- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
üdv! nem kimondottan xp kérdés, hanem ntfs, de xp-n csinálja...
egy könyvtárban összegyűjtve volt vagy 15000 apró fájlom (hangminták), amitől atomra lelassult az egész gép, és ennek a könyvtárnak csak a megnyitása olyan 1 perc volt...! mikor ki akartam írni dvd-re, hogy eltűnjön ez a sok kis sz.. a fájlrendszerből, állandó buffer underrunok voltk. miután csináltam inkább egy image fájlt, kiderült, hogy azért, mert a fájlokat olyan 100kb/s sebességgel tudta olvasni (mindezt egy raid0 köteten ami olyan 100+mb/s-t tud átlagban)
na és persze a metadata fájl is hatalmasra nőtt és ezermillió fragmentre tört (ettől is lassult be a gép). persze miután mindent kiírtam, töröltem, és defragoztam mindent, akkor ismét helyreállt a régi rend és sebesség.
de mivel ez nálam időről időre visszatérő probléma, kéne rá valami megoldás, de nem nagyon találtam...
elméletileg az ntfs szemrebbenés nélkül visz több százezer fájlt is egy könyvtárban, viszont nálam a 15000-nél már igencsak megrebbent a szeme...! lehet valami finomhangolás kéne neki? de ilyenről nem találtam infót. valaki esetleg?
a másik, hogy a metadatát nem lehet valahogy rögzített méretűre beállítani, hogy ne töredezzen annyira?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Léghűtés topik
- Magisk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest