- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Ilyen galériára van plugin?
Nem az alsó térképes dolog hanem hogy minden képnek van külön thumbnail-je ami nem az alapképből van.
Valamelyik galéria pluginnál lehet hogy a képből kivágok egy részletet thumbnail-nek de iszonyat pixeles lesz.
Elementorhoz kell. -
Met
nagyúr
válasz
CharlieDrop #6390 üzenetére
Lehet benne elő töltést ki/be kapcsolni? Ha igen hol?
Mert úgy tűnik mintha arra várna hogy a képek betöltsenek, annak ellenére hogy nem látszanak, illetve egy látszik lenyitás után. -
Met
nagyúr
válasz
CharlieDrop #6388 üzenetére
2-300 kb, 1000 px magasak 500 széles. 9 db, de a másik két galéria pluginnak miért nem okoz gondot?
-
Met
nagyúr
Nextgen gallery betöltési idejét hogy lehet gyorsítani?
Accordion tab-ban van a galéria és először betölt a tab (a galéria nem látszik) mögötte kis háttér, utána betölt az oldal többi része.
Ha törlöm a galéria kódját gyors a betöltés, ha másik galéria pluginnal készült galériát illesztek be gyors az oldal. -
Met
nagyúr
válasz
CharlieDrop #6361 üzenetére
Igen, keresgéltem közben.
Ha lehet ingyenes kellene -
Met
nagyúr
Elementorral hogy lehet megoldani hogy a bejegyzések megjelenjenek bélyegképként de formázottan.
Valami egységes megjelenéssel, fent cím, alatta kép, alatta a bejegyzésből 1-2 sor majd tovább gomb ami a teljes bejegyzésre visz.
Van mindenféle post grid, carousel de amiket próbáltam azok csak a szöveget jelenítik meg, minimális formázással. -
Met
nagyúr
válasz
Stanlee #6251 üzenetére
Szerintem ilyen plugin nincs és központi adatbázis sem létezik.
Ezt sajnos egyszer végig kell szopni.
Mondom ezt úgy hogy melóhelyen spanyol, holland és német nagykerekből kérik be a webshophoz az excelt az adatokkal és a termék képeket. És nem kis szívás egységesíteni őket.
Ha egyszer már megvan akkor később elég csak a változó termékekről a táblázatot rendbe rakni.Neked kell bekérni a forgalmazótól az excelt és a képeket.
-
Met
nagyúr
Avada-ból nincs trial jól látom?
Megtetszett egy oldal elrendezés ami azzal készült de nem tudom megmutatni az ügyfélnek.
60 dolcsit meg nem költenék csakúgyból mert lehet az ügyfélnek nem is ez tetszene hanem a régi elrendezés. -
Met
nagyúr
Változott valami Polylang-nál?
Nem jelennek meg a zászlók csak a nyelv neve. Az egérmutató alatt látni hogy van valami. -
Met
nagyúr
Miért tűnnek el időnként a Font Awesome ikonok?
class="fa fa-map-marker" stb. -
Met
nagyúr
Vajon már lehet frissíteni az 5.3-ra?
-
Met
nagyúr
Hogy ha sablont váltok, akkor összezuhan minden, ok, de ha visszaváltok az előző sablonra akkor helyreáll minden?
-
Met
nagyúr
Valakinek van ötlete hogy itt a segítség részen miért ugrik össze a kép alatti táblázat? Alt-ot nyomva rendes szélességre vált.
-
Met
nagyúr
Interconnectit-el cserélgetem a domain címet az sql-ben és most néhány képnél nem írta át a címet.
Ez miért van?
Fejléc képek (nem minden oldalon).
Sql-ben rákerestem az ideiglenes domain-re, talált kettőt, átírtam a jó címre.
Ennek ellenére a képek nem jelennek meg az oldalon, elementorban ott van, állítok valamit hogy tudjak egyet menteni és megjelenik a kép végre az oldalon. -
-
Met
nagyúr
Ezen az oldalon a keresőt hogy tudom rögzíteni?
Egyszerűen nem találom hogy mit kellene bemásolnom a Sticky Menu (or Anything!) -be.
Próbáltam még a JetSticky For Elementor-t de hiába kapcsolom be az egész soron vagy csak a kereső oszlopán, nem marad a helyén. -
Met
nagyúr
Elementornál az nem megoldható hogy ha templatekből állítom össze az oldalakat (külön fejléc, tartalom, lábléc mert ezek változnak oldalanként) és valamit módosítani kell akkor miután a template-ben módosítom akkor az oldalakon is frissüljön? Ne kelljen egyesével minden oldalt megnyitni, törölni azt a részt és újra berakni.
Google keresgélésnél láttam hogy vannak shortcode-ok a mentett templateeknél de tegnap néztem és nálam nincs. -
Met
nagyúr
Ja, ok.
Akkor megcsinálod az oldalt az ideiglenes helyen, amikor készen van, csinálsz egy mentést (én ezt használom) az oldalról és az adatbázisról.
Az éles oldalról törlöd a most fent lévő fileokat, felmásolod a mentést, wp-configban átírod az adatbázisra vonatkozó adatokat.
Törlöd az adatbázist, importálod az adatbázist a mentésből.
Kicseréled a domain bejegyzéseket ezzel a script-el.Én ezeket használom, van még jó néhány megoldás a költöztetésre.
Az exportól kezdve bőven belefér egy órába és akkor sokat mondtam. -
Met
nagyúr
válasz
adatfalo #5884 üzenetére
Köszi, legközelebb megnézem, de amúgy hogy néz ki a hibajelzés?
Most ennyit ír JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1, minden jó.Viszont, amikor először rákattintok egy menüpontra, formázatlanul jelenik meg a menü, ctrl+f5 után jó lesz.
Ilyenkor is a fentit írja csak a konzol. -
Met
nagyúr
Még egy kérdés. Elementor.
Wampról feltöltöttem az oldalt az éles szerverre és szét vannak esve az oldalak formázása.
Megnyitom az oldalt Elementorral (az éles szerveren) teljesen jó, bezárom, nem javul. Megnyitom megint, változtatok valamit (space a szövegben majd törlés), mentés. Megjavul.
Ez miért van? Elég sok aloldal van, jó lenne ha egyszerre ki tudnám javítani ezt a hibát az összes oldalon.
Nincs még fent cache plugin. -
Met
nagyúr
Ilyennel még nem találkozott senki?
Felraktam egy kategorizáló plugint amivel kategóriákba rendeztem a képeket, így szűkítve megjelentek a képek.
Viszont tegnap egy frissen feltöltött kép nem jelent meg, kiválasztottam a kategóriát, mutatja a név mellett zárójelben hogy 4 kép van, viszont csak 3-at jelenít meg. -
Met
nagyúr
Az mitől van hogy üres lett a médiatár ha az oldalszerkesztőben hozzá akarok adni egy képet az oldalhoz? Nincsenek ott a korábban feltöltött képek.
Ha az admin panelen kattintok a médiatárra látom a képeket.
Gyanítom hogy amiatt nem látom a régi képeket mert azokat még a múlthónapban töltöttem fel de nincs bepipálva hogy A feltöltött elemek csoportosítása év-hó nevű könyvtárakba -
Met
nagyúr
Az létezik hogy az Elementorral nem kompatibilis a qTranslate-X és a Polylang?
Utóbbinál ugye írtam korábban hogy összehozza egy oldalra az összes oldalt, ez úgy néz ki az Polylang Connect for Elementor plugin miatt van, mert nélküle nem esik szét az oldal.Viszont egyik fordító plugin sem működik, átírom a magyar oldalt, az lesz az angol oldalon is.
Találtam egy fordító plugint, működik csak ezzel úgy lehet hogy bekezdésenként tudom kijelölni hogy miről mire fordítsa.
-
Met
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #5868 üzenetére
Megjelenés-Sablonok.
Katt a sablon képére, jobb alul törlés -
Met
nagyúr
A Polylang-tól miért csesződik el az oldal?
Feltelepítem, felrakom még az Polylang Connect for Elementor – Language Switcher & Template Tweaks-et.
Ezután a főoldal helyett betölt az utolsó oldal amit létrehoztam és ahogy görgetek le ott van az összes oldal egymás alatt. -
Met
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #5862 üzenetére
Én nem szoktam, sőt le is szoktam törölni őket.
De az én véleményem nem mérvadó -
Met
nagyúr
Olyan kép slider plugint keresek amiben a képeken ilyen összehasonlító csúszka van (előtte-utána állapot)
Elementorhoz.
Egy képhez találtam de nem jöttem rá hogy tudom ezeket sliderbe tenni. -
Met
nagyúr
Tudtok mondani olyan buildert amiben van hover effekt? képre (nagyítsa), szövegre (másik szöveg szín vagy háttérszín).
És kompatibilis legyen valamelyik translate pluginnal.Ügyfélnek kell valami ilyen effekt, nem egyértelmű hogy a kép kattintható, nem tűnik fel neki hogy a kurzor kézre változik
-
Met
nagyúr
Frissítettem egy oldalon a plugineket, töröltem a cache-t (wp-fastest-cache). A frissítés is már olyan lassan ment le.
Azóta 504 Gateway Time-out
Átraktam máshova a plugins mappa tartalmát de így nem tölt be az oldal, wp-admin sem.Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Met
nagyúr
válasz
bence092301 #5667 üzenetére
Rákerestem arra hogy ecigiteszt és ecigi, az első oldalon nem volt és nálam oldalanként 100 találatot jelenít meg a kereső.
-
Met
nagyúr
válasz
bence092301 #5663 üzenetére
Csak én tudom úgy hogy a goggle személyre szabottan adja a találatokat?
Ha sokszor rákeresel ugyan arra akkor azt az oldalt előrébb hozza amit mindig megnyitsz. -
Met
nagyúr
SQL-ben meg lehet nézni a telepített plugin listát?
Az oldal már nincs meg csak az adatbázis és kellene hogy milyen pluginek voltak fent. -
Met
nagyúr
Köszi mindenkinek, megspórolok egy kis időt
-
Met
nagyúr
Van egy letöltött wp telepítőm, azt szoktam felmásolni tárhelyre kezdésnek, ha ennek a plugins könyvtárába bemásolok más wp oldalról plugineket amiket használok és mielőtt bármit csinálok felrakom pl. Tiynmce.
Akkor azt a wp telepítésnek érzékeli? Vagy amikor plugint telepítek akkor máshova is irkál dolgokat nem csak a plugins könyvtárba. -
Met
nagyúr
Valakinek van tapasztalat hogy a WebAnimator GO-val készített animációkat könnyű wp oldalba beilleszteni?
8 napig még ingyenes [link] -
Met
nagyúr
Tudnátok mondani responsive slider plugint amin a kép címe kis cimkén jelenik meg?
Próbáltam a WP 1 Slider-t de valamiért nem teljes szélességű egy 1920px szélességű képpel, próbáltam 2560px-essel is. -
Met
nagyúr
Az itt lévő Search for real estate-hez hasonló kereső pluginnal találkozott már valaki?
-
Met
nagyúr
El lehet saját gépen is kezdeni pl. Wampszerverrel
-
Met
nagyúr
Wordpress admin oldal elrejtő plugint keresek.
A Protect wp admin-t használom.
Az egyik oldalon működik rendben.
A másik oldalon nem, wamp szerveren felrakom a plugint, működik az elrejtés, felrakom az éles domain-re Elnézést, az oldal nem található és a wp-admin sem jön be. -
Met
nagyúr
Menüpont nevét hogy lehet két sorba törni? Vagy sablontól is függ?
A </br> nem jó. -
Met
nagyúr
Hírlevél küldéshez keresek plugint. Lehet fizetős is de előtte jó lenne kipróbálni.
Amire kellene:
- ügyféladatbázist a wordpressbe importálni
- ügyfeleknek levélküldés
- a levélben egy link ha hozzájárul, kattintásra betölt egy oldal, egy link ha nem járul hozzá, kattintásra betölt egy oldal
- az adatbázisban rögzül hogy igen vagy nemre kattintott, esetleg a nemre kattintók törlődjenek is de az nem baj ezt csak manuális lehet
GDPR-el kapcsolatos dolog, de nem tudom hogy ezt miért wordpress alól akarják intézni. -
Met
nagyúr
Az mitől van hogy az oldal költözés után elveszti a formázását?
Backwpup-al elmentem az oldalt, felmásolom a tárhelyre, beimportálom az sql file-t, wp configban átírom az adatbázis login adatokat, sql-ben kicserélem a domain cím bejegyzéseket az új címre.
Ezt szoktam csinálni, de most nincs az oldal háttérben kép, elveszik a boxed layout stb.
Nem child sablon. -
Met
nagyúr
Tudtok olyan plugint ajánlani ami mutatja valahol hogy mikor volt utoljára az oldalon változás?
Nem bejegyzésekből áll az oldal, meg nincsenek kiemelt cikkek vagy ilyesmi. -
Met
nagyúr
99 dolcsiért érdemes megvenni az oxygenbuildert?
Elvagyok az ingyenes visual builderrel vagy siteoriginnel csak akinek csinálom az oldakat az kérdezi hogy kell e. -
-
Met
nagyúr
Mennyire jellemző az hogy mac-en nem jelenik meg rendesen egy oldal?
A slider nav nyilai csak négyzetek, a slidet alatt nagy üres hely stb. mint amikor programozó használja a böngészőt, minden sz@r le van tiltva. -
-
Met
nagyúr
Szerintem nem fogsz olyan sablont találni amivel nem lesz ilyen gondod.
Maximum akkor ha csak a szöveges részeket cserélgeted ki és nem adsz a demó tartalomhoz plusz elemet (sort, képet, szövegblokkot).
Nem értek a css-hez, html-hez de általában nem sokat kell utána keresgélnem. Minden más paddig, margin dolgot visual builderből meg tudtam oldani.
Egy fix dolog van, az oldal címének elrejtése, de állítólag arra is van plugin, nem kell css. -
Met
nagyúr
Megveszed a sablont ami tök szépen néz ki azzal a tartalommal amivel készült, amint beleírsz valamit, hozzá adsz valamit széteshet.
Mivel megvetted, kapod a supportot hozzá, egyszerűbb és gyorsabb login adatokat adni nekik ha kérik.
Csinálsz egy admin felhasználót és ha már minden ok akkor törlöd. -
Met
nagyúr
Timeline Express-t használ valaki?
Hogy lehet formázni az Announcement bejegyzést?
Legalább egy sortörés kellene de nem érzékeli a <br>-t és más html kódot sem. -
Met
nagyúr
Nem wp de hátha.
Mit kell csinálni hogy egy cég felkerüljön a google maps-re?
Ez megvolt kb. 3 éve, a hely állapota közzé téve, céged megtekinthető a google rendszerében, van statisztika a látogatásokról, előnézet ok.
Ennek ellenére a térképen nincs ott. -
Met
nagyúr
Ha visual site buildert használsz előtte tájékozódj hogy melyik multilang plugint támogatja, ne szopj mint én.
pl. a Visual composer free nem támogatja a Polylang, qTranslate-X, WPML közül egyiket sem.Más, olyan plugint keresek ami kicsit naptár jellegű és referencia munkákat lehet vele megjeleníteni. 26 évre visszamenőleg, havi bontás nem kell, látszódjanak az évszámok és arra kattintva jelenjen meg az a pár sor. Képek sem kellenek, csak cégnév és a munka jellege lett leírva. Ilyen munkanapló jelleg.
Ne kérdezzétek mi értelme van ilyen részletesen megjeleníteni -
Met
nagyúr
Kezd a tököm tele lenni a kétnyelvű oldalakkal, felraktam a WP Multilang-et.
Ezzel végre működik a visual composer (van szövegszerkesztő ablak) viszont ugyan úgy az oldal tartalma meg egyezik a két nyelv verzión. A menüpont vált a nyelvek között csak a tartalmat nem tudom az adott nyelvre átírni.
Ilyenkor mi van? -
Met
nagyúr
qTranslate kérdések.
Megvan az oldal magyar verziója, plugin fent, minden beállítva (illetve nem állítottam el semmit a default-ról)
Magyar-angol menü beállítva, nyelvválasztó menüpont bekapcsolva.
Ott az oldal szerkesztésnél a magyar-angol tab. De amit módosítok a magyaron az van az angol nyelvű változaton is és fordítva.A másik probléma hogy visual composerben ha rákattintok a szövegdoboznál a ceruza ikonra hogy szerkesszem, bal oldalon nincs ott a "szövegszerkesztő" rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Ford topik
- OTP Bank topic
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DJI topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest