Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Kösz, majd még nézegetem őket.
Eddig stabílnak tünik a gép, igaz még csak 1 hete megy a driver+hotfixes installal, tehát nem ment még át elég sok valós helyzeten, különböző teszteknél meg nem annyira jönnek ki amúgy sem szerintem a bizonyos instabilitási gondok, mint valós használatnál.
A driver packek kihagyásával meg pont a lényeg veszne el,hogy ne kelljen mindig a driver cdkkel szenvedni. -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Végül sikerült megoldani a hotfixex + driverek integrálását is, következő lépés lesz majd a programoké, habár már most erősen gondolkozom azon, hogy kínlódjak-e vele...
Valaki nem tudja, hogyan lehetne olyan választómenüt összeütni, ami van a winter editionnál? (akár wizarddal, akár valamilyen programnyelven)? -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Még se megy olyan jól a projekt mint gondolom...
Sp2+hotfixek+driverek slipstreamelve, és lehal a telepítés... A driverpackek innen leszedve, ha az ő módszerükkel slipstreamelem az xp cd-be, akkor minden oké, ha nlite-tal, akkor az nlite is lehal..
A telepítés meg az első vinyóról indításnál hal be, a telepítő filejai még szépen felkúsznak az elején, de újraindításnál rinyál, hogy valami írni akart arra a kötetre amit használ. -
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Én is egy saját unattanded telepítő lemez létrehozásán gondolkozok, az albiban van 3 gép, és így egyszerűbben meg lehetne oldani a telepítéseket. Addig már eljutottam régebben is, hogy sp2-es xp-t készítsek (itt a registryt meg egyebeket nem akarom buherálni, max. - messenger és egyéb cuccok), az érdekelne igazából hogy a drivereket csak egyesével lehet integrálni, vagy többet is belehúzhatok egyszerre.
Ill. ha szoftvereket is akarok integrálni, akkor hogyan tudok választómenüt csinálni nekik a telepítésnél? (a topic linkjeit már begyűjtöttem, de még nem olvastam őket, ha valahol le van írva már, akkor bocs).
Ill. valahogy meg tudom állapítani, hogy mik a sp2 után kiadott frissítések? Ezeken és a .net keretrendszeren, új directx-en kívül miket érdemes még esetleg integrálni amik wines dolgok?Szerk.: amúgy az extended editonok közül kettőt is próbáltam, a winter edition néha furcsa memóriahibát dobott, a reborn meg alapból nem telepített valami win rendszerfilet, így nem nagyon tetszettek meg, viszont maga az alapötlet annál jobban.
Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Villanyszerelés
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest