Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bako83
csendes tag
válasz
Andyka0908
üzenetére
Én úgy láttam a tesztekben, hogy mindegyiknek a dobozában alapból van billentyűzet (a leírásban mind a két linknél írják is hogy a billentyűzet magyar), de nem csodálkoznék, ha az itthoni terjesztők találtak volna valami módot a billentyűzet nélküli árusításra. Szerintem kérdezd meg őket, mert két olyan oldalt még nem láttam ami ugyan azt írta volna erről a gépről.
A saját ízlésemnek nem felel meg ez a dokkoló (nem állítható a képernyő szöge, túl könnyen kettéválik és akkor a dokkolóba bedugott USB-k megszakadnak, "lecsukott" képernyővel nem is tudsz USB-t használni a dokkban, úgy meg nincs értelmi külső monitorral használni).
Ebben az árkategóriában inkább az asus t100-at javasolnám, alacsonyabb a képernyő felbontása, de nagyobb az aksi és a dokkban ott figyel egy 500 GB-os vinyó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Parfüm topik
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest