Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
üzenetére
Az említett Oxygen Builder-hez nem is kell sablon. Telepíted a No theme-t, vagy igazából bármit, de a plugin kikapcsolja, nem használja a sablonokat. És a builder-ben kell definiálni mindent pl: hogy legyen egy globális main template ami tartalmazza a header és footer elemeket, közte pedig legyen egy inner content, ahova a különböző aloldalak különböző tartalmai kerülnek. Van kismillió tutorial a builder használatához is.
Visszatérve, amikor még egyedi sablont fejlesztettem (kisebb nagyobb sikerrel), akkoriban megnéztem jópár youtube videót és udemy képzést a témában. De véleményem szerint a legtöbbet abból lehet tanulni ha letöltesz egy ingyenes - de jó nevű- és viszonylag egyszerű sablont és A-Z-ig végignézed a forráskódját, értelmezed, hogy mi miért van, mi-mit csinál.
Ha akkoriban lett volna ChatGPT, akkor ha bárhol elakadok vagy kétségeim támadtak volna csak rákérdeztem volna és megspóroltam volna magamnak rengeteg időt és energiát. Manapság szerintem tálcán nyújták a tudást és csak a szorgalom és kitartás kérdése, hogy ki mit kezd vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest