Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
xgbcx
tag
válasz
mcsontos
üzenetére
Asztali böngészőt használsz (FF,chrome, vivaldi)? Az én tabletem (kiano) az asztalon nem hajlandó magától előhozni a billentyűzetet, ezért a wstores dolgokat használok csak, mert ott automatikusan előjön. Tableten szerintem az internet explorer (11) a legjobb a böngészésre, mert jóval kevesebb aksit használ mint a többi és ha kezdőképernyős üzemmódból nyitom meg, akkor az előugró billentyűzettel sincs gond.
32 gb belső tárhelynél szerintem már jó a windows 10, mivel az frissítései automatikusak (nem tudtam kikapcsolni legalábbis) és 16 gb-nál gyorsan feléli a szabad tárhelyet. Valamint van egy bug, ami még mindig jelen van: nem mindig lehet alvó üzemmódból visszahozni a gépet, csak teljes újraindítással. Megjegyezném hogy nagyon bírom a win10-et, de csak az asztali gépen tartom leginkább kihasználhatónak. -
tvamos
nagyúr
válasz
mcsontos
üzenetére
8.1 volt, reméltem, hogy 10-zel jobb lesz, de dettó. Nem mondom, hogy rossz, de nagyon hiányzik egy kis RAM. Főleg, ha mobilneten használom.
Persze, tudom, van aki 1GB RAM-mal szerelt géppel is jól el van...
Az ASUS-ban újabb a proci, nem? Vagy rosszul látom? Az újabb gpu szerintem sokat dobhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest