Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Szegény Xp-m ma majdnem elhasalt.
Bekaptam valami Smart Fortress 2012-t. Az AVG nem jelezte, csak annyit, hogy valami ismeretlen fájl a netre akar lépni, amit rögtön tiltottam. Feltelepült ennek ellenére, és el is indult, nagy nehezen lelőttem, és kézzel kitörölgettem amit tudtam. Utána futtattam egy mailware progit az is talált pár dolgot. Remélem ennyivel megúsztam, De akkor is bosszantó, hogy miért nem kapta el, a frissítések naprakészek minden.
Valakinek ötlete?
-
Faterkam
addikt
válasz
szabok512 #41040 üzenetére
Én csináltam magamnak egy Xp-s pendrive-ot és arról telepítettem, nálad ez nem járható?
HDD-ről nem fog szerintem menni, mert újraindul. Erre ott lenne egy Linux Live Cd, de ez szerintem nem járható út!
-
Faterkam
addikt
Nekem is hasonló gondom van. USB-ről akartam Xp-t installálni (a HDD-n több partíció van) AHCI-s Drivert így tettem bele.
Aztán evvel a módszerrel tettem a pendrive-ra.a telepítésnél az AHCI Drivert megtalálta el is indult. Majd telepítésnél ezeket a fájlokat nem találta.
advpack.mui
ie4unit.mui
iedkcs32.mui
ieframe.mui
mshata.mui
msrating.mui
jscript.mui
vbscript.muiAz Xp Cd tuti jó. A telepítést befejezte az ESC nyomkodásával. A bootnál hal.dll hiba fogadott, és két választható Xp. Az elsőnél volt a Hal.dll hiba a másodikról indult az Xp. Utána nézve, ez már másoknál is előjött, de csak USB-s mókolásnál. A rendszer elindult rendesen, a Boot.ini módosítása után a hal.dll hiba is megszűnt, de ezek a fájlok nélkül mehet rendesen a Win????
Valakinek ötlete?
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van, hogy tegnap feltettem egy laptopra az XP-Sp3-at, de amikor kész lett mindenképp be kellett írni 1 felhasználót, Pl: Béla. Én pedig azt szerettem volna, hogy ne kelljen és maradjon a Rendszergazda. Egy ember használná, és tudom, hogy valahogy meglehet, de nem jöttem rá.
Valakinek ötlete?
Előre is köszi!
-
Faterkam
addikt
Nekem olyan gondom van, hogy tegnap frissítettem a Java-t és azóta reggel ha bekapcsolom a gépet, és netezni kezdek (Firefox) akkor a Java.exe 85%-ban eszi a CPU-t. Leszedtem, újratelepítettem a Java-t, nem tudom segített e... Valakinek tippje?
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Most már nem először jön elő az a gond, hogy ha több órára magára van hagyva a gép, Firefox ThunderBird, Excel, Word fut és este lekapcsolásnál nem tud bezárni egy programot, azt írja ki, hogy valami D3D9-et nem tudja bezárni, nekem kell a bezárás most gombra kattintani.
Valakinek ötlet?
-
Faterkam
addikt
válasz
bnorbert989 #39306 üzenetére
Én innen oldottam meg, ami téged érdekel az középen van!
Dluinet: ezeket is végigzongoráztam, köszi!
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Az Xp-nek a boot idejét és a használhatóságát szeretném optimalizálni a legjobbra.
Itt tartok, az automatikusan induló prg-kből kiszedve ami nem kell, az Nvidia Driver helper Service kilőve, autoendtasks-1, HungAppTimeout 100, WaitToKillAppTimeout 1000, Disablepagingexecutive-0, (de ha -1-re tettem akkor se lett jobb, rosszabb) a lapozófájl fix 2048Mb, ezek legtöbbjét a Mr Xp-ből szedtem.Így a Bootracer 29-34mp nettó bootidőt mér ezek az értékek változnak, ha nem állítok el semmit akkor is, de nagyjából ezen keretek között.
Valakinek van még valami ötlete? Hátha átsiklottam valamin.
A segítséget előre is köszönöm!
-
Faterkam
addikt
válasz
Trust God #39237 üzenetére
Én ezt egy P35-P45 Gigabyte - Asus cserénél próbáltam meg. Nekem sikerült összehoznom, így:
1, Nálam a hangkártya és a hálókártya se stimmelt, ezeknek a drivereit töröltem.
2, A meglévő rendszerpartícíót lementettem egybe egy másik (külső vinyóra) vagy partícióra. (én akkor még Norton Ghost-ot használtam)
3, gépet összeraktuk, vinyóról rendszert visszatettem. (rebootnál kékhalál egyből)
4, Xp berak, telepítés, és amikor odáig eljut hogy a C: meghajtón van már egy Windows, ott lehet javítást kérni. Felmásolta a neki hiányzó dolgokat, Az adataim mind megmaradtak, levelezés doksi stb.
Azóta is azt a rendszert használom.
-
-
Faterkam
addikt
válasz
maxika2004 #38938 üzenetére
Azt is megteheted hogy bebootolsz ide módba, felteszed az XP-t. és utólag a lapodhoz letöltött AHCI srivert beállítod az eszközkezelőben az Xp-nek. Ha ez megvan utána Biosba vissza az AHCI és mehet egyszerre az Xp és a Win7 is. Én így használom most is!
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Lehet kérdezték már, de én nem találtam rá választ. A problémám, Xp Sp3-nál beírom a futtatásba services.msc, és ezt az ablakot adja be:
„Egy vagy több ActiveX-vezérlőt nem sikerült megjeleníteni a következő okokból:
1.) A jelenlegi biztonsági beállítások miatt nem futtathatók az adott ActiveX-vezérlői vagy
2.) Az egyik vezérlő kiadóját letiltotta.
Emiatt a lap esetleg nem jelenik meg megfelelően.”Valakinek valami ötlete? Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest