- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
Sziasztok !
Wi-fis net telepitésével vannak problémáim, remélem itt valaki fel tudna világosítani mit rontottam el.
Adott egy Netgear csomag: WGR624v6 router és egy WG111v2 USB-s dongle, ezeket vettem egy csomagban a hétvégén. Egy albis szobában lakom ahol nincs se net, se ADSL még telefonvonal se, de szeretnék netezni a gépemen az albiban is.
A suli és a kutatóintézet ahol van Wi-fi antenna (+router) az utca túlsó oldalán van, a szobám ablaka pont rálát a távolság légvonalban kb. 30-40 m + nálam a fal meg az intézetben a fal. Szóval azt szeretném, ha az ottani router jelét fogjam a szobámban.
azaz: Szgép-> rátéve mondjuk a donle->intézeti router....menne ez igy?
Feltelepitettem a donglet és a routert, de semmilyen jelet nem fogott egyik se, sőt a router állandóan azért teklamált, hogy dugjam rá a WAN portra a modemet vagy az ADSL-tholott pont azért akarok Wi-fit használni mert semmilyen netlehetőségem nincs a lakásban de jel elég közel van...
Túl gyenge lenne a jel ilyen távolságból már? Egyáltalán kell router ehhez a felálláshoz???VAgy nem tudom mi lehet a hiba....Teljesen kezdő vagyok a témában kérném a Fórum szakértőit egyszerűen magyarázzák el (pliiz) nekem válaszaikban hogy mi szükséges (hardware+szoftver beállitások) ahhoz hogy tudjam fogni a jelet..
Hálásan köszönöm előre is a segitségeteket.
Üdv:
Cickánykoma
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest