Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Balinov
titán
uraim, lenne egy keresztkeredesem. win7 x64 prof eng. Gadgetnek hozza akarom adni a BBC Weather gadgetet, letoltom ms Gadgetes oldalrol, install, hozzaad a sidebarhoz, de Silverlight-ert reklamal. Silverlight 2 napja fennvan. probaltam uninstallalni a gadget-et meg a SL-t is es elorol mindkettot felrakni, de ugyanugy a silverlight-ert reklamal.
Mi lehet a hiba neadjisten a megoldas?
koszi
Balinov -
noxon
őstag
Néhol megváltozott a betűtípús a windowsban ( dőlt lett, máshol félkövér: feladatkezelőben ) nem lehet ezeket állítgatni valahol?
-
<NewL>
addikt
Ezt a hibaüzenetet miért dobálja nekem állandóan?
Most költözök átfele a régi gépről,pendrivon...
A régi gépen iTunes van,lehet azért nem engedi másolgatni a cumókat mert valamelyik fent van az iPhonomon?A másik meg az,hogy tudom a Winampot kinagyitani,hogy nagyobb betük legyenek,
nem látok belőle semmit -
maflame
aktív tag
Sziasztok, mi lehet a hiba? Egy hete vettem egy Dx11-es kártyát, akkor gyorsan nézegettem az egyetlen dx11-es (Heaven)benchmarkot: oké, működik hurrá!! az óta csak a COD6-ot néztem.
Tegnap aztán jött a következő dx11-es bench (stalker) és a meglepetés is, hogy ugyanis
nincs dx11!!! Magyarul, hogy nem látja annak a kártyámat, csak dx10-es beállításokkal lehetett futtatni. ...gondoltam sz@r a program, de a Heaven is ugyanez!!
Néztem DxDiagramban 11-et ír.
Everest Dx megjelenésben viszont 10.1-et.
Ezután újrainstall a driver (9.10) Na ez után jó volt, ment is a Dx11. Gondoltam akkor ennyi egyelőre, biztos valami belepiszkolt a driverbe. ..bár még sose láttam ilyet.
Ma bekapcsoltam és megint a fenti jelenség van.
Tudtok esetleg segíteni? Volt már valakinél hasonló?Elóre is köszönöm!
Ja: 64bites win7 HUN
Opr. verziója 6.1.7600 (Win7 RTM) -
Zirowe
nagyúr
Hogyan tudnám újra regisztrálni a windows intallert win7 alatt?
Mert nem enged feltelepíteni egy programot sem!A következőt írja ki:
Nem lehet hozzáférni a windows installer szolgáltatáshoz. Ez akkor fordulhat elő, ha a windows installer nincs helyesen telepítve. Segítségért lépjen kapcsolatba a támogató technikusokkal. -
nova001
senior tag
hello
van 1 bajom
letöltök bármit és egy lakatot rak rá...sajátgépbe be nem is látom amit letöltök :S
igy
valami ötlet ??? -
noxon
őstag
Érdekes dolog történt a windowsban néhol ( pl feladatkezelő ) vastag betűtípús lett, néhol ( pl ha most itt írok ) meg dőlt lett, egyik napról a másikra. Valami ötlet hol lehet ezt vissza állítani?
-
-v-
addikt
Sziasztok.
Meg lehet azt csinálni windows 7-ben notinál, hogy ha jobb alul az óránál az akksira kattintok, akkor energiasémából ne csak kettőt lássak ott, hanem mint a hármat?
(minimális, kiegyensúlyozott, teljesítménycentrikus).
Vistanal ott van mindhárom, ha jól emlékszem, nekem az úgy sokkal kényelmesebb lenne!
-
henesa
aktív tag
Üdv ! A következö kérdés ötlött fel bennem : Van egy 8gigás pendriveom engedtem neki a READY BOOST funkciót namost ha kiveszem a pent és máskor visszateszem nem ajálja fel hogy használni akarom e mint legelőször .
Kérdés : Attól még müködik hogy nem szól nekem vagy mit kéne csinálnia ??????? -
lala42
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
A 64 bitest, amit használok, azt a NERO 8. valahányassal írtam ki. Az jelenleg is működő lemezt produkált. A 32 bitest már a NERO 6.6.16-os változattal írtam. Na az nem lett jó. Az ashampoo-t azért tettem fel, mert próba szerencse. Próba volt, szerencse nem

A 32-est egy laptopra akartam felvarázsolni. USB-ről sikerült
Kíírtam és azzal nem is volt hiba. Csak a lemez a telepítéskor nem látott érvényes dvd meghajtót. Bebootolt, de már a telepitést, amikor kiválasztottam, akkor sem kézzel megadott dvd meghajtót nem fogadta el, sem ő nem találta. Korábban voltak már itt a fórumban ilyen gondok. A fene sem érti ezt

(#49676) pzstm
Már én is ott tartok. Igaz karácsonyra csak kikönyörgök egy végleges os-t az asszonypajtástól

-
lala42
őstag
válasz
infectedmann
üzenetére
Na erről lekéstem

-
lala42
őstag
válasz
azilardesz
üzenetére
Akkor is müködik, csak olyankor a BIOS-ban mint merevlemez jelenik meg. ( úgy emlékszem, a boot menüben kell kiválasztani mint USB-HDD)
(#49655) infectedmann
Bemész a szolgáltatásokba, futtatás gpedit.msc és elinditod a nyomtatási sor kezelőt.
-
infectedmann
őstag
válasz
infectedmann
üzenetére
Csak megoldottam.
C:\Windows\System32\spool\PRINTERS\ mappából kellett kitörölni mindent file -t.
Hibás volt a PDF amit nyomtatni akartam így beragadt a nyomtatási-sor -ban, így minden ott lévő file -t ki kellett törölni majd újraindítani a nyomtatási-sor vezérlőt (vagy az egész gépet).sfdrakex: driver problémát már az elején kizártam, mivel 2 napja még vígan nyomtattam és azóta semmi se változott a rendszeren. semmit se telepítettem stb.
-
lala42
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Az image a microsoft-ról való, a NERO-val image burn mód, azonban azt válaszolta,hogy ez nem érvényes iso fájl.
Az ashampoo-nál is az image írást választottam. (megjegyzem korábban a 64. bitest kiírtam NERO 8. valamelyik változatával, az jó volt) Most a 6.6.16-ot használtam, mert a másik gépen az van fent. Nos az alkúrta a lemezt. Az ashampoo is.
( ment is a gépről )
Letöltöttem azt a pendrives progit. Telepítettem, és USB-toll be, megadtam az image helyét (ami a NERO szerint nem szabványos iso
) molyolt egy ideig, futott acsík. Amikor kész volt, akkor boot menü kiválkasztva USB, és kész. -
pzstm
titán
"first of all you have to patch the uxtheme files, disable the UAC, take ownership of the explorer.exe and explorerframe.dll, apply the patches, copy the theme, restart your computer and apply the theme. thats all."
Erősen csak sjaát felelősségre...és utána bármilyen összeomlás és megmagyarázhatatlan jelenség írható máris ennek a számlájára

-
sfdrakex
nagyúr
Próbáld ki, ha nem jön be visszaállítod : D Amugy régen szorakoztam ilyenekkel én is skinek meg mnden szarság még win95 98 idejében, de már leszoktam róla. Ikonokat teszek azstalra mai kell megszokott csoportokba és ennyi, meg egy kép a srácokról háttérnek és kés za designolás
Ja most van pár gadget is. Nem osk értelmét látom órákat vesződni a desktoppal, úgy hoyg napi 1-2 percet látom max, mert általában van valami előtt : D -
mobbo
senior tag
ha felrakom ezt az OSX temat a w7-re eselyes hogy instabil lesz a gep? vagy ma mar ilyentol nem kell felni?
http://alkhan.deviantart.com/art/Leopard-OSX-for-Win7-RC-122567996
-
polonic
félisten
válasz
fsb1000
üzenetére
Szerintem nem lehet áthelyezni. Ez a fájl csak a hibernáláshoz kell, máskor nem nyúl hozzá a win. Ha nem kell, akkor inkább kapcsold ki. Parancsort futtatni adminként, utána "powercfg -h off"-al kikapcsolni. Ha később mégis kéne, akkor értelemszerűen az "-on" kapcsolóval lehet megtenni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
infectedmann
üzenetére
Milyen nyomtatód van? Legújabb driver fent van hozzá?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Bluesoil -t használsz? vagy más programot, a sszem a bluesoleil elmenti a párositoptt eszközök azonosítóját, mármint a jelszot amit kér.
-
infectedmann
őstag
válasz
infectedmann
üzenetére
Hát ez mégsem jött be
Még mindig fenn áll a probléma. -
Morden24
nagyúr
válasz
azilardesz
üzenetére
Természetesen nem. Ha a bios-ban nem tudod kiválasztani az adott usb-t booteszköznek, akkor bukó.
-
infectedmann
őstag
válasz
infectedmann
üzenetére
Meg is válaszolom a kérdésemet:
http://technet.microsoft.com/hu-hu/library/cc781034%28WS.10%29.aspx

Ha bárkinek ilyen gondja lenne.
-
fsb1000
nagyúr
hiberfil.sys -t hogy tudom áthelyezni másik meghajtóra? (pl. SSD miatt)
-
infectedmann
őstag
A következő problémával kerültem szembe egyik napról a másikra:

Remélem valaki tud valami megoldást mondani, mert valahogy nincs kedvem win -t telepíteni, rengeteg más dologra is el tudnám használni azt az időt.
u.i.: Emiatt nem tudok nyomtatni se, egyszerűen egyik program se ismeri fel a nyomtatóeszközöket.
-
Speeedfire
félisten
válasz
azilardesz
üzenetére
se w610i
csak akkor megy a boot, ha a bios is támogatja
-
azilardesz
csendes tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ezt tudtom szerint a telefonon tudod beallitani! Milen keszuleked van?
-
azilardesz
csendes tag
válasz
azilardesz
üzenetére
Sehol sem talalok semmi megoldast! Mar 2 napja keresem, es mar nagyon idegesito!

na de meg holnap probalkozok!
Az usb-s telepites barmilyen gepnel mukodik, ha nincs a boot lehetosegek kozott usb akkor is? -
Speeedfire
félisten
olyan kérdésem lenne h hogyan lehet azt megoldani ha be van kapcsolva a gépen a bt és bekapcsolom a telefonomon is akkor be kérjen a gép ellenőrzőkódot hanem automatikusan kapcsolódjon
távirányítóként akarom használni -
lala42
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én ma telepítettem USB-ről, miután elkúrtam 3 DVD-t.
Sajna sem az ashampoo, sem a NERO korábbi verziója nem írta ki rendesen a telepítő lemezt. Nos az USB-s módszer igazán kiválló. 
-
pzstm
titán
válasz
werszomjas
üzenetére
Legközelebb letöltheted egész egyszerűen a Letöltések menüpont alól is. Megspórolhattál volna egy guglizást akár

(átírtam a linket is
) -
sfdrakex
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
USBről így amivel annyi a gond hoyg a cikkben szereplő link nem él, keress rá msáhol a progira.
-
werszomjas
addikt
15percet kb, de telepítettem már korábban is, akkor nem kellett ennyit várni

pendriveról hogyan?
még ha rá is másolom, nem boot-ol róla -
pete_21
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Mennyit vártál?
Ez gyakran szöszmötöl egy ideig. Legyél türelmes, 0 % után ha túllép, akkor már megy gyorsan. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Mennyi ideig vártál? Esetleg próbáld meg pendriveról telepíteni.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Olyat csinál a windows7 telepítő, hogy bootolok a lemezről, elindul szépen, kiválasztok mindent amit kell, majd mikor elkezdi telepíteni:
Copying Windows files - megcsinálja mint a villám
Expanding Windows files - itt megáll a telepítés, 0%-ról nem mozdul sehova, de a három kis pont mozog mögötte, tehát a gép maga nem fagy meg.Ezt csinálja a 32bit-es és a 64bit-es telepítésnél is.
Mi lehet a gond?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
azilardesz
üzenetére
Volt annál később is max 1 hónapja.
-
<NewL>
addikt
sziasztok
(most vettem laptopot.)
nem tudok belepni a forumba,beirom a jelszavam,nevem,kipipalok oldalt mindent a belepesnel...sikeres belepes es nem lep be:s
miert? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
azilardesz
üzenetére
Wi-Fi nincs bekapcsolva és esetleg keresgél hálózatot ?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
azilardesz
üzenetére
Másnak is volt ugyan ilyen gondja pár száz/ezer hszel visszább volt róla szó, csak nem tudom lette rá megoldás és ha igen mi.
Régebbi videó driverrel se jó? Alaplapi driverek rendben vannak? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
azilardesz
üzenetére
vezérlőpultban energia gazdáskodás beállításait átnézted már?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
azilardesz
üzenetére
Húzzd le az egeret.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
W7 és Vista alatt is. Volt, hogy friss install után, első indításnál egyszerűen nem volt kép a monitoron, mert a nem létező TV-t dobta elsődleges megjelenítőnek..

-
bobsys
veterán
válasz
azilardesz
üzenetére
.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, az F4 Bios felrakása megoldotta az élményindex és a vantage problémákat.
De van más... A legújjab audio drivert akarom telepíteni, amely épp önkicsomagólódik.
De már 10 perce az a 35MB-t!!!!!Miért ilyen lassú ez a folyamat?
van erre megoldás? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
azilardesz
üzenetére
USBre dugva valami? Virus scan beállitva hogy menjen ha nem használod a gépet?
-
válasz
Zsolty
üzenetére
Esetleg egy másik winnel/másik gépen/másik vga-val ki kellene próbálni, nem-e hardverhiba, amit a driver telepítés hozott csak elő/épp most adta meg magát.
Meg lehet hülyeség, de nem veszi úgy véletlenül a win, hogy 2 megjelenítő van(nálam gyakran volt a régi vga-val, hogy akkor is jelzett egy TV-t, mikor nem volt rádugva, friss winnel is), és clone módba kapcsol, emiatt nem engedi feljebb a monitor felbontását sem?
Egyéb ötletem nekem nincs

-
azilardesz
csendes tag
Sziasztok!
Win 7 Ultimatet használok és van egy olyan problémám h a gépem (laptop) mindig aktív. Vagyis hiába van beállítva az energiasémáknál hogy a képernyő kapcsoljon ki csak egyet villan és jön is vissza a kép, így alvó állapotba se megy, de ha elkuldom manualisan akkor is ket masodperc utan ebred (pl yahoo messnél sosem vagyok "idle", mintha mindig hozzányúlnék a géphez és ugy-e a laptopon van egy olyan funkció h a képernyő kikapcsolása, Fn+valami, de ez sem működik csak elsötétül és jön vissza a kép).
Azt hiszem a videó driver a tettes viszont nem tudom miért. (abból gondolom hogy ha újrateszem a windowst akkor addig amíg nem tettem videó drivert kikapcsol a kijelzo).
Segítsetek ha tudtok hogy mi lehet a probléma. Sehol nem talaltam ra megoldast. csak azt a halokartyast de nem az a gond

u.i. videó drivert muszály tegyek

-
Pityesz78
tag
Aki tugzip-et használ, kérem nézze meg, hogy a jobb-klikk menü működik-é!

(igen a beállításoknál pipálva van)
-
spyduck
nagyúr
válasz
spyduck
üzenetére
Meghajtókat nem enged megosztani érdekes módon de mappákat igen, csak be kell állítani, h kinek legyen engedélye. Ez mekkora ba..ság

Arra kéne még rájönni, h egyik gépről tudok gyorsan másolni a másikra de fordítva már nem így van.
szerk: vagy is tudok csak 80kbyte\sec-el, ez miért van?
Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Képregény topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja most van pár gadget is. Nem osk értelmét látom órákat vesződni a desktoppal, úgy hoyg napi 1-2 percet látom max, mert általában van valami előtt : D

Még mindig fenn áll a probléma.

, de senki nem valaszolt ra!