Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Nekem éppen Dos Emulátorra lenne szükségem. A DOSBox-al már próbálkoztam, de nem jött be, sok játék nem működött rendesen. Valami olyanra lenne szükségem, ami a legjobbak közé tartozik meg könnyen kezelhető is. -
Lolek
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget...
-
Gregorius
őstag
Ez az egyik eszköz, amire szükséged lesz:
Bővebben: link
Ez meg a másik opcionálisan (graf. felület a beállításhoz):
Persze lehet próbálkozni ezzel is:
de inkább akkor, ha próbawindózt akarsz a rendes mellett futtatni (a tökéletes karantén), mert a dos kompatibilitása hagy némi kívánnivalót maga után. -
lwolf
csendes tag
Itt a Dos-box címe:
http://sourceforge.net/projects/dos-box/
Bár igazából szvsz jobban jársz, ha felteszel egy virtuális gépet, mint pl a Bochs és arra telepítesz egy valódi DOS-t. (pl. ms-dos 6.22, freedos, caldera dr-dos) Így windows ablakból tudsz DOS-os játékot játszani. (Én Win95-öt is telepítettem virtuális gépbe, nagy élmény, nem mondomÍgy biztos nem rontod el a jól működő rendszered.
Bár a Bochs beállítása egy kissé nehézkes, de le lehet tölteni hozzá front-end -et akár.
Ingyenes virtuális gép:
http://sourceforge.net/projects/bochs/ -
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
Win xp alatt szeretnék dos-os programot futtatni, és ehhez kéne nekem 1 dos emulátor vagy valami hasonló progi.
Tudtok segíteni?
Megoldható valahogy?
Előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest