Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
Először is fuck you! Nagyon irigy vagyok most rád.

Másodszor: Nyugodtan kezdd el hardon. Én először normálon játszottam ki és egy-két résztől eltekintve gyerekjáték volt minden. Az eleje kritikus lehet, sokan ott adják fel és szarozzák le a játékot, de ha túl vagy az elején, onnantól nincs megállás. Na meg őszintén szólva (és másodszori végigjátszásra) nem olyan nehéz a hard fokozat, úgyhogy szerintem próbálkozz meg azzal.
Ha megcsinálsz közel minden egyes mellékküldetést, akkor nem nagyon lesznek anyagi problémáid, viszont ettől eltekintve figyelj oda a pénzedre, mert (főleg az elején) gyorsan elfogyhat. Tanulj meg takarékoskodni!
Ments rendszeresen! Sajnos a játék motorja már 2007-ben is elavultnak számított és bizony képes kifagyni vagy bebugzódni. Szerencsére a 40-50 órás végigjátszásomnál erre nem volt példa pár alkalmat leszámítva, de biztos ami biztos. (aki már otthon van az RPG-kben azok már alapból gyakran mentenek megszokásból, ha te is ilyen vagy, vedd úgy hogy meg se szólaltam)
Köbö most ennyi jut eszembe. Jó szórakozást! Fogalmad sincs hogy mekkora kalandba kezdtél most bele.

Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Samsung kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest