Hirdetés
Aktív témák
-
a kártyákat a karakterek menüben találod meg, amelyik csajt gerincre vágtad, annál lesz egy szivecske, arra kattintva hozza a kártyát
Egyébként lecsekkoltam az 1.12-es peccset, igaz kicsit hízott a memória is meg a proci is kétmagos lett
de ez valami istenkirály, bemegyek a házba, kijövök a házból kb 3-4 másodperc
. mosmá csak az a baj vele, hogy nemtok töltés közben borozgatni olyan hamar megcsinálja a dógokat

-
frizso
senior tag
Javaslom a lassú játékot és az összes küldetés megcsinálását!
Még a legapróbb küldi is sok tapasztalati ponttal jár!
Ergó gyors szintlépés, több elosztható képesség pont
Ez főleg a legnehezebb fokozatban játszóknak jön jól. Én így játszok, és igen élvezetes így a játék. Azaz játszanék
, de a 3. fejezet végén nem akar betölteni valamit a játék és kilép 
-
frizso
senior tag
Igen van!
Már a második fejezetben is lehet találni egy kardot! (lehet hogy van több is, de én csak egyet leltem ami kiemelkedett a többi közül!
Witcher kardokat tudsz kováccsal készítetni!
3 meteorit kő kell hozzá! Javaslom 3 egyszínűből csinálltas (piros és kék van), mert akkor kapsz némi plusszt is! Az ezüstkardod meg rúnákkal lehet turbózni, abból is három kell és a kovács rávési neked.
Kb ennyi
Itt többet is megtudsz nézni
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ez valami istenkirály, bemegyek a házba, kijövök a házból kb 3-4 másodperc
. mosmá csak az a baj vele, hogy nemtok töltés közben borozgatni olyan hamar megcsinálja a dógokat 
Ez főleg a legnehezebb fokozatban játszóknak jön jól. Én így játszok, és igen élvezetes így a játék. Azaz játszanék
, de a 3. fejezet végén nem akar betölteni valamit a játék és kilép