- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
A Dark Messiah-nál rossz irányba fejlesztettem és egy idő után képtelen voltam legyőzni egy erős ellenfelet, azóta nem is próbáltam meg újra, csak egy haverom unszolására próbáltam ki.
Ám én is ilyen mindent összegyűjtök-eladok típus vagyok, a második végigjátszásnál már a 2. fejezet végére (Templomnegyed) összegyűlt az 5000-es páncél. Na jó, meg én órákat töltöttem kockapókerrel, imádom

Fejlesztésnél szinte minden bronz fejlesztést meg tudtam csinálni, kár, hogy az ezüst-arany pont ilyen kevés, ott számít már, hogy mit fejlesztesz, mert csak a fele elérhetőséget tudod feltolni. Én az alapskillek közül amit a legfontosabbnak tartottam, azokat csurig feltoltam és amit ajánlok az aard-igni kombó. A végén már nem is kardoztam, csak a jól megírt szentháromsággal (fecske-macska-rőtbagoly állatkert
) nyomultam és ignivel+aarddal legyaktam mindenkit.
Az első végigjátszásnál az a pokolkutya volt a legnehezebb nálam.
Amúgy a szörnyek-növények ismeretéhez nem kell feltétlenül elkölteni súlyos összegeket könyvekre, sok könyv beszerezhető kocsmában részegesek leitatásából, mellékküldikből, házak kifosztásából, na meg az elején fejleszteni kell a növényismeret skillt.Amiért nekem nagyon bejött a game, mert több féle végkifejlet lehetséges. Már 3x végigtoltam, mindig külön véget ért. És mondják, hogy nem lehet a semlegességet végéig csinálni. Nos lehet. Bár vannak olyan szituk, amikor választani kell, de a végén így is semleges maradsz. Bár nem egyszerű, mert mindenki ellened fordul

Aktív témák
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nyomultam és ignivel+aarddal legyaktam mindenkit.