Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Thinkpad Tablet 10-es táblagépem.
A táblagépen 8.1 pro fut.
Tegnap este minden előjel nélkül bedobott egy világoskék képernyőt, és kért valamilyen kódot. Újraindítást követően megismételte. Opciók menüpontban csak azzal tudtam megoldani, hogy újratelepítést kértem.
Viszont most az áruház nem megy, mivel azt írja, hogy a a 8.1 nem támogatja, minden áron meg akarja vetetni a 10-es wint.
Volt néhány kifizetett alkalmazásom, amit most nem tudok feltelepíteni, mert nem megy az áruház.
Vissza lehet varázsolni valahogy az áruházat a gépre, hogy működjön?Köszi a válaszokat.
szerk.: Ha szerintetek ebben a topikban jobb helye lenne a kérdésnek, akkor oda is belinkelek.
Köszi. -
CB
senior tag
válasz
Wolfskin #8623 üzenetére
Lenovo ThinkPad 10
Fujitsu Stylistic Q584
Fujitsu Stylistic Q702
HP Elite Pad 1000 - mondjuk ennek lehet, hogy N-trig tolla vanNekem ThinkPad 10-em van a blogomban olvashatsz róla. Még nem próbáltam, hogy külső monitort meg tud-e hajtani, sajnos nincs is a közelemben ilyen monitor.
Felbontásra a Fujitsu Q584 a legjobb, de az ára is durva.
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo ThinkPad tablet 10 táblagépem. (Blogomban írtam róla)
Újabban, gondolom valamelyik frissítés óta azt csinálja, hogy bekapcsolás után nem lát wifit. Tehát a lépcsőházunk egy wifi hálózatát sem. Ahhoz hogy netezni tudjak, újraindítás szükséges. Újraindítás után minden rendben.
Biztosan szoftveres probléma van, csak nem tudom, hogy lehet rajta segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest