- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Sziaszok.. Most kalapálom az oldalamat össze.
és egy valamit nem találok ( többet sem, de most ez lenne a fontos)
Összeszedtem az oldalhoz tartozó képeket, szépen könyvtárrendszerbe csoportositva stb stb....
De nem találok olyan média kezelő felületet ahol az egészet fel tudnám tölteni...
eggyesével meg felpakolni a 350 képet kicsit kemény meló lenne...
Töltsek le valamien könyvtárkezelő bővítményt?
Amugy jól tippelem hogy a WP-n belüli vezérlőpult - Média - Médiatár ban található képek , könyvtár szerint a /home / Public_html / wp-content / uploads / 2023 mappába kerülnek?
köszönöm! -
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok..
Sok oldalnál látok Statikus Hétteret, helyesebben egy adott block nak van statikus háttere..
tehát ha görgetem az oldalt lefelé. akkor annak ellenére is az adott block háttere egy helyben marad, hasonlóan mint itt [link]
Ezt hogy tudom elérni?
NicePage-el szerkesztek...
A következő kérdésem, majd a többnyelvű oldal lessz, de mindent csak szépen sorba
Köszönöm -
SwissAirplan
aktív tag
Noss! Elvégeztem a Youtube egyetemet WP-ből
Viccet félretéve, ha az ember utánna olvasgat... És az elején kap egy két jobb infót hogy merre induljon, akkor elég pofás oldalt lehet összehozni! Persze Full sablonszaga van... de nem is baj...
Nekem ugy néz ki hogy a Nicepage az ami bevàllt! Valószínű hogy tul is fogok lépni az ingyenes verziójàn és megveszem a liszenszet hozzà...
Viszont....
Az oldal alján a làbléc alatt megjelenik a " WordPress Theme
created with
WordPress Website Builder...
Ezt el tudom e tüntetni valahogy?Anno Joomlánál átváltottam html nézetbe... Kitöröltem a kódbol ezt a részt és mentettem...
De itt nem találok ilyen lehetőséget!
Vagy ha liszenszelt lesz akkor eltűnik?
Köszönöm -
SwissAirplan
aktív tag
-
SwissAirplan
aktív tag
Nagyon köszönöm az infót!
Ha jól olvastam, akkor az Elementor az egy beépülő "modul" és a free illetve pro verzio tartalmazza az oldal editort, illetve a "szintesablonszerkesztőt"Érdekes ez a rendszer, és javában eltér a régi Joomla verziótól, de ha jol tippelem akkor egy statikus oldalnál ilyenre nincs szükség!
Most nézem hogy az artisteer is tud WP re sablont exportálni...
Ha jol értem, ha van egy olyan sablon ami minden értelemben passzol az elvárásaimhoz ( mondjuk megvett vagy Artisteer-el megrajzolt, kialakított,)
Akkor nincs más dolgom, csak a sablont betölteni, és utàna a WP sajàt ingyenes Oldalszerkesztőjével felvinni az oldal tartalmát....Vagy nem teljesen?
-
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok!
Össze szeretnék rakni, egy alap, 4 oldals weboldalt....
Anno Joomlára Artisteer-el elég pofás dolgokat dobtam össze... De az artisteer csak Joomla3.x ig támogat... Most a 4.3 fut... Illetve mindenki azt mondja hogy a joomla már elavult.. és a wordpress jobb...
Van ehez is olyan témaszerkesztő, amibe egyszerűen összekattintgatható egy sablon?
Vagy tegyek fel egy 3.7 es joomlàt?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged