- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo89
senior tag
válasz
TheProb #8848 üzenetére
Én Astra Free-t, és az alap Gutenberg szerkesztőt használnám.
Vannak az Astra sablonhoz, az ingyeneshez és a Pro-hoz úgynevezett Starter Templates-ek. Előre megtervezett, kitöltött sablonok. Esetleg ezekből lehet tanulni, illetve akár kicserélni a tartalmakat sajátra. A Starter Templates nevű pluginnal tudod importálni.
Starter Templates
Pl. ez a kettő áruházas sablon, ingyenes, és az alap Gutenberget (is) használja.
Brandstore , Organic Store .
Illetve van még egy nekem tetsző opció, amit most találtam, Hello WP-től veszel kitöltött áruházas weboldalt. Ezek Divi alapúak, de a csomagban benne van a Divi ára is.
HelloWP Komplett webshopok -
gabo89
senior tag
válasz
#31816946 #8555 üzenetére
Én Astra free sablont használok.
Amit szeretnél, cigam és zeorsdfd leírt. Slider-re a Smart Slider 3 bővítményt nézd meg, az a legnépszerűbb.
A híreket gondolom blogbejegyzésként írnád meg. Van olyan blokk, a szerkesztőben, hogy legutóbbi bejegyzések. Nem forgatja, de megjeleníti az utolsó bejegyzéseket. Most hirtelen nem tudok többet(, nem vagyok WP szaki).
-
gabo89
senior tag
Bocs még valamit akartam, eszembe jutott.
Korábban használtam már. Így, CSS-sel "átírható" a szöveg. Ámbár az oldalon nem jelölhető ki..hfg-slot .builder-item .item--inner .component-wrap{
position: relative;
visibility: hidden;
}
.hfg-slot .builder-item .item--inner .component-wrap:after {
content: "Copyright © 2023 gabo89";
position: absolute;
visibility: visible;
left: 0;
top: 0;
} -
gabo89
senior tag
válasz
#31816946 #8528 üzenetére
Megnéztem, de nincs velük tapasztalatom. Többnyelvű oldalra TranslatePress, vagy Polylang. Van róluk magyar nyelvű videó.
Sütikezelőre Cookie Notice & Compliance for GDPR / CCPA -t használok, ez támogatja a Polylang-ot. De vannak olyan sütikezelő pluginok, amik mindkettő bővítményt támogatják.
Ingyenes hírlevélküldőből a mailchimpet nézd meg esetleg. De ahogy látom, van több is.
Egyébként pont tegnap megnéztem egy számomra új sablont, a Blocksy-t. Az ingyenes verzióban is nagyon sok minden testre szabható. Olyan dolgok is, mint másnál a fizetős verzióban. -
gabo89
senior tag
A kérdésemre megkaptam a választ. Köszi The DJ!
Ami még felmerült (többek közt), hogy van-e valami plugin vagy egyéb megoldás, hogy a Woocommerce katalógus módba állított oldalamra beállítsak egy nyelv választót? Tehát pl. egy angol zászló ikonra rákatintva ugyan azon az oldalcímen angol nyelven megjelenítetem a tartalmat.
Köszi előre! -
gabo89
senior tag
Üdv!
Egy rokonomnak szeretnék csinálni egy bemutató, informatív weboldalt. Egy bútor boltja van, és az oldalon szeretna hirdetni fényképekkel, leírással. Tehát nem webshopot szeretne. Nézem a fizetős sablonokat, és amik alkalmasak azok webshop sablonok, WooCommerce alapon.
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy ilyen sablonon ki lehet kapcsolni valahogy a webshop opciót?
Én egy amatőr vagyok, tanultam html+css és php-t, illetve a wordpresst is gyakoroltam ingyenes sablonokkal. Az előbbiekben magabiztos vagyok, php-hoz nem szívesen nyúlok idő hiányában.
Köszi előre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest