- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
#57018880 #7175 üzenetére
Olyan témát válassz, amit nem PHP mókolással kell módosítani.
Már a builderek mint az Elementor is elég veszélyesek ha fontos, hogy az oldal kiszolgáló kapacitása és fenntarthatósága is elfogadható legyen, bele sem merek gondolni mi lenne ha elterjednének a 100% grafikus szerk jellegű építők.
Ez nem ellentmondás? Ugyanakkor a témakészítők is fura figurák. Értem én hogy ingyenes "beetető" a sablon, de pl. a dátum/óra doboznak "inog" jobb széle széle. A karakterek szélességétől függően változik a "doboz" hossza. A css-ben eltekertem fix értékre a szélességet, és most nem ugrál. Az óra scriptbe is bele kellett nyúlnom, hogy eltüntessem a másodperceket. Ha megveszem 18k-ért akkor már más kódot kapok, és abban már nem fog ugrálni, és azt is beállíthatom egy pipával, hogy mutassa a másodpercet? Kétlem.
Plusz mi lesz az egyedi saját kód (plugin)beágyazással? Úgy örököltem az oldalt, ami wp motort, használ, de pl. egyedi post_type-okkal. Ezzel egy mezei sablon nem tud mit kezdeni, mert az alap pl.'post" típusú bejegyzésekkel operál. Szóval esetemben nem úszom meg a kódolást, viszont az utolsó csavarig dokumentálom mit hol miért.Juteszembe van post_type konvertáló plugin?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Egér probléma
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- PNY Quadro P600
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest