Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Összegyűjtöttem pár kérdést, hogy ne kelljen külön-külön beírogatni. Az oldal amire vonatkoznak a kérdések EZ
1. szeretném kiszélesíteni az oldalt, többek között azért mert a mai széles monitorokon sok a feles hely, mi ennek a módja, ha lehet, úgy, hogy frissítés után is megmaradjon.
2. A sablonom egy oldalsávval rendelkezik, de láttam több módszert, hogy lehet definiálni többet is. Viszont ezek a leírások nem igazán kezdő barátok, ha lenne egy steb-by-step módszer az jó lenne. Mindemellett nem hátrány ha ez is megmarad egy esetleges update után.
3.menü/oldal customizer plugin van-e használható? Inkább a menü lenne lényeges, ilyesmikre gondolok, hogy külön(állónak) kinéző gombok, kerekített sarok, stb...
4. mostanában elég lassú mind az oldal, mind a dashboard felület. Ez a tárhely szolgáltató miatt van, vagy mert terjengősebb az oldal maga? Van cpanel hozzáférésem, de meg sose csináltam ott semmilyen optimalizálást, takarítást, ebben is szeretnék segítséget kérni.
5. Ez csak kiváncsiság: elementorral dolgozik-e valaki innen? Gondolom igen, kicsit szeretnék jobban elmerülni benne, de nem tudom honnan induljak.Tudom, hogy ezek szinte mind megtalálható a neten, de itt mindig jó és szájbarágós segítséget kapok, ezért fordulok hozzátok.
Nagyon köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Milyen széket vegyek?
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Asztali PC , i5 8400 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Felkonfig
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi