- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
dobi
aktív tag
Jobban jársz a WINDOWS\SYSTEM32\gpedit.msc-re enterezel és akkor ott megtalálod az automatikus indulást (ez is a reg-be turkál, de legalább nem tudod elcseszni!)
-
Hyperion
senior tag
-
simonzé
addikt
Szóval a WinXP mindig beolvassa a behelyezett lemez tartalmát, és felkínálja, hogy az pl. általam gyűlölt kémprogrammal, a Mediaplayer 9-cel lejátssza a videót, a hangot, stb. Na én nem szeretem, ha az op.rendszer okoskodik, és megpróbáltam kikapcsolni ezt a funkciót. Pl. kipipáltam a ''Mindig ezzel a programmal nyitja meg'' vagy v.mi ilyesmi sort, majd katt a ''Nem csinál semmit'' ikonra.
Ez nem használt. És semmi más sem. Ismerem a Shift nyomvatartós autoran-gátló módszert, de miután fél percig nyomva tartom (és persze addig nem tudok semmit csinálni a géppel), tutira akkor kezdi el a beolvasást, amikor elengedem a gombot. Az agyamra megy. :(((
Hogyan kapcsolható ki a WinXP automata indítása?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest