Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Sk8erPeter #25404 üzenetére
Igen, ez jó ötletnek tűnt, és odáig tényleg működik, hogy az újratelepítés után működik a parancs, le is szed egy csomó mindent, majd újraindít, de aztán is van WMP11. És ezután már megint csak a hibaüzenetet adja a parancs újbóli futtatására...
Amúgy a VLC helyett nekem a KMPlayer a kedvencem, de szeretem, ha több lejátszó is van a gépemen, amiket már megszoktam.Steelmanus: Most nem teljesen értem, azt mondod, hogy próbáljak meg leszedni minden olyan komponenst, ami elvileg a WMP11-hez tartozik? Tehát az SDK-t, a Format cuccot meg a frissítéseket? Egyébként elkezdtem, csak írt egy hosszú listát, hogy ilyen meg olyan programok futtatása során problémák léphetnek majd fel, ha folytatom. És sok programot említett...
Amúgy rád egyáltalán nem voltam mérges, csak előtted írt valaki egy teljesen haszontalan, pusztán okoskodó választ. Igazából a leginkább az idegesít, hogy a Microsoft mégis hogyan gondolja, hogy a frissítéseinek törlését ennyire nem akarja engedni. És azért hadd használjon már az ember 10-es lejátszót a 11-es helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- The First Berserker: Khazan
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- PlayStation 5
- Milyen program, ami...?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest