Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bako83
csendes tag
válasz
Andyka0908
üzenetére
Én úgy láttam a tesztekben, hogy mindegyiknek a dobozában alapból van billentyűzet (a leírásban mind a két linknél írják is hogy a billentyűzet magyar), de nem csodálkoznék, ha az itthoni terjesztők találtak volna valami módot a billentyűzet nélküli árusításra. Szerintem kérdezd meg őket, mert két olyan oldalt még nem láttam ami ugyan azt írta volna erről a gépről.
A saját ízlésemnek nem felel meg ez a dokkoló (nem állítható a képernyő szöge, túl könnyen kettéválik és akkor a dokkolóba bedugott USB-k megszakadnak, "lecsukott" képernyővel nem is tudsz USB-t használni a dokkban, úgy meg nincs értelmi külső monitorral használni).
Ebben az árkategóriában inkább az asus t100-at javasolnám, alacsonyabb a képernyő felbontása, de nagyobb az aksi és a dokkban ott figyel egy 500 GB-os vinyó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest