- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Huma
addikt
Újrakezdtem a játékot nehéz fokozaton. Azt írta rá az elején, hogy a herbalizmus és az italok használata nélkülözhetetlen a túléléshez. Azt hittem vért fogok izzadni erre azt tapasztalom, hogy nem lett számottevően nehezebb a játék. Italokat egyedül csak a főellenfeleknél használok mert a többit könnyedén legyőzöm.
A fecske nevű ital kivételt képez mert azt gyakran használom a regeneráció miatt.Most úgy döntöttem varázslós witchert csinálok. Régen harcosvarázsló volt. Most annyi lesz a különbség, hogy az összes aranypontomat az igni és quen jelre és az intelligencia valamint a kitartás azon részeire rakom ami a jeleket befolyásolja. Most tartok a harmadik fejezetnél és az igni már kezd hatásos lenni.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Fűnyíró topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest