Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Kis segítség kellene:
Van egy laptop, és egy tablet. Pénteken feltelepítettem a laptopra egy undelete programot, és az berántott egy csomó mallware programot, nem tudtam kiírtani őket sehogy. Ezért újrahúztam a gépet, de win10-el. Használtam egy ideig, és azt vettem észre, hogy amikor új lapot kérek az explorerben, akkor mindig kiírja, hogy about:blank, és ezt ki kell törölni, hogy be tudjam írni a weblap címét. Ez eddig nem volt. Észrevettem, hogy a tablet is ezt csinálja, egy live fiókon vannak. Újraraktam a win10-et, és míg be nem léptem a live fiókba, addig az explorer teljesen jó volt. De ahogy beléptem, azonnal elkezdte újra ezt csinálni. Kitöröltem minden mentést, a telefont is az onedriveről, meg a hozzárendelt gépeket is, de ahogy belépek a tableten, mindig előszedi valahonnan a mentést, és befertőződik az onedrive-n keresztül. Mit kell még törölnöm?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Linux haladóknak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Napelem
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest