- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
larryking #4816 üzenetére
Szoftveres kerulout lehet a windows hibernalhatosaga. Ez a funckcio is teljesen kikapcsolja a gepet, de a munkafolyamat lementesre kerul.
Az alapjan amit leirtal mikrokontroller hiba lehet, hogy szoftveres vagy hardveres ezt meg nehezebb megmondani, mindenesetre nehany BIOS frissites tartalmazhat mikrokontroller frissitest is, igy celszeru celzottan egy olyan BIOS-t ujra felrakni ami tartalmaz MC frissitest is.
-
joergie
őstag
válasz
larryking #3554 üzenetére
Na. éreztem hogy valami nem stimmel, wot OFF topikba szántam a hsz-t
Nekem nem jött be az interstellar. Az egy olyan dráma, amit scifinek szántak(műfaj szerint), de drámának rossz. A zenét meg miért kell dupla hangerőn nyomni egyedi jeleneteknél, az nem jött át. Az egész film nem jött át. -
hito
nagyúr
válasz
larryking #3497 üzenetére
Én jelenleg is azt használom, és azt se bánnám ha még maradna egy ideig, de azért a Core i5, a 4GB ram, a gyors SSD, izmos IGP és a fHD kijelző elég csábító 5-ös
Hát ezt én innen nem tudom megmondani sajnos. Ajánlani tudok nagyon korrekt, gyors és olcsó szervizest ha nem szeretnéd márkaszervízbe parkoltatni hetekig és utána egy talicska pénzt otthagyni.
-
hito
nagyúr
válasz
larryking #3495 üzenetére
Ha rádiók nélkül, okosan használva tud 7órát 80%-on, akkor fog az tudni majdnem 10-et is, ahogy azt a prohardver cikkben írták
Akkor viszont intenzíven elkezdek benne gondolkozni. Eddig is nézegettem, nagyon egyben van, és rengeteg extrával van ellátva. Igazi műremek szvsz! Szintén Ativ Smart PC-t váltana, csak nem a Pro-t, hanem az Atomos XE500-at.
A problémára visszatérve ha clean install mellett is ezt csinálja, akkor ott valószínűleg hardveres probléma lesz. Driverek rendesen fenn vannak? BIOS-ban nem állítgatták valamit? És a régi rendszerrel egyszer csak elkezdte csinálni és azóta ez van?
-
hito
nagyúr
válasz
larryking #3493 üzenetére
Ativ Smart PC Pro? Windows frissítés volt a hiba jelentkezése előtt? Ha igen, akkor próbáld meg visszaállítani az az előtti állapotra. Ha nem, akkor recovery particióról gépházon belül újra tudod telepíteni pikk-pakk. Ha utána is csinálja, akkor hardveres a hiba.
Azt hadd kérdezzem már meg, hogy mennyit megy el egy feltöltéssel a valóságban? Elég ellenmondásosak az infók a neten róla. Prohardver tesztben wlan nélkül, alacsony fényerő mellett majdnem 10órát írnak, ugyanilyen körülmények között tesztelve notebookcheck-en már csak 7 és fél óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest