Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
epicdev
üzenetére
Tévedés, az XP is hordozható, a legnagyobb gond a lemezkezelés. Hiren's Boot CD-n (a régin, 15.2) van rá tool, hogy kiüsd a nem megfelelő vezérlőt és elindítsd az alappal hogy felrakd a megfelelőt. Legrosszabb esetben meg betöltöd másik rendszeren a registry hiveot és kézzel turkálsz. Vistára nincs tool, ott úgy kellett nekem.
Nem találtam most gyorsan kész leírást. Itt van egy releváns szenvedés.Egyedi driverek nincsenek, csak nem túl flexibilis és nem túl plug and play, szóval magától nem ismeri fel, nem vált. De mondom a legnagyobb gáz a HDD kontrollerrel van, a többin egész jól túlteszi magát.
Nem XP alól csinálod a mentést. Macrium Reflect a PE 3.1-es boot pendrive-val használható ősrégi gépen is, de a CloneZillától a Norton Ghostig van sok opció.
Elsőnek azért megnézném mennyire komoly a programoknak a másolásvédelme meg mennyi rejtett marhaságot pakolhat a rendszerre. Mert simán lehet hogy csak átmásolod a programot és működik.
Amúgy ha nincs időérzékeny hardvervezérlés a dologban akkor virtualizáld be a régi gépet és ne 20 éves laptoppal szenvedj. Nekem vannak olyan használati eseteim amikor másodpercek alatt váltogat USB módot az eszköz meg pontos időzítés kell a commandokhoz, na az nem megy sajnos virtuális gépen. De egy fix USB eszköz megy.
-
quailstorm
félisten
Nincs rá hivatalos kerülőmegoldás, muszáj újabb Windowst használni.
Ha szeretnél próbálkozni, akkor a One Core API működhet. .NET telepítő pakk a "Known Limitations" alatt.
-
quailstorm
félisten
Integral XP mondjuk pont nem egy fanatizmus szüleménye. Az csak egy svájcibicska lustáknak, akik nem szeretnek kínlódni és szenvedni. Ami abban van az kb. ugyanaz, mintha magad telepítenél minden frissítést és .NET keretrendszert, meg még benne van könnyítésnek a csomó driver is. Szemét meg vérpistike dolog nincs benne.
-
quailstorm
félisten
válasz
zolnagy
üzenetére
Én a WinSetupFromUSB-t szoktam használni XP telepítő készítésére. Viszont ennyire új gépre én sose raktam, nem is szeretnék. Virtualizáció és USB eszköz átadása nem jó?
-
quailstorm
félisten
válasz
DarthSun
üzenetére
Elsőnek szerintem célszerűbb, ha IDE emulation módban van a SATA és úgy bootolja be a gépet. (mivel van fizikai IDE a gépében ezért elég biztos, hogy lesz IDE emulation mód is)
IDE AHCI váltást én anno kézzel csináltam WinPE USB-ről, felcsatolva a telepített rendszer registryjét és átírva a dolgokat: [link]
Viszont ez nagyon körülményes.
Van egy DriverInjection GUI, szintén WinPE kell neki, de automatizálja a registrys mókázást.
Képek itt, legörgetve. -
quailstorm
félisten
SSE2 (tehát S478-as) gép a követelmény. Ha annál régebbire kell, akkor a Patch Integratorral ki kell szedni az SSE2-t megkövetelő frissítéseket.
Igen, nőtt a gépigény, de P4 bőven elég neki.Amit a ClamAV talált, azok nem a lemezképben vannak, csak a patch integratorban, aminek pont az a dolga, hogy szétszedi, átalakítja az ISO-t, majd kiköpi újra.
Pl. nemrég nekem ki kellett szednem az alap integrált driverpakkot, mert a VXL Itona nem szerette a VIA storage drivert. (abban a gépben nem arra, hanem egy ASMedia vezérlőre van kötve a SATA, a VIA storaget ha bekapcsolod akkor meghülyül) -
quailstorm
félisten
A kényelem nagy úr. Azért az, hogy pendriveról tetszőleges AHCI vezérlőre egy 2019-es szintű XP-t .NET Framework 4.0-val feltegyél mindenféle mókolás, kínlódás és update-re várakozás nélkül, elképesztő előny időben.
Amúgy ez esetben a gyári XP lemezkép nem tud adni semmit. Régi, teli biztonsági réssel, nehézkesen telepíthető. Nehezen frissíthető.
-
quailstorm
félisten
Azért egy Integral Edition router mögött magától nem lesz vírusos. Én múlt héten neteztem vele, Softpedia, kereső, Discord (Supermiummal). Még nem sírt senki a LAN-on hogy bekapott volna bármit.
Integral Editionre egy securitys YouTuber is rátolt egy sebezhetőség scannert. Kifejezetten jó eredményt kapott. Nincsenek jelen azok a sebezhetőségek, amire csettintéses exploitok vannak. -
quailstorm
félisten
válasz
pruzsi
üzenetére
Igen, én is arra gondoltam. Az egy szervertelenített Server 2003 x64 amit átkereszteltek XP-re. Nézd meg a telepített frissítések KB számait, mind Server 2003-as kód lesz.
Amikor megjelent a 64-bitesre keresztelt XP, akkor még nem volt annyira drasztikus a különbség szoftvertámogatásban. Driveresben akkor is az volt már. Viszont mivel az XP-t túlhordták, a 64-bites "XP"-t meg alig használta valaki, így idővel nagyon szétvált, hogy mi megy az egyikkel és mi megy a másikkal.
-
quailstorm
félisten
válasz
pruzsi
üzenetére
A Server 2003 az egy másik oprendszer, lényegesen kisebb támogatással otthoni szoftverekre és használatra. Meg úgy egyáltalán a támogatása is sokkal hamarabb véget ért.
64-bites XP nincs, mert szétvágták a szerver és a workstation rendszer fejlesztését, hogy 2001-ben piacra tudjon lépni az XP. Az AMD64 támogatás viszont a Server 2003 kódbázisba került be elsőnek. Az XP-be nem tették be soha. -
quailstorm
félisten
Ha valaki netezni szeretne XP-vel, akkor nem hogy az SP3 után kiadott frissítéseket, hanem még a POSReady dolgokat is érdemes feltenni, mert a TLS frissítés csak POSReady-re érkezett.
Valamint sajnos érkeztek API bővítések sima frissítésekben, egy WinRAR (nem emlékszem már hanyas) nem ment fel teljesen fel nem frissített XP-re.Amúgy az az olasz XP, az XP Integral edition nagyon jó. Kiváló GUI-s telepítő, ahol választhatsz pl. hogy kell-e .NET 4.0 vagy sem. Meg alapból netre felkészített legfrissebb XP-t kapsz. Nincs tele vérpistike szeméttel meg warezzal. Viszont fél óra alatt kapsz egy használható XP-t. Hátrány, hogy angol, szóval a magyar nyelvhez külön fel kell rakni a magyar nyelvet egy tutorial alapján. (de legalább a tutorial és a nyelvi fájlok szintén meg vannak osztva az olaszok oldalán)
-
quailstorm
félisten
GMA950 a minimum a Win7-hez, sajna a 900 sehogy nem fog menni.
-
quailstorm
félisten
válasz
MostaPista
üzenetére
XP más gépre való áttelepítése elsősorban a merevelemez-vezérlőn szokott elhasalni. Erre az utolsó Hiren's booton van trükk, valamint lehet másik rendszer alól betölteni a registry hive-ot és mókolni (Vistára nincs tutorial meg script, ott úgy oldottam ezt meg). két oldalas tutorial
Office 2003 kulcsa kimásolható a registryből, pl. AIDA64 is látja.Az egész mindent be lehet tenni VM alá és akkor semmi szükség régi gépre.
Simán lehet egy merevlemezen az XP és a Linux GRUB-bal. A W10-W8.1-W7-Vista-XP-Ubuntu kombó is megy egy SSD-ről.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
VIPowER
üzenetére
2003-as gépről beszélünk. Core2-nél régebbi gépre nem nagyon tudsz működő androidot tenni, és még oda is kell valami grafika a GMA helyett. HD4000-nél régebbi nem igazán szereti a droidot.
Leghamarabb tényleg a Mint van, az úgy, ahogy menni is fog, de a teljesítmény értelemszerűen nem lesz kielégítő.
-
quailstorm
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
Nah, azért a modern gépben PCI-e van, a legkésőbbi VGA, ami megy XP-vel meg a GTX950.
Nagyobb baj, hogy a gazda OS nem lehet Win10 a passthrough-hoz.Amúgy én is a wrappereket és patcheket próbálnám először. Legtöbbet megoldja.
dgVoodoo2, nGlide.
Amúgy VMWARE tud sima 1 GPU-s valami 3D gyorsítást Win10 hoston is. DirectX9-en szépen kavar nálam (DX10 rémes viszont). De itt a guest is 10, XP-t nem néztem.
-
quailstorm
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
Lehet az Intelt is fokozni, igaz szűk az alaplapkínálat.
Mókolt AsRock Z170-el megy még az XP és i9-9900k.
-
quailstorm
félisten
"Ha Lenovo kihozna egy NT4-s gépet, hányan utasitanák el ? mert azt esetleg 10 másodperc alatt be lehetne inditani, esetleg inditáskor az egészet az illanó emlékezetbe tölteni és onnan "élöben" müködtetni, a villámnál is gyorsabban ?"
OSLoader és a 10 másodperc

NT4.0-val legfeljebb álmaidban. Egyik leglassabban bootoló Windows valaha.A mai igények a webalkalmazások és az Electron. De nem árt a felbontásskálázás sem. Erre már az XP sem alkalmas. A többi meg szóra sem érdemes.
-
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Én se használom a legtöbb gépen. Egy gépen igen, ott ESET v9-et.
-
quailstorm
félisten
Alaplapgyártóknak az a szokásuk, hogy tojnak az egészre. Az OEM oldaláról szoktam vadászni. Intel AHCI drivert a raid-forumos gyűjteményből, Audio meg LAN meg a Realtek oldaláról.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Milyen gép ez?
Valami BIOS beállítás lesz akkor a gond esetleg.Egy Hiren's Boot CD Mini XP elindul? Az még a Samsung ultrabookomon is simán megy.
-
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Szerintem ez lesz a gond.
Én kiírtam DVD-re amit küldtem...USB-ről XP-t még nem telepítettem.
Csinálj szabad SATA portot, csak a cél HDD legyen bedugva XP telepítés közben, a meglepetéseket elkerülendő.
-
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Az igen érdekes. Én egy általam elég sokszor használt lemezképet adtam pedig. USB-ről akarod felrakni esetleg?
-
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Semmiképp.
Akkor szerintem a Win7 és annak az indítószektora kavar be. Nem tudja felismerni.
Fogalmam sincs hogy kell Win7-re vagy mellétenni XP-t. Próbálkozz üres lemezzel, aztán legfeljebb másolod a partíciót és hozzáadod a W7 BCD-hez. -
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Szerintem te Upgrade telepítőt akarsz használni üres HDD-re.
-
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Te lapod is Speed(R)-ről van, akkor jó

-
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Adatlapomról a PC2 jobb élményt nyújt mint egy új teszkó gazdaságos laptop. Pedig mindene 10 éves, csak az SSD 2020-as.
-
quailstorm
félisten
Jó, én a rögeszmékkel már nem tudok mit kezdeni, az már nem az én hatásköröm.
T2500-on használtam Win7 32- és 64-bitet is, 2GB RAM mellett. Egy Skype és Firefox (nagymama gépe), meg Office 365. Vektorgrafikát is használó szakdolgozatomat is jól kezelte.
A legnagyobb baja a HDD, amiatt tud tetű lassú lenni, unokatesóm az ugyanolyan chipsetes gépébe rakott valami legolcsóbb SSD-t, úgy már abszolút rendben van.Win7 már egy Athlon 64-en (3000+) vagy egy Prescott P4-en is elmegy. A böngésző meg XP-n is böngésző. Legfeljebb nem is tud elfutni.
2020-ban Win2k, mire használod azt? -
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Az is lehet. De éppen okozhatja túl sok memória is, 512MB felett patchek nélkül.
Ugye ezt a memtest megmondja neked, hogy van-e RAM hiba.
Azon kívül lehet valami rossz chipset driver, vagy badsectoros vinyó.Rossz driver egy modernebb gépet is megborít. Pl. az ICH10R chipsetes Core2Quad gépem az alaplapgyártó oldaláról letöltött AHCI driverrel Windows 7 alatt csonttá fagy egy SSD trim parancs kiadásakor (Macrium Reflect), míg a legutolsó Intel Rapid Storage driverrel simán megy.
-
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Az viszont már nem a Win98 hibája. Megfelelő gépen megfelelő driverekkel problémamentes, sőt nekem alaplapcserét is simán túlélt.
-
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Ja, az jó ötlet ahhoz a géphez.
Semmit nem tudni róla, de ha olcsón tudsz bele kukázni RAM-ot, meg nem Celeron procit akkor jobb a helyzet, úgy már türelemmel behozna weboldalakat is.
-
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
Retro játékok, soros, párhuzamos portos hardverek felprogramozása, vezérlése.
Esetleg szíváson keresztüli tanulás különböző oprendszerekkel. -
quailstorm
félisten
válasz
batyuska100
üzenetére
"Mit kell ilyenkor először csinálnom?"
Rájönni, hogy ez nem fog menni, és életképesebb alternatíva után nézni.
Valószínűleg egy olyan 10 évnyi frissítést kéne felrakni, de úgyse várnád ki azon a vénségen.
2GHz Celeron, cache nélkül, RAM nélkül. Ez 15 évvel ezelőtt se volt jó semmire. 1GB RAM-os Northwood-os laptop alig hozza be az oldalakat már. Pedig az másik szint.
-
quailstorm
félisten
válasz
Tutti-amigo
üzenetére
Egyből SP3-as XP-t rakj fel, lehetőleg 2013 vagy 2014-es integráltat.
Esetleg POSReady2009-et. -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Még 2012 környékén is ilyen 10-20FPS-nek örültük online, szerveren, Ubuntun, ilyen Celeron D kategóriás gépen. Szóval ez várható volt.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Tetszőleges XP-n ragadt gép kevés a normális Minecraft élményhez.
JRE8 U152 az utolsó, vagy valamely JRE7.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
lajos111990
üzenetére
Felejtsd el. Core2-n már indul, de inkább 3-ik generációs Core i-széria és újabbakra javasolt.
-
quailstorm
félisten
válasz
lotuska
üzenetére
Először mindent rakjál fel Windows Update-ből, amit fel tudsz. Utána POSReady2009 registry tweakkel szintén kb. mindent, vagy majd utólag kikeresed innen a fórumból amire panaszkodtak (én le vagyok maradva).
Böngészőt tekintve meg NewMoon, amit már párszor linkeltem. [link]
YouTube-hoz kell FFMPEG külön!Ezen kívül még a Firefox 52.9 ESR-t raknám fel. Ha meg nagyon kell Chrome, akkor meg az utolsó XP-Vista Yandexet.
Egyébként lehet jobban járnál, ha netezésre felraknál a gépre egy Linuxot. Mondjuk Puppy JWM-el.
-
quailstorm
félisten
válasz
lotuska
üzenetére
Az idle processnek az a dolga, hogy ne csináljon semmit a szabad processzoridőben.
Nem látom a problémát. -
quailstorm
félisten
Core2Quad legvége lesz az szerintem. DDR3 van már, annyira nem vészes a teljesítmény, mai belépőszint még meg van, meg teszkóslaptopot még megveri.
De XP még simán megy Sandy, Ivy, Haswellen.
Szent őrülteknek későbbieken is, de annak nem sok értelme.Ha nagyon fullos XP gép kell valamiért (nem értem miért), akkor Core2Quad, vagy Nehalem vagy Sandy amit néznék. Esetleg ilyen Phenom II X4.
Retrózni mondjuk az adatlapos gépem jó, a Core2Quad+GTS450 mindent tud, ami 2010 előtti. Oké, lehetne mondjuk GTX460 vagy GTX660.
-
quailstorm
félisten
válasz
w.miki
üzenetére
Hivatalos megoldás nincsen. Egyébként saját tapasztalatom szerint az Ultimate sem tragikus pl. egy Athlon XP-n addig, amíg nem kérsz tőle lehetetlent.
Használhatsz Win7 ThinPC-t ha telepítés előtt akarod kihajigálni a dolgokat, de szerintem felesleges/később bajok lehetnek appokkal. Sima W7 Pro-ból is le lehet tiltogatni ami nem kell. Ha van 1GB RAM (és nincs vírusirtó), akkor már elketyeg a W7. Nyilván ha ráraksz egy Chrome-ot és megnyitod a facebookot akkor elhasal, de ugyanúgy elhasalna Linuxon, XP-re meg már friss böngésző sincs.
-
quailstorm
félisten
válasz
w.miki
üzenetére
Időgép. A régebben jó voltra csak az a megoldás. Azóta már átállt az internet komolyabb TLS-re.
Vagy POSReady vagy elfelejted az XP-t.
Egyébként a kriptográfiai megoldások terén igencsak nem áll jól az XP, szóval legjobb, ha nem azzal szórakozol netezni.
Friss böngésző sincs már rá. -
quailstorm
félisten
válasz
kkgabor
üzenetére
Konferenciaprogramokhoz minimum Win7 ajánlott manapság, tekintve hogy szinte mind Electron alapú, és nincs már Chrome support XP-re.
XP SP2 2020-ban, really?
Netkapcsolat persze, az volt amúgy. Csak a 100 millió éves telepítő miatt nem volt TLS frissítés, manapság meg már mindenhez HTTPS kell.
Ha tényleg XP-vel akarsz netezni 2020-ban, akkor az onnan indul, hogy 2014-es XP telepítő, lehetőleg 2019-ig felfrissítve POSReady-vel. (kori már levette az oldaláról, de ha kell, akkor privátban zaklass az ISO-ért)
De valószínűleg a Win7 vagy a Linux Mint pár fokkal egyszerűbb.
Gépről persze nem tudtunk meg semmit mert minek is.
-
quailstorm
félisten
Miért kell pont a 60? Itt találsz JRE u152-t, tudtommal az az utolsó, ami ment.
De beleraktam egy kicsomagolatlan u60-at is.
Kicsomagolás (WinXP-n futtatható MSI megszerzése):
Elindítod az installert de nem nyomsz semmit.Bemész a
c:\Users\$FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\LocalLow\Oracle\Java\
mappába és kimásolod.XP nem biztos hogy szereti az exét, de az MSI-t igen.
Eltávolításhoz az MSI-t ott kell hagyni ahonnan feltetted!!!!!
-
quailstorm
félisten
válasz
DelArco
üzenetére
Plop boot managert próbáltad már? (mondjuk én még XP-t nem raktam fel USB-ről sose)
Ezzel pl. USB-ről fel tudtam rakni Athlon XP gépre Win7-et (ami DVD-ről se bootolná a W7 telepítőt)
-
quailstorm
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
Látszik hogy XP-t nem használó írta.
NewMoon, MyPal, Yandex utolsó, Firefox 52.9. -
quailstorm
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
Szerintem 52-es ESR-re még felmegy uBlock. Goanna alapúakra is vannak kiegészítők.
-
quailstorm
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
Igen a New Moon van meg az 52-es Firefox, HTML5-ben mindkettő elmarad már bár a nagy többségét még betöltik az oldalaknak.
Ha meg Chrome motor kell akkor Yandex utolsó XP-s. -
quailstorm
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
Mivel korban stimmel, ezért simán volt driver. Viszont megfelelő DX9-es videokártyával 939-en 4GB RAM mellett a W7 simán megy, de még 754-en is ment nekem 2GB RAM mellett.
Úgyhogy ja, maradjon a Win7.@zolee001 természetesen IA-64-re gondoltam
-
quailstorm
félisten
válasz
zolee001
üzenetére
Mostanában nem tudok tesztelni, de tippre mi az ahol XP 64-bit elbukna:
Telefon szerviz-szoftverek és drivereik
Erősen XP SP3-ra épülő appok, akár .NET4-re
Játékok
Általánosan eszközillesztők, későbbi grafikus vezérlőkhöz pl.
2010-nél újabb, de még XP SP3-at targetelő appok.Itt sem feltétlen arra gondolok, hogy az XP 64-bitből hiányzik egy csomó minden, bár azért a sima XP-nek 5 évvel tovább tartott a mainstream supportja, és később kapta meg az SP3-at is.
A maga idejében, kb. 2010-ig a driveres gondokat leszámítva szerintem tudnia kellett a dolgokat a 64-bitnek is.Utána viszont egyszerűen a piaci részesedése nulla volt, és nem teszteltek rá. Márpedig azért mégse egyforma egy XP SP3 meg egy Server 2003 SP2, szóval nem alapvető, hogy minden megy.
Lényeg a lényeg, hogy a 64-bites XP-nek semmi értelme hacsak nem érdekességképp kell, vagy véletlen Itanium gépe van valakinek.
Ha valami kompatibilitási gonddal küzd, az 32-bites XP-re, NT5.1-re volt tervezve.Mondjuk nVidia driver az pont van GTX 7xx-9xx szériáig 64-bites XP-re is, ami azért kemény. De az nV az tolta sokáig a supportot.
-
quailstorm
félisten
válasz
zolee001
üzenetére
Lehet itt alapozni meg vitatkozni de a lényeget nézd.
"XP" 64-bit Server 2003 service packokat kapott, ott SP2 a max. XP 64-bit Server 2003 frissítéseket használ. XP 64-biten jó eséllyel alig fut el valami a 2010-2016 közötti szoftverekből, amik azért 32-bites XP-n még többnyire mentek.
2014-ben megvett Goat Simulatoromat még Steamen toltam XP-n, na ilyet XP 64-biten sok szerencsét... (bár Steam XP-n azóta már nincs)(játékos példám amúgy elég rossz, túl azon hogy értelme sincs, de átlag mindennapi irodai, kommunikációs, egyéb szoftvereket akkor még XP-re teszteltek, Server 2003-ra meg szóba se került már)
Annyi lenne a lényege hogy hiába "XP", a kódbázis más, így a kompatibilitás a közelében sincs az XP-nek.
Míg a Server 2008-nál a kompatibilitásnak elég sok köze van a Vistához, R2-nek meg a 7-hez. -
quailstorm
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
64-bites XP nem létezik.
64-bites XP-nek hívták a servertől megfosztott Server 2003 64-bitet.
A 64-bites XP-nek hívott valami NT5.2, az XP NT5.1.A valódi XP támogatása az úgy 2016-ig kitartott (appok terén), az NT5.2 az már sokkal hamarabb kimúlt, 2010 előtt.
-
quailstorm
félisten
válasz
kezdosql
üzenetére
VScode soha nem ment XP alatt, lévén Electron webapp.
Sima Visual Studio 2010 volt az utolsó.
Amúgy a VScode csak egy böngészőbe oltott szövegszerkesztő, nem IDE. De webfejlesztéshez pont jó.XP alatti webfejlesztésnek meg továbbra sincs semmi értelme.
Amúgy meg korabeli XAMPP és Xdebug. -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Akkor jön az, hogy leklónozod a vinyót egy működő gépről és bepakolod a gépbe. True story, nekem postán küldtek el egy így járt Samsung Series 5 gépet.
De amúgy vannak gépek teljesen legacy mód nélkül is.Alapvetően amúgy nem normális, hogy ennyire ki tudod zárni magad a BIOS-ból, de a Samsung megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest