- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Nem, ezt én is megtaláltam, de nekem az a gondom, hogy az egész oldal ugrik arrébb (középre rendezett hasáb mint pl. az index is, és ha sok a függőleges tartalom és ezért van jobb oldalt scroll, akkor arrébb ugrik a scrollnak megfelelő szélességgel ahhoz képest, ahol nincs scrollozási lehetőség lefele. Remélem érthetően írtam
Amit linkeltél, az nem az egész oldalra vonatkozik ha jól értem, nekem meg az egészre vonatkoztatva kellene a scroll fixálása. Ha megnézed a twentythirteen témát, ott alapból fixálva van a scroll oldalt, bármennyi tartalom is van az oldalon. Ilyet szeretnék én is, vagy ennél is jobb lenne, ha mindig ugyanott lenne az oldal (vagyis a hasznos tésze), akár van scroll akár nincs oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- MSI 6800XT Gaming X Trio
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest