- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Kis segítség kellene:
Van egy laptop, és egy tablet. Pénteken feltelepítettem a laptopra egy undelete programot, és az berántott egy csomó mallware programot, nem tudtam kiírtani őket sehogy. Ezért újrahúztam a gépet, de win10-el. Használtam egy ideig, és azt vettem észre, hogy amikor új lapot kérek az explorerben, akkor mindig kiírja, hogy about:blank, és ezt ki kell törölni, hogy be tudjam írni a weblap címét. Ez eddig nem volt. Észrevettem, hogy a tablet is ezt csinálja, egy live fiókon vannak. Újraraktam a win10-et, és míg be nem léptem a live fiókba, addig az explorer teljesen jó volt. De ahogy beléptem, azonnal elkezdte újra ezt csinálni. Kitöröltem minden mentést, a telefont is az onedriveről, meg a hozzárendelt gépeket is, de ahogy belépek a tableten, mindig előszedi valahonnan a mentést, és befertőződik az onedrive-n keresztül. Mit kell még törölnöm?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs