- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
''Csak azt nem értem, hogy lehet ilyen hülye egy ..... ???''
-
sajoati
csendes tag
Hi, van egy oltári nagy problémám, inkább csak érdekességképp, tanulságként vetném fel, de ha esetleg valaki találkozott már vele, netán megoldást is sikerült csiholnia hozzá, ne habozzon megosztani velem... lehetőleg du. 5 előtt.
Szóval, a szitu: gépemben egy 60-as (rendszer) meg egy 80-as vinyó volt.
Vettem egy 160-asat, a 80-as tartalmát átkopiztam rá, 80-ast elszállítottam.
a másoláskor így nézett ki a dolog:
60-as: C,D,E,H,I betűjelek
80-as: J,K,L betűjelek
160-as: S,T,U betűjelek
most így nézne ki:
60-as: C,D,E,H,I
160-as: J,K,L
No persze ettől szépen behal a WinXP (sp1), az Árnyékkötet szolgáltatás hibája miatt; csökkentett módban indul (hálózattal is).
Próbáltam már mindent, letiltottam szinte az összes szolgáltatást (megegyezően a csökkentett móddal, árnyékkötetet is persze), de továbbra is ugyanazt a hibát kapom (8193-as, asszem).
Safe modeban sem indul a gép, csak csökkentettben, a 60 hztől kiégett már a szemem, szerintem Win reinstall lesz.
Csak azt nem értem, hogy lehet ilyen hülye egy oprdsz???
(Ha kiveszem a 160-as vinyót, ugyanúgy elindul, mintha mi sem történt volna, és elindult S,T,U betűjelekkel is. persze a T-U-t megcseréltem személyes okokból, és most reggel megint nem indult; vissza S,T,U-ra, S,U,T-ről, most már így se megy...)
Valahogy az árnyékkötet (shadow copy) kezelőjével kéne tudatni, hogy kopjon már le, de hogyan? (Mondom, _mindent_ kikapcsoltam szinte, CSAK a csökk. módban futó szervízeket hagytam benn, msconfiggal ki az összes auto. indított programot, elvileg vírus és spyware mentes vagyok.)
Na erre varrjon vki gombot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest