- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Továbbra is küzdők a 53TP-el de szerintem le is teszem ezt az ágat egy jó időre.
Bárki aki arra jár szétkap, löveg kb a holdra húz.
~ 10 csatája van fent a top löveg de jó ha kettőt sebzek persze arannyal.Legtöbb sebzésem eddig de nem ez a lényeg hanem hogy előtte 4-5 bukta után átléptem EU2-re ahol kb. 2 kezemen meg tudom számolni mennyiszer jártam.
Eu1 30-40 ping Eu2 80-90 sok pedig digi net amivel évente egyszer van gebasz.Szóval legtöbb sebzés és utolsó utáni pillanatban szedték ki hárman az utolsó ellenfelet mert mind rinyált mivel 1 pálcásak voltak.
Ajándékoknak pedig örülni fogok, igaz azt hittem régebb óta játszom 2015 de RU-n is jól jön majd az 1 éves keret.
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #174197 üzenetére
Köszönöm szépen....tényleg nem vettem észre hogy Ő volt az. Csak azt láttam, hogy baromi lila és a WZ-t, aki végül kinyírt, meg nem tudtam meglőni, nem láttam rá.
EZ volt már - nem olvastam még vissza, nem volt még rá időm - ez qma jó! 5milla kredit, egy T-50-2 tank, 5K kötvény és egy álcastílus.....SZUPER! (2012. július 30-al begurul majd a 6+ éves csomag! )
(#174199) kchryss: a 121 tényleg megéri szerinted megvenni!? Anno mikor elértem, annyira fos volt, mindenki annak tartotta, hogy nem is vettem meg. Változott azóta bármit is a tank? Vagy csak a garázsban elfér és ilyen olcsón nem nagyon szokták adni okból vetted meg!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
A Grand Battle-t miért nem veszi bele az 50 TOTT-os győzelembe?!?
-
lacibacsi
addikt
Mit tud ez a T-50-2, hogy mindenki úgy várja, mint a messiást?
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Gyuri27
félisten
-
Jokerdapro
senior tag
válasz BÁ Nutrition #174250 üzenetére
Hmm nem raktam még fel mivel gm húzás a cél, lehet vele érvényesülni?
Szerk: Gyuri27: áhh konstans 50-60as ping + finom apró laggok a legrosszabb időközönként elhintve, mindez remélhetőleg januárig. /trolloff[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz lacibacsi #174255 üzenetére
Nekem sajnos nem volt meg, mert amikor elkezdtem, nem sokkal utána vették ki, mert baromi OP volt. Nyilván most a WG nem fog ennyire OP tankot osztogatni, tehát egy lesz a sok között, de az összes többinek örülök igazán. Lehet tudni, hogy milyen stílussal dobnak meg minket? Ugyan az mindegyik csomagban vagy más és más?
-
galervin93
őstag
Atyagatya, ez a VTU egy rémálom. Isten tudja hányszor adtam már el és vettem vissza, de mindig ugyanolyan fos.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Emu
őstag
Létrehozott: 2014. október 31
Vajon meglesz a 4 év?
@(#174259) galervin93: azon át kell magad szenvedni, én még prém fiók, és xp boostok nélkül csináltam...utána egy időre el is ment a kedvem a játéktól
@(#174261) lacibacsi: lehet csak nekem nem egyértelmű milyen dátumhoz nézi az éveket?
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz Gyuri27 #174256 üzenetére
Régen a krumplicukor is jó volt... Ma már nem az igazi.
(#174258) jano_77: Néztem közben YT videót a régiről. Na, olyat biztosan nem kapunk. Az tényleg OP volt.
(#174260) Emu: Ezt biztosan viccesen kérdezed, ugye?
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
zodo
nagyúr
válasz Gyuri27 #174256 üzenetére
Érdekes hogy Tier VI mert szombaton az első videó kapcsán ránéztem a wiki-re és ott még Tier V.
Részemről off mert nem kapom meg max. ha lesznek kegyesek és kiírnak rá egy mini küldetés sorozatot.
(#174260) Emu
Szerintem az 4
Adott évben mindegy hogy január 1 vagy december 31 de ez benne van a cikkben.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Kitolják az LT- 432-es vásár-időszakot, ingyen "old legend" light...
Nem úgy tűnik, hogy nagyon erőltetik a könnyűtank-típust?!Szerintem ordít, hogy nagyon akarják gyűjteni a konkurencia-adatokat a kerekes FRA csodák bevezetése előtt...
viszont az egyéb beta tester ajándékoknak igazán örülök, főleg a zsetonnak + 5k bondnak.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
HellGreg
őstag
Változtattak valamit a legénységi XP-n? Az első képzettséghez nem 80 ezer XP kellett? Mert nekem most az LT-432-nél majdnem 190 ezret ír úgy, hogy már 60%-on vagyok. Kb fél évig szüneteltem mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
Nagy nehezen összekapartam vele az ászt, de kb. egy T7-es tank átlagát hozom vele. Puha, kicsit az átütése, cserébe pontatlan. Egyszerűen fos. Ennyi erővel egy csúzlival is csatába léphetnék...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Emu
őstag
válasz galervin93 #174266 üzenetére
Én nagyon szeretek VTU-ra vadászni T49-el, egy 240-es sebzést betradelni 900ra....hmm
-
wwenigma
Jómunkásember
Fekete péntek #3 - okozz 2x annyi sebzest mint a jarmuved eletereje....akkor arty. Mondjuk legutobb 100zal kevesebb alapxp eleg volt.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #174252 üzenetére
121-et csak azért vettem meg, mert olcsó volt. Állítólag annyira nem rossz tank, sirfoch például kifejezetten szerette. Viszont mióta bejött a 430u azóta nincs sok értelme játszani vele mivel teljesen ugyanaz a szerepkörük, de a 430u mindenben kicsit jobb.
Elfér a garázsban, annyira nem használhatatlan tank így néha megjárathatom és ki tudja lehet majd buffolják és akkor kéznél lesz. Már lassan 1 éve ki volt nálam is fejlesztve, csak azért vettem meg most, mert 30%-os akció volt rá és volt 9m körüli kreditem. Kredit annyira nem lesz gond a jövőben, mert nem sok tank van már ami hiányzik és szeretném megszerezni.(#174265) @kgergely23:
Nem változtattak semmit. Itt meg lehet nézni milyen szinthez mennyi legénységi xp kell: [link]
Minél több a skill annál több xp kell a következő skillekhez.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Hehe, utolso T55A küldetes es mind fullos. Light kill az elso 2 percben es gyozelem...
Centurion AX is mindjart megvan, 6k xp....szerintem 7/1et megtartom, szeretem.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
dokee78
félisten
Miért nem reseteli a YasenKrasen stat mod az adatokat minden reggel?
Korábban,mintha megcsinálta volna magától.Ingame WN8 mérő modot tudtok?
Vagy csak mod packból oldható meg? -
ballington
addikt
válasz h1mpi #174193 üzenetére
Ezt a streamet épp Én is néztem és emlékszem is a jelentre.
Szvsz eléggé érthető volt a reagálása, ha belegondoltok. Én is csodálkoztam, hogy QB-t lőtte ki távolról, amikor ott voltak előtte a "jobb" célpontok.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Bobyjack
senior tag
válasz dokee78 #174276 üzenetére
Egy elég régi bejegyzést találtam erről, de elvileg a
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.9.3\scripts\client\mods\stat_config.json
elérésiútvonalú fájlban (0.9.3-at értelemszerűen az aktuális verzióra módosítva) a
"dailyAutoReset": false
sorban kell a false-t true-ra módosítani és naponta resetelni fog.
-
-
e-newsee
addikt
Lehet, hogy az lett a nerfje a régihez képest, hogy most mát tier 6-os lesz. Meg ugye változott a játék is azóta, így ezzel meg is van oldva a "balansz" ( ) anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlni a tankhoz.
(#174279) robogo81:
Én szerkesztettem a gyári notepaddal is (TotalCommander -> F4) anno, amikor még mindig a régi wn8 expected value link volt a Kopi féle verzióban. Rendszeresen kicserélgettem az xvm-es linkre. Simán működött úgy is.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #174269 üzenetére
Végül mielőtt kikapcsoltam a gépet én is begurítottam, hasonló okból. Hely volt bőven és most volt 24M kreditem is. Még a vétel után is maradt 20+, így a Karácsonyi leárazásokra is lesz még mit elkölteni.
Decemberi előrejelzés
Bízom benne, hogy a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is lesz Karácsonyfa díszítéses játék és gondolom, biztos lesz idén is Naptár, ahol jó sok pénzzel lehet majd megint tömni a WG zsebét.[ Szerkesztve ]
-
-
inferno88
őstag
-
ballington
addikt
Mivel eléggé rendszertelenül játszok, kicsit átgondoltam a prém fiók előfizetését.
Az utolsó fél évben kb 2x játszottam hetente, volt mikor kicsit többet, de volt, hogy pár hétig be se kapcsoltam.
Eddig mindig a 90 napos előfizetést vásároltam meg.
Viszont egy kicsit utána számoltam: ha heti 2 napot veszek figyelembe, akkor jobban megéri szinte ugyanannyiért megvenni 7500 goldot, mint 90 napos előfizetést, ráadásul marad 1000 gold is, ami tovább vihető a következő időszakra is.Ti hogy vagytok ezzel?
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Papooo
senior tag
válasz ballington #174285 üzenetére
Én is napi prémet szoktam venni, és azt is csak akkor ha legalább 4-5 órát játszom, és van valami komolyabb (5x xp, vagy a múlt hétvégi dupla xp) akció van.
Más esetekben inkább a küldetéseket tolom, tankfejlesztés helyett.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
-
Bobyjack
senior tag
válasz peterson79 #174287 üzenetére
12/04/2011-én jött ki élesben a játék. Előtte béta tesztben én is részt vettem, de az M4-et csak zárt bétásoknak osztották.
-
peterson79
őstag
válasz Bobyjack #174288 üzenetére
Akkor az csak Náluk van valamilyen formában regisztrálva, hogy Én már előtte is játszottam? Mert e szerint megjelenéstől játszok, de nekem előtte is volt meccsem, száz százalék. Mindegy, annyira nem égek azért a plecsniért vagy akármiért, meg hogy a nevem mögött van keret vagy mi. Csak érdekes, most ez a dátum kicsit megzavart
-
Bobyjack
senior tag
válasz peterson79 #174289 üzenetére
Keress vissza az email fiókodban, hogy mikor regisztráltál. Én kb. egy hónappal az éles indítása előtt tettem.
-
ballington
addikt
válasz peterson79 #174289 üzenetére
Szerintem másokat sem a plecsni érdekel, sokkal inkább egy régóta kivett prémtank, a kötvény és a credit.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
e-newsee
addikt
válasz ballington #174291 üzenetére
Nyilván!
Hogy Sheldon Cooper logikáját kövessük, az ingyen prémium tank olyan, mint a pizza. Még a vacakok is elég jók.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
jano_77
nagyúr
EZ a tier5-ös kis med milyen tank? Szemre nagyon jó formájú, tetszetős vas, de vajon mennyire használható tank? Mondjuk a T44-100 kevesebb mint 7K-ért biztos jobb vétel lett volna, de a múltkor meggyőztetek, hogy a T54 mod1 mellé felesleges.
Okafogyottá vált a kérdésem, megnéztem tanks.gg oldalon egy összehasonlítást más V-ös meddel és azt látom, hogy ha van T-34S, akkor teljesen felesleges, mert az orosz mindenben jobb vagy ugyan olyan.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Ugyan senki nem jelentkezett, de hátha vki mégis felhasználná, ezért megosztom - még elvileg 3 napig él:
2WCSD-3UFF3-9AUGH-XMXUG (20%)"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz inferno88 #174297 üzenetére
Oda írtam - 20%-os kupon. Nagyjából akció nélküli tankra és prémium napra használható. Ha goldot szeretne venni vki, akkor vesz egy olyan tankot, ami meg van és megkapja a tank teljes árát goldban. Olcsón lehet goldot venni ebben a formában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest