- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ubulci
csendes tag
UP!
Nehogymánseniknetudjaezt :Y -
ubulci
csendes tag
Sziasztok,
Van egy 9800Pro vga-m és most egy időre egy 32'' 100MHz JVC Flat TV-m.
Szóval S-video Out a kártyából bele a tv S-video bemenetébe, és láss csodát már látszott is a szép windows kék hátterem, de a minősége kíván némi hagynivalót maga után.
PowerDVD-vel lejátszott kép minősége tökéletes, pár játékot próbáltam azok minősége is tökéletes s a játékon belüli felbontáskülönbséget is fel lehetett fedezni. (1024*768-ig próbáltam)
Viszont a WindowsXp-m egyszerüen olvashatatlan és élvezhetetlen, olyan mintha csak minden második sor jelenne meg és vibrál az egész. Ezt hívják interlace-nek ha jól tudom, de hogy mit lehet tenni ellene azt nem. (tudom, tudom deinterlace-eljem :DDD , de azt hogy kell ha egyáltalán ez a baj)
Ami még érdekes lehet, hogy ha mind a monitor mind a TV egyszerre van rádugva és lenyomom a VGA beállító panelen az Identify nevű gombot, mindettőre szép nagy egyest rak ki.
Amit próbáltam: (bár semmivel sem jutottam előrébb)
- Kerestem Google-ben
- Kerestem a ProHardver eddigi fórumaiban
- Kipróbáltam az összes létező PAL és társai formátumot
- Kipróbáltam S-videot->RCA bemetre de még rosszabb lett a minőség
Segítség!!!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Gombászkönyvek egyben
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest