- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Aktív témák
-
a kártyákat a karakterek menüben találod meg, amelyik csajt gerincre vágtad, annál lesz egy szivecske, arra kattintva hozza a kártyát
Egyébként lecsekkoltam az 1.12-es peccset, igaz kicsit hízott a memória is meg a proci is kétmagos lettde ez valami istenkirály, bemegyek a házba, kijövök a házból kb 3-4 másodperc
. mosmá csak az a baj vele, hogy nemtok töltés közben borozgatni olyan hamar megcsinálja a dógokat
-
frizso
senior tag
Javaslom a lassú játékot és az összes küldetés megcsinálását!
Még a legapróbb küldi is sok tapasztalati ponttal jár!
Ergó gyors szintlépés, több elosztható képesség pontEz főleg a legnehezebb fokozatban játszóknak jön jól. Én így játszok, és igen élvezetes így a játék. Azaz játszanék
, de a 3. fejezet végén nem akar betölteni valamit a játék és kilép
-
frizso
senior tag
Igen van!
Már a második fejezetben is lehet találni egy kardot! (lehet hogy van több is, de én csak egyet leltem ami kiemelkedett a többi közül!
Witcher kardokat tudsz kováccsal készítetni!
3 meteorit kő kell hozzá! Javaslom 3 egyszínűből csinálltas (piros és kék van), mert akkor kapsz némi plusszt is! Az ezüstkardod meg rúnákkal lehet turbózni, abból is három kell és a kovács rávési neked.
Kb ennyiItt többet is megtudsz nézni
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest