Hirdetés
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerDzsó
tag
-
Flowtation
őstag
Szia!
Én a mediacenter.hu oldalt tudom ajánlani. Árak szerintem jók, support van és gyors is, nekem eddig bevált, igaz, hogy én 15 GB-os csomagot használok jelenleg ott. -
The DJ
addikt
5.3-as PHP mellett neked valami ősrégi WP verziód futhat csak, az pedig még nem tudja jelezni, hogy melyik pluginnak milyen PHP a minimum. Az újak már tudják és nem engedik telepíteni, ami nem fut az aktuális verzión. Az is csoda, hogy van olyan plugin, ami ilyen környezetben még rendesen elfut.
Mindenképp ajánlanék egy rendes tárhelyet PHP 7-el, még gyakorlásra is, mert régi WP core mellett még az alapok elsajátítása se fog rendesen menni.
25-30GB azért nem átlagos tárhely méret, az átlag csomag ilyen 1-5GB szokott lenni. A 25-30 már zsebbe nyúlós prémium szolgáltatások mellett. Itthoni cégek közül én csak az elin.hu-t tudom ajánlani vagy ha olcsóság a lényeg, akkor talán forpsi, de oda azért nem raknék olyan oldalt, amivel a kenyerem keresem és nagy terhelést kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed: Valhalla
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest