- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
BaLinux
tag
Hali!
Nem ismerem a Mandrake-et, de egészen valószínűnek tartom, hogy valami 2.4-es kernellel fut a disztrib. Ebben az esetben meg a belefordított (vagy éppen nem fordított) iptables-t lenne a legjobb használnod!
Amúgy itthon Debiant használok. Megjegyzem, hogy ez tényleg az az oprendszer amit 1x kell installálni. Még nem is láttam linuxot, amikor feltelepítettem. Azóta két gépre átmásoltam az 1x installált rendszert. Szóval 1 installt használok 3 gépen. Természetesen gyorsabb volt a gépeken egyéni beállításokat végezni, mint újrainstallálni! :))
C++-os környezet sajnos nincs olyan szintű, mint az M$VC 6+, de eddig még nem használtam egy jól megtermett gcc parancsnál többet. Mondhatnám nem annyira értek a linuxos fejlesztéshez, csak felfogom mi hol van, magamtól nem bírnék megírni egy makefilet, csak a programot. :)
Ha segítségedre lehetek iptables-szel (vagy mással) kapcsolatban, csak kérdezz. Ha netmegosztásra (is) használnád a gépet, sok király dolgot lehet csinálni egy ilyen masinával...
Balázs
Aktív témák
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest