Új hozzászólás Aktív témák
-
xgbcx
tag
válasz
mcsontos #10880 üzenetére
Asztali böngészőt használsz (FF,chrome, vivaldi)? Az én tabletem (kiano) az asztalon nem hajlandó magától előhozni a billentyűzetet, ezért a wstores dolgokat használok csak, mert ott automatikusan előjön. Tableten szerintem az internet explorer (11) a legjobb a böngészésre, mert jóval kevesebb aksit használ mint a többi és ha kezdőképernyős üzemmódból nyitom meg, akkor az előugró billentyűzettel sincs gond.
32 gb belső tárhelynél szerintem már jó a windows 10, mivel az frissítései automatikusak (nem tudtam kikapcsolni legalábbis) és 16 gb-nál gyorsan feléli a szabad tárhelyet. Valamint van egy bug, ami még mindig jelen van: nem mindig lehet alvó üzemmódból visszahozni a gépet, csak teljes újraindítással. Megjegyezném hogy nagyon bírom a win10-et, de csak az asztali gépen tartom leginkább kihasználhatónak. -
tvamos
nagyúr
válasz
mcsontos #10817 üzenetére
8.1 volt, reméltem, hogy 10-zel jobb lesz, de dettó. Nem mondom, hogy rossz, de nagyon hiányzik egy kis RAM. Főleg, ha mobilneten használom.
Persze, tudom, van aki 1GB RAM-mal szerelt géppel is jól el van...
Az ASUS-ban újabb a proci, nem? Vagy rosszul látom? Az újabb gpu szerintem sokat dobhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged