- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Carasc0 őstag Értem! Köszönöm a segítséget...Akkor ezt jelzem a kliensnek hogy máshogy kell a dolgokat megtervezni....Akkor még adom fel...  
- 

Carasc0 őstag Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni...Egy statikus honlapot szeretnék készíteni Wordpress segítségével... Nem tudom hogy ezzel érdemes-e egyáltalán nekilátni vagy épp Joomla-val, ezt sztem ti jobban tudjátok... Az alábbi képen látható a Home oldal...Ilyesmit szeretnék... Nagyon kezdő vagyok a témában... Odáig eljutottam, hogy egy videó révén feltelepítettem a Wordpress-t meg xampp-ot... Csináltam egy adatbázist meg login cuccot és most a localhost-al működésre bírtam a Wordpress-t...És itt el is akadtam... Eleve nem találok olyan sablont ami ehhez hasonlít... Vagyis találtam, de amikor testre akarom szabni az olyan bonyolult hogy pl. a style.css fájlba tudtam csak header hátteret cserélni, az se sikerült pontosan... Nos nagyon csalódott vagyok, mert azt reklámozták hogy jaj de könnyű Wordpress-el klassz weboldalakat csinálni...Hát eddig nem úgy tűnik... Mit tudtok javasolni?  Mégiscsak Joomla-val próbálkozzak inkább? Nagyon nem vagyok képben! Mégiscsak Joomla-val próbálkozzak inkább? Nagyon nem vagyok képben!Előre is hálás köszönetem! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mégiscsak Joomla-val próbálkozzak inkább? Nagyon nem vagyok képben!
 Mégiscsak Joomla-val próbálkozzak inkább? Nagyon nem vagyok képben!