- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Szóval a WinXP mindig beolvassa a behelyezett lemez tartalmát, és felkínálja, hogy az pl. általam gyűlölt kémprogrammal, a Mediaplayer 9-cel lejátssza a videót, a hangot, stb. Na én nem szeretem, ha az op.rendszer okoskodik, és megpróbáltam kikapcsolni ezt a funkciót. Pl. kipipáltam a ''Mindig ezzel a programmal nyitja meg'' vagy v.mi ilyesmi sort, majd katt a ''Nem csinál semmit'' ikonra.
Ez nem használt. És semmi más sem. Ismerem a Shift nyomvatartós autoran-gátló módszert, de miután fél percig nyomva tartom (és persze addig nem tudok semmit csinálni a géppel), tutira akkor kezdi el a beolvasást, amikor elengedem a gombot. Az agyamra megy. :(((
Hogyan kapcsolható ki a WinXP automata indítása?
Aktív témák
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Honda topik
- Gamepad
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED monitor topik
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest