Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arcitec
addikt
Köszönöm, így már a pc látja addig eljutottam, azonban nem azon akarom használni (mert nyilván oda közvetlen is tudom csatlakoztatni), hanem az erősító a routerre van kötve,
és mobil appról lehet vezérelni. Az erősítőre az USB pen csatlakoztatva látja is.
Most a routerről szeretném használni a pendrive-ot, vagy a medialjátszóról a HDD-t.
Az mobil app a pent nem látja mint eszközt sem. -
arcitec
addikt
Sziasztok. Csatlakoztattam egy pen drive-t USB meghajtóra a routeren. Engedélyeztem, ellenben nem tudom használatba venni sem DLN-an (mobil), sem hálózaton keresztül pl médialejátszó, sem pc -ről. A help azt írja hozzáférés file://192... (ipcím) megadásával.
De ezt hogy hol kell megadni? Mit hol kell még beállítani? A router TL WDR4900 N900.
Köszönve a válaszokat. -
arcitec
addikt
Sziasztok
Mobil net - PC kapcsolathoz milyen wifi USB hálózati adaptert ajánlanátok ... Köszönve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest