Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
így is van.
Vannak benne nagyon nagy részek, pl. megy az általános beszédzaj (a hangok számát kötelező felhúzni szvsz), ..szal így szomjas vagyok, meg úgy...aztán egyszer csak :
-úgy viszket a tököm...
Vagy mikor nem volt kedvem rohangálni, jött a szürkület és bementem kicsit a kocsmába,..leittam magam a részeg cimborával, majd 5 orenért beültem a kandalló elé bámulni a tüzet, majd ahogy tisztult a kép összekogyvasztottam pár főzetet. Mre felálltam már kitisztult a fejem, így bevaállaltam egy kockajátékot.
Utána átültem a törpe haverhoz és mivel bevállalós kedvemben voltam, leültem vele versenyt inni,...nagyon bírta, de végül ő borult fel elsőnek...én meg megint mentem a kandalló tűzét bámulni, bámultam egy órán keresztűl de még utána is kába voltam, így kimentem a kocsma elé levegőzni.
Ahogy ott álldogálok, látom kijönni a részeges cimborámat, ahogy odatántorog egy bokorhoz, szabályos mozdulattal igazít egyet a slicc környékén, és lám csak....oldalbavizelte a bokrot!
Annyira megtetszett, hogy visszementem vele és ittunk még egy kört.
Reggelre meg kialudva, elmentem könnyebb küldetéseket megoldani
szal nagy a játék.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest