- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
CharlieDrop #2722 üzenetére
Érdekes, nálam egy cikk olvasásához sem kell regisztráció vagy feliratkozás
Akinek tetszik és szeretne hírlevelet az megteheti, de az egyéni döntés, nincs rákényszerítve. Persze itt is ki van írva, hogy nem lesz spam és nem adják ki harmadik félnek, na de akkor miért is kell ez az egész?
Statisztikai okok miatt? Nem valószínű, mert nagyon szépen lehet már mérni minden kattintást, letöltést, látogatást.
Lehet én vagyok túl érzékeny, de engem ez bosszant. Manapság már ott nézik hülyének a felhasználókat, ahol csak lehet. Idős édesanyám Facebookozott valamelyik nap, látott egy jól hangzó "ingyenes" ebook felhívást, amihez "csak" az e-mail címét és a nevét kellett megadni. Persze ment az ígéret ott is, hogy semmi reklám nem lesz. Na azóta nem tudja leállítani a spam áradatot, 2 percenként csipog a gmail a telefonján. Nyomtam leiratkozást, de nem ment, kamu a gomb is, nincs mögötte funkció. A letöltött ebook pedig mindössze pár oldal, érdemi infó nélkül, tehát nagy kamu beetetés volt az egész. Itt legalább a PDF hasznosnak tűnik, ezt aláírom, de akkor se értem ezt az "adatgyűjtő kaput" előtte. Ha a köz számára írok valamit mert ennyire jó fej vagyok, akkor nincsenek apró betűk és nem próbálom meg hülyének nézni a usert.
Na de elég is ebből ennyi, ez már nagyon off itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- PlayStation 5
- Star Trek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- További aktív témák...
- ! Akció ! - Klipsch R-120SW Mélynyomó / Subwoofer - 1.5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest