talán olyannal amivel tudok sokat sebezni is, de ezek a francia light-ok valahogy nem jönnek be. Most hajtok az AMX 13 90-re, de az még nagyon messze van, utána még a 13 105 ami esetleg alkalmas lehet rá.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz peterson79 #173939 üzenetére
Meg se merek szólalni. Sebezni alig tudtam éjjel de addig voltam jo helyen amig a kis piroska csapattársaim ugy szétcsapták az ellent mint Zil a sz*rt.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
peterson79
őstag
válasz BÁ Nutrition #173941 üzenetére
T-28-at nem kicsit kedveled, úgy látom
-
Thrawn
félisten
Napi egyszer szoktam artyzni a 2x bónuszért, erre tessék: [link]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Jokerdapro
senior tag
válasz peterson79 #173942 üzenetére
Bele született!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz peterson79 #173942 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
Végre fogyócikk akció, elvertem eddig 6millát....
-
jano_77
nagyúr
válasz Warton #173947 üzenetére
melyik járgányra gondolsz mikor csodajárgányt említesz? (T-34 esetleg, amin a 3 GM fent van vagy a T67, amivel 90% közelében vagyok?)
WR:
Azt hiszem az alábbi kép elegendő bizonyíték arra, hogy nem én felejtettem el játszani vagy nem arról van szó, hogy enerváltabb, fáradtabb voltam egy-egy nap, mert a 19.538-ik csata óta eltelt közel 19.900 csata alatt folyamatos esésben - zuhanásban - van a tetves WR! Ez azért már copórollernek is ici-picit hosszú, sok idő nem!? Csak tudnám, hogy vajon mit vétettem a nyomi WG ellen, hogy így büntetnek?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
notika77
senior tag
válasz jano_77 #173949 üzenetére
Azért ez tényleg nagyon hosszú idő! Nem lehet, hogy rosszul helyezkedsz és a csapatodnak nem igazán vagy hasznára, esetleg még a hátrányára is vagy azzal, hogy ha top tier vagy a viselkedéseddel a csapattagok is másként mozognak és hiába sebzel viszonylag sokat, de az kevés a győzelemhez?
Illetve jobban megnézve az alsó grafikont, még így is 53% fölött van a WR-ed a második 19k-ra is
Ha 19k csata alatt 55% WR-ed volt majd 19k csatában 53% lett volna akkor most 54% lenne a teljes.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest