- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Összegyűjtöttem pár kérdést, hogy ne kelljen külön-külön beírogatni. Az oldal amire vonatkoznak a kérdések EZ
1. szeretném kiszélesíteni az oldalt, többek között azért mert a mai széles monitorokon sok a feles hely, mi ennek a módja, ha lehet, úgy, hogy frissítés után is megmaradjon.
2. A sablonom egy oldalsávval rendelkezik, de láttam több módszert, hogy lehet definiálni többet is. Viszont ezek a leírások nem igazán kezdő barátok, ha lenne egy steb-by-step módszer az jó lenne. Mindemellett nem hátrány ha ez is megmarad egy esetleges update után.
3.menü/oldal customizer plugin van-e használható? Inkább a menü lenne lényeges, ilyesmikre gondolok, hogy külön(állónak) kinéző gombok, kerekített sarok, stb...
4. mostanában elég lassú mind az oldal, mind a dashboard felület. Ez a tárhely szolgáltató miatt van, vagy mert terjengősebb az oldal maga? Van cpanel hozzáférésem, de meg sose csináltam ott semmilyen optimalizálást, takarítást, ebben is szeretnék segítséget kérni.
5. Ez csak kiváncsiság: elementorral dolgozik-e valaki innen? Gondolom igen, kicsit szeretnék jobban elmerülni benne, de nem tudom honnan induljak.Tudom, hogy ezek szinte mind megtalálható a neten, de itt mindig jó és szájbarágós segítséget kapok, ezért fordulok hozzátok.
Nagyon köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest