Hirdetés

Aktív témák

• G.F.

aktív tag

válasz Gorneck #49982 üzenetére

Mondjuk a telepített progiktól nagyban függ a méret, még a windows könyvtár mérete is szerintem, ami nálam 64 bites W7-nél 12,6 giga. Ennek majdnem felét a windows könyvtáron belül a winsxs könyvtár foglalja el, de jelentős méretekkel bír a System32 (2,2 giga) és a SysWOW64 (1,1 giga). A két program Files könyvtár is elfoglal közel 8 gigányi helyet. A users könyvtáram majdnem 5 giga, de ennek is a 90%-a az AppData könyvtár, amit szintén a progik hízlalnak. A dokumentumok másik partíción vannak. A lapozófájl is 4 giga. Úgyhogy, ha mindent összeadok, az én általam használt alkalmazásokkal a gépnek inkább min. 35 giga kell, de ki szeret a határon mozogni... Úgyhogy a kérdésre nehéz válaszolni annélkül, hogy tudnánk mit csinálsz a gépen. Laptopon most telepítettem a 32 bites HP-t, ott a 21 gigából még 11 még szabad, igaz az alap win7-en felül csak az openoffice, a bat, és a windows live! alkalmazások vannak fenn, a program Files könyvtár nincs 1,5 giga, a hiberfil, meg a pagefile meg 2 gigányi.
    A System32 könyvtár, most nézem, ugyanakkora méretű, a windows könyvtáram 8 giga.

Aktív témák