Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Messze nyolcezer fölött!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
A temetőbe csak úgy tudsz majd bejutni, ha segítesz a sírásónak, annak pedig csak úgy tudsz ha lerendezed az adósságát, most Thaleb-nál vagy hogy a francba hívják. Annak viszont megint csak majd valami szívességet kell megtenned, arra sem emlékszem most nagy hirtelen pedig kb valahol megint itt járok Én is
Hullát boncoltatok már Shanival? Ha nem akkor menj el hozzá éjszaka a házába, és próbáld megfűzni valahogy az öreg banyát akinél Shani lakik, nekem mostanság nemigazán akar sikerülni
. No de ha valami csoda folytán beenged az öreg banya, akkor menj fel hozzá és beszélgess vele sokat, jópár küldi csak nála tud majd folytatódni 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hullát boncoltatok már Shanival? Ha nem akkor menj el hozzá éjszaka a házába, és próbáld megfűzni valahogy az öreg banyát akinél Shani lakik, nekem mostanság nemigazán akar sikerülni
. No de ha valami csoda folytán beenged az öreg banya, akkor menj fel hozzá és beszélgess vele sokat, jópár küldi csak nála tud majd folytatódni