- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
10" feletti tabletet keresek billentyűzettel 4 GByte RAM-al. Ha lehetséges "normális" gyártótól. Milyet ajánlotok?
-
hroberto
veterán
válasz
r.levente75 #11423 üzenetére
A bejelentkezési képernyőn ráböksz a jobb alsó sarokban a power gomb melletti ikonra és ott lesz a képernyő billentyűzet.
-
hroberto
veterán
válasz
r.levente75 #11421 üzenetére
Nálam is előfordul ilyesmi a Switch 10-en, de felesleges újraindítani. Be kell kapcsolni a képernyő billentyűzetet és be tudod írni.
-
hroberto
veterán
Az mitől lehet, hogy egy Lenovo Miix 2 tableten eltűnt a Start menü és a Műveletközpont?!
Az illető egy hölgy, úgyhogy nem lepődöm meg semmin, de mit állíthatott el?
Hiába tapizok a windows jelre, csak a színe változik, de nem jön fel a Start menü. A Műveletközpont szintúgy. Viszont ha hosszan tapizok a Win gombra, előjön egy szöveges menü. -
hroberto
veterán
Ismeri valaki ezt a tabletet? [link]
Érdemes megvenni? Vagy esetleg valami alternatíva hasonló paraméterekkel?
Köszi! -
hroberto
veterán
válasz
junior11 #9029 üzenetére
Kb. hasonló dolgokra használom Windows 10-el a Switch 10-esemet mint amiket leírtál. Probléma, és akadás mentesen működik.
Melegedést nem tapasztaltam.
Régebben én is hallottam hideget-meleget az Acerről, ennek ellenére nyugodt szívvel vettem meg, és nem volt vele gondom. (Ellentétben a Lenovo Miix 2-vel, amiből háromból három lett rossz...) -
hroberto
veterán
Ez egész jónak tűnik. Akár laptop helyett is igaz?
-
hroberto
veterán
Ebben tud valaki segíteni?
-
hroberto
veterán
Amúgy a Core M proci teljesítményben hova tehető?
-
hroberto
veterán
válasz
Sir Csimbók #8790 üzenetére
Nem rossz a specifikáció alapján, de én ódzkodom ezektől a kínai masináktól.
-
hroberto
veterán
Ennek a tabletnek van valamilyen értelmes alternatívája? Nem baj ha olcsóbb.
-
hroberto
veterán
8 esetleg 10"-es tabot keresek. Lényeg, hogy 3G-s kellene. És ha lehet ne kínai no name modell. Köszi!
-
hroberto
veterán
-
hroberto
veterán
válasz
bodnar10261 #8361 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez a verzió letölthető. Ezt bizonyos tabletekhez, és laptopokhoz adja az MS. Úgy rémlik, hogy a Bing az alapértelmezett kereső benne.
-
hroberto
veterán
Mindkét tabletemre feltettem a Windows 10-et (Acer Switch 10, Lenovo Miix 2). Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindkét gépen hosszabb lett az üzemidő.
-
hroberto
veterán
Lenovo Miix-re akarom feltenni a 10-et. Most frissítem, de szeretnék egy tiszta telepítést. Hogy tudok belépni a BIOS-ba? Gondolom be kell állítanom, hogy a pendrive-ról BOOT-oljon.
-
hroberto
veterán
-
hroberto
veterán
Switch 10-es tabletre feltettem a Win 10-et. A rendszer helyreállító partíción a 8.1 van gondolom. Hogy tudnám ezt a partíciót törölni?
-
hroberto
veterán
Most teszem fel egy Acer Switch 10-re. Kíváncsi vagyok...
-
hroberto
veterán
válasz
zolizalabol #5971 üzenetére
4-5 óra kb. De ha rá lesz dugva a HDD-s dokkolóra, akkor ez jóval kevesebb lesz.
-
hroberto
veterán
válasz
zolizalabol #5967 üzenetére
Nekem ilyenem van, csak HDD nélküli verzió. Abszolút meg vagyok vele elégedve, az általad felsoroltakra használható. De ahogy írták is, az üzemidő lehetne kicsit jobb.
-
hroberto
veterán
válasz
Trialbiker #5753 üzenetére
Akkor talán én is jól döntöttem.
-
hroberto
veterán
válasz
Darko_addict #5742 üzenetére
Természetesen én is az Asus és az Acer között gondolkodtam, de engem jobban meggyőzött az Acer. Főleg a dokkoló része.
-
hroberto
veterán
válasz
Darko_addict #5740 üzenetére
Nekem 64-es Switch 10-em van. 40 Giga fölött marad a szabad hely a Windows, és az általam használt pár program telepítése után.
-
hroberto
veterán
Acer Aspire Switch 10-es max. mekkora microSD-vel bővíthető?
-
hroberto
veterán
Mekkora különbség van az Atom Z3735 és a 3740 közt? Normál felhasználás mellett észrevehető?
-
hroberto
veterán
Asus Transformer Book T100 és az Acer Aspire Switch 10 közül melyik ajánlottabb (hasonló hardverrel)?
-
hroberto
veterán
Mostanában szeretnék egy tabletet venni. 10" körüli méretben, dokkolható billentyűzettel, általános felhasználásra, semmi játék.
100-120 ezer körüli összeget szánnék rá. Tudtok javasolni valamit?
Köszi! -
hroberto
veterán
Ezt megéri megvenni?
-
hroberto
veterán
Fagyások miatt alaphelyzetbe állítottam egy Lenovo Miix 2 tabletet.
Ez után folyamatosan egy szöveg látható a kijelző jobb alsó sarkában ezzel a tartalommal:
Windows 8.1
Nem megfelelő a biztonságos rendszerindítás konfigurációja
Build 9600.Ettől függetlenül minden működik, csak kicsit zavaró. Nem értem mitől van ez, és mi rá a megoldás?
-
hroberto
veterán
8"-os tabletet keres egy ismerősöm. Semmi extra igénye nincs. Gyorsan, itthonról beszerezhető legyen, és valami normális gyártó terméke legyen.
Tippeket előre is köszönöm! -
hroberto
veterán
Gondolkodom, hogy lecserélem Lenovo Miix2 8"-os tabomat egy 10"-osra. Mi számít jó vételnek manapság?
Kínai csodák nem érdekelnek! És semmiképp nem szeretnék visszalépést hardveresen. -
hroberto
veterán
Tablet vásárlás előtt állok, és mindenképp Windows tablet kellene. Mondjuk elég szűk a választék szeretett hazánkban.
Ezt néztem ki magamnak:Ha valaki esetleg ismeri megköszönném a véleményét. Vagy esetleg valami alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Videó stream letöltése
- Elektromos autók - motorok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest