- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Hogyne árulnám el, évek alatt annyit értünk el a spoiler gombos requestekkel, hogy kitanítottak, hogy ha aaannyira akarjuk, meg tudjuk csinálni
. fiATHaLON volt a szószóló
! A lényeg, hogy a spoilerezendő szöveget törögetni kell, minden így elkészült sor elé bemásolni jónéhány szpészt, aztán az egész hájdolandó szöveget át kell állítani programkódra... és voálá!Hogyne érte volna meg elkezdeni, egyébként is glúmi hangulatom van manapság (todmér), most nem zavar annyira a "kusskisbuzivagybelehányokatorkodba" sztájl. Egyébként nem csalódtam nagyot, nem az én játékom, de a tapasztalat olyan, mint a kritika.
Szóval a Főpincsire nálad más a megoldás?
Nálam egyértelműen a stun/knockdown kombó döntött a kutyuson
és Abigélen, na meg a hárompiros meteor kard, az nagyon jó.
Megvan már a három kék kő is, de nem nagyon játszottam,
majd el kell nézni a kovácshoz.Az mikor berohantak az eső elől a parasztok, az tetszett, kétszer játszandó a játék alighanem, egyre több az elágazás. Kíváncsivá tett, mit csinált volna bilifejű Szigfríd, ha átengedem a prédát, hogy alakult volna másképp a város sorsa a kórral.
Egy dolog még mindenképp említést érdemel, az Alvilág Ura a kocsmában. Hát az a szinkronhang, azon nagyon röhögtem. Megnézném a csávót, aki a hangot adta neki, szerintem valami mélysötétbőrű harlemi reppercsávó lehet, kegyetlen jól nyomja.(#1713) RexpecT: sztornó van, ez hardos...
Aktív témák
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. fiATHaLON volt a szószóló
! A lényeg, hogy a spoilerezendő szöveget törögetni kell, minden így elkészült sor elé bemásolni jónéhány szpészt, aztán az egész hájdolandó szöveget át kell állítani programkódra... és voálá!